Teroristų gaudynės Chemnico mieste – kovos su terorizmu parodija

Algimantas Lebionka
+ 6 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/teroristu-gaudynes-chemnico-mieste-kovos-...
7534-10-09 (2016 г.), читали 1393
0

reklama

reklama

 
 
Pabėgėlių-teroristų iš Chemnico miesto tema – pagrindinė šios dienos visų Vokietijos dienraščių tema. Tai suprantama. Vokietijos visuomenė įelektrinta po visos eilės teroro aktų Vokietijoje, Prncūzijoje ir Belgijoje, nusinešusių 300 europiečių gyvybes. 
 
Ko siekė Angela Merkel vykdydama savo „atvirų durų“ politiką, to ir pasiekė. Jeigu įsileidi vilkus, reiškia nori, kad jie išpjautų tavo ganomas avis, kad jie jas įbaugintų, kad jos nebijotų eiti po mėsininko peiliu, kad galėtum su jomis daryti ką panorėjęs. To ir siekia tarptautinis sionizmas Europoje, jo tarnaitė Angela Merkel, jam tarnaujantis Europos Sąjungos elitas.
 
Saksonijos mieste Chemnice (250000 gyventojų) visą šeštadienį vyko stambaus masto parodomiji antiteroristinė operacija. Vokietijos policija uoliai įrodinėjo naiviems šios šalies gyventojams, kokia ji uoli, kaip saugo savo piliečius nuo teroristų atakų.
 
Spektaklis impotentiškai ir antivokiškai Merkel valdžiai pavyko! Robotas, visai šaliai stebint, susprogdino tuščią lagaminą, po viso miesto apgulties buvo suimti trys įtariamieji „pabėgėliai“ iš Sirijos. 
 
Vokietijos spauda, tiesa, terorizmo kontekste negali jų vadinti „pabėgėliais“ ar „musulmonų teroristais“, nes globalusis liberalusis idiotizmas turi sugalvojęs kiekvienoje situacijoje dalyvaujantiems imigrantams iš Afrikos ir Artimųjų Rytų savus pavadinimus, tolerantiškus
-multikultūriškus, taip avys ne taip bijo vilkų, kurie įleisti Merkel į Vokietiją tam, kad pagal komantą nepaklusniesiems vokiečiams perkąsti  gerkles.
 
Šiandien apie pusiaudienį Suddeutsche Zeitung pranešė:
  • Du iš trijų vyrų (arabų), buvo paleisti.
  • Trečias ir toliau lieka suimtas.
  • Pagrindinis įtariamasis vis dar slapstosi. 
  • Išnuomotame bute (dėmesio Lietuvos butų „pabėgėliams“ nuomotojai!) buvo rastas sprogmuo, mažytis, tiesiog juokingai mažytis – vos kelių šimtų gramų!
Dabar visoje šalyje vyksta šio siro-teroristo gaudynės. Jam gresia įkalinimo bausmė nuo šešių mėnesių iki dešimties metų.
 
Tikra komedija, gerbiami ponai ir ponios, ta Merkel Vokietija, kaip ir jos kanclerė... tas supuvęs „Štazi gyvatės kiaušinis“, ta Bnai-Brith premijos laureatė.

100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают