Sirijos prezidento Bašaro Asado žmonos Asma Asad interviu

Šauksmas.lt
+ 6 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/sirijos-prezidento-basaro-asado-zmonos-as...
7534-10-20 (2016 г.), читали 1320
0

Pirmą kartą po 7 metų pertraukos Asma Asad davė interviu MIP. Asma Asad savo interviu KP papasakojo, kad ji dirbo investicinės bankininkystės srityje, planavo gauti verslo administravimo magistro laipsnį Harvarde.

Ponia Asad papasakojo, kad dabar jos prioritetais yra „parama žuvusių šeimoms, pagalba sužeistiems kariams, tiems, kas neteko būsto ir visus, ką palietė karas“.„Mes turime labai galingą ir išplėtotą tinklą, kurį sukūrė valstybė“, – pasakė ji.

Jos žodžiais, Vakarų sankcijos turėjo Sirijai tokį poveikį, kaip anksčiau Irakui. Kokia nauda iš sankcijų maisto produktams, vaistams, medicinos įrangai, klausia Asma Asad. SNO paskelbė ataskaitą, kurioje pažymimas sirų skurdo augimas. Tai sankcijų rezultatas. Rusija teikia neįkainuojamą humanitarinę ir ekonominę pagalbą. Sunku aprašyti humanitarinę situaciją Sirijoje. Pabėgėliai, skurdas ligos, kančios – visa tai neturi precedento.

reklama

Apie savo vyrą Asma Asad pasakė: „Jis ir toliau tas pats žmogus, kurį aš sutikau dar iki to, kol jis tapo prezidentu. Jis labai ramus, susimastęs ir mandagus. Bet geriausia jame — tai, kad su juo labai lengva kalbėti. Su juo galima kalbėti apie bet ką ir tai šaunu.“

Apie savo tris vaikus ji pasakė: „Mano vaikams teko greitai suaugti. Bet aš tikuosi, kad tai padėjo jiems išmokti vertinti tai, kas iš tikrųjų turi reikšmę šiame gyvenime“.

„Man siūlė galimybę išvykti iš Sirijos. Netgi ne išvykti, o pabėgti. Šitie siūlymai turėjo saugumo garantiją man ir mano vaikams ir netgi finansinį saugumą. Bet nereikia būti genijų, kad suprasti tikrą šių žmonių tikslą. Tai buvo sąmoningas bandymas sugriauti tautos tikėjimą prezidentu. Tai buvo kvaili siūlymai ir ne iš sirų“, – pasakė Asma Asad KP korespondentui.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают