Lietuvos feisbukeriai vertina Seimo rinkimų pabaigą - BUM!

Anonimusas
+ 26 - 2
Автор: Komentatoriai
Источник: http://ldiena.lt...
7534-10-24 (2016 г.), читали 3779
0


Autorė Herta Matulionytė-Burbienė

Andrius Švarplys

BUM!

Juozas Olekas 24,36% – Kęstutis Mažeika 71.48%
Mantas Adomėnas 35,19% – Laimutė Matkevičienė 62,24%
Jurgis Razma 40,97% – Jonas Varkalys 54,92%
Rasa Juknevičienė 35,11% – Guoda Burokienė 62,38%
Julius Sabatauskas 34,6% – Robertas Šarknickas 60,99%
Stasys Šedbaras 31,2% - Remigijus Žemaitaitis 66,25%
Algirdas Butkevičius 47.42% - Kęstutis Smirnovas 49,44%
Petras Gražulis 41,63 – Bronius Markauskas 55,39
Arvydas Anušauskas 26,51 – Povilas Urbšys 70,58
Andrius Kupčinskas 32,83 – Aušra Papirtienė 64,34

Visiems elitistams pirdyloms: prieš tai, kai jūs vėl imsitės mums rodytis per visus kanalus, radijus, eterius ir spaudas, ir vėl įrodinėsite, kad reikia mažinti socialinę atskirtį, prieš tai, kai jūs vėl pasislėpsite už partinių sąrašų, jūs tiesiog imkite ir pasižiūrėkit į šiuos skaičius. Žiūrėkite dar kartą ir dar kartą. Jie jums sako: „ačiū, viso gero, nereikia!”.

Šį video klipą skiriu visiems elitistams, visiems, kurie nemato toliau Seimo ir Gedimino prospekto, kurie nežino ir morališkai atsisako žinoti kaip gyvena ta likusi (prasigėrusi ir degradavusi, kaip jūs sakote, ta jums nevertoji gyventi) Lietuva. Visi kurie į Lietuvą žiūrite per eurofondus, viešuosius pirkimus, Seimos nario kanceliarines išlaidas ir najujus lizinguotus džipus, pirktus per Latviją. Visiems mačiuliams, nausėdoms, mauricams, maximoms, vasiliauskams - visiems tiems, kurie toliau vienpusiškais skaičiais meluos apie pasaulines sausras vien tik tam, kad pagrįsti savo putlujį bankinį egzistavimą per aukštas kainas. Visoms dviračio žynioms, a.greitiems ir lėtesniems pasityčioti iš paprastų žmonių. Visoms miliūtėms, pumprickaitėms, jakilaičiams ir valatkoms. Žodžiu, visiems tiems, kurie tyčiojasi iš paprasto žmogaus poreikių ir kančių: jums šiandien parėjo

reklama

Bum-bum-bum-bum – BUM BUM BUM !

Ir nesvarbu, kad šansai yra tik 2 prieš 8, kad „valstiečiai žalieji“ tinkamai panaudos pasitikėjimo kreditą. Šįryt galima švęsti, nes šita arogantiškoji, cambridgo "varlyčių", besityčiojanti, elitistinė Lietuva gavo šlapiu skuduru per savo smokingą. Jų auksiniai kupolai sudegė. Jei niekas nesikeis, po 4 metų sudegs ir visa jų „maskva“, tas jūs elitistinis manipuliacijų pasaulis, kurį jie sutapatino su Lietuvos valstybe. O tuomet galbūt prisikels ir žmonių Lietuva, tas klasikinis lietuviškas We the People.

BUM!

---

Lidžita Kolosauskaite

Kai manęs klausia, kodėl aš taip neigiamai vertinu TS-LKD, atsakymas visados būna toks pats - "nežinau kitos partijos, kuri taip nekęstų žmonių". Ir jie kas kartą tą patvirtina vis baisesniais būdais. P. Vilija Aleknaitė Abramikienė (laimingos jai pensijos) debatuose su p. A. Maldeikiene džiaugėsi, kad Šimonytė laimėjo jau pirmame ture. Ar žinote prieš ką?! Prieš žmogų, kuris tuo metu gulėjo ligoninėje sunkiai sirgdamas ir vėliau mirė. Prieš Jurą Poželą. Ir aš dar maniau, kad gal čia kokia klaida, kol nepaskaičiau šito. Aš rimtai nežinau, kaip žemai reikia būti, kad džiaugtis pergale prieš mirusį žmogų ir norėt pakartoti "dėl smagumo". Gavote, ko nusipelnėte. Ir dar per daug, jei atvirai.

P.S. Šituo postu prašau dalintis. Nes aš noriu, kad kuo daugiau žmonių pamatytų, kas per velnias iš tikro ta partija.

---

Artūras Račas

Paskaičiau R.Valatkos komentarą krūtų portale. Kažkada jis buvo profesionalas, bet, matyt, krūtys ir užpakaliai daro savo.

Keletas pastabų:
- R.Valatkai nepatinka idėja, kad politikus gali pakeisti profesionalai. Keista, nes kai jis pats buvo Seime nebuvo nei politikas, nei profesionalas.
- R.Valatkos argumentai remiasi š ir vaško maišymu. Tai tik parodo, jo kompetencijos lygį politikoje ir organinėje chemijoje. O jis Signataras.
- R.Valatka sako, kad išblaivinti tautos neįmanoma. Nežinau, ar kai rašė, buvo išgėręs, bet žinau, kad Lietuvoje iki šiol niekas nebandė to daryti. Na, gal tik liberalas E.Masiulis, kurį konsultuoti pats R.Valatka trumpam lyg ir buvo pasiryžęs. Bet delfiai tikriausiai pasiūlė daugiau. 
- R.Valatka sako: "nedrįskite nuvertinti į dideles grupes susivienijusių bukų žmonių galimybių." Tai tikriausiai turėtų reikšti, kad jis ne bukas ir kad portale, kuriame jis uždarbiauja nėra susivienijusios didelės grupės bukų žmonių
- R.Valatka rašo: "Su valstiečiais ateina jau ir jaunosios kartos žmonių, kurie nemoka anglų kalbos. Ir kandidatų į tikrus vatnikus ateina". Niekam ne paslaptis, kad R.Valatka anglų kalbos taip pat nemoka. Ar tai turėtų reikšti, kad jis yra vatnikas?
- R.Valatka rašo: "mes kalbame per daug, mylim per mažai, o neapykanta taškomės pernelyg dažnai." Čia yra vienintelė vieta, kur jis galbūt teisus. Ir būtent už tai krūtų portalas jam moka honorarą.

reklama

---

Blogeris Zeppelinusas

Rinkimai baigėsi, tauta pasirinko. Ir internetai iškart prisipildė pažangaus jaunimo aimanų

Kokia kvaila lietuvių tauta ir kaip jiems nebėra kas veikti tokių pasibaisėtinų runkelių šalyje.

Žiūriu į visus tuos įvairaus amžiaus ir svorio kategorijų jaunikaičių stenėjimus bei rypavimus ir šypsausi pro ūsą.

Tai ant kiek reikia būti nutolusiam nuo savo krašto rūpesčių ir savo tautos bėdų bei godų, kad nesuvokti, jog tautos daugumai iki gyvo kaulo įkyrėjo ponai, kurie net nesivargina apsimesti, kad rūpinasi jų interesais? Priešingai - dar ir viešai pasityčioja iš tų bėdų bei godų.

Kaip sakydavo tūlas personažas - nebūna bausmės be kaltės. Šį kartą tauta nubaudė tuos, kuriuos palaikė kaltais dėl esamos tragiškos situacijos su emigracija ir demografiją. Kurią kai kas įžūliai bandė pateikti, kaip didelį laimėjimą ir Lietuvos išsiplėtimą į Globalų Kontekstą.

Tauta pasiilgo permainų ir, matyt, gaus jų iki soties. Ar po keturių metų tauta liks patenkinta tomis permainomis?

Pagyvensim - pamatysim!

---

Kasparas Pocius

Negi niekas nepagalvojo, kad visa tai, kas pastarąsias dvi savaites vyko Naujojoj Vilnioj, yra gentrifikacija? Kapitalistas ir kapitalui priklausančios žiniasklaidos atstovas užsiėmė socialine inžinerija: padarė viską, kad į valdžią nepatektų kairysis? Na taip, kairysis toks, kokį turim, kokį galim leisti sau turėti. Aš irgi už jį nebalsuočiau. Bet taip pat, manau, būtų buvę ir jei turėtume kitokį kairįjį, tarkime, Jeremy Corbyno ar Syrizos kandidatą. Ir tai yra gentrifikacija - ištiso žmonių sluoksnio nuvarymas nuo galimybės turėti politinį balsą, koks tas balsas bebūtu bereikšmis. Ne tik socialinė atskirtis, bet ir atskirtis nuo galimybės spręsti.

Ginti nėra ko, suprasti - būtina.

---

Liudvikas Jakimavičius

Tėvynės Sąjunga prapylė nė kiek ne mažiau negu socdemai, nes jiems buvo kuriamas Daukantynės scenarijus. Konservatoriai yra žlugę visiems laikams, jei neatvers naujo puslapio ir neatsisveikins su landsberginiu - kubiliniu įdirbiu. Laikas slėpti anūką ("puikiai pasirodžiusį debatuose") į tokią tolimą kertę, kad nesimatytų.

Karbauskis už laimėjimą galėtų padėkoti visų pirma anūkui, Skvirnelis ir Urbšys - Prezidentei, o apskritai valstiečiai - Delfiui, viešųjų ryšių fabrikams ir asmeniškai Mykolui Katkui bei armijai politologų ir soc. tyrimų gaidžiams, žurnalistų korpusui ir visiems tiems, kurie varė propagandos srautus prieš baubą Karbauskį. Jei būtų nuėmę gazą, šnypštą tas Karbauskis būtų laimėjęs.

Kvailiai, dar Masiulį pakišo, manydami, kad konservatoriai nusigraibys liberalų grietinėlę. Total košmar.

---

Liutauras Mituzas

Patriarchas Lansbergis su piktu ironišku humoru stebėjo anūkėlį ir džiaugėsi jo asmenybe. Karbauską jis vakar atvirai išvadino Rusijai palankiu žmogumi.
Ką toliau darys įpykę konservatoriai kurie prarado Kauną?


92% Плюс 92% Plus
8% Минус 8% Minus
26   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают