Teroras Prancūzijoje. Ir vėl peiliu į kaklą sužeista Policininkė. Ir vėl musulmonas „psichikos ligonis“?

Algimantas Lebionka
+ 7 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: https://lebionka.blogspot.com/b/post-preview?token=-_Oy9FYBA...
7534-09-04 (2016 г.), читали 1635
0

Jau koks dešimtas teroro aktas Europoje, apie kurį mums pranešė nuolatos meluojanti Vakarų spauda, vyksta pagal tą patį scenarijų: „psichikos ligonis“ užpuola su kirviu, mačete ar su peiliu europiečius, dažnai ir policininkus, dažniausiai po kelis nužudo. Vėliau paaiškėja, kai įvykis kiek užmirštamas, kad tai buvo musulmonas, pabėgėlis, turintis leidimą gyventi Europos Sąjungoje. Pabėgėlių nusikaltimai slepiami, nenorima, kad per daug anksti europiečiai suprastų, kad šie „pabėgėliai“ vežami su vienu tikslu – naikinti europiečius, baltąją rasę. Liga turi įžengti į fatalinę stadiją, pažengti tiek, kad nebūtų galima išgyti nuo šios „pabėgėlių choleros“, po to mūsų naikintojai galės žaisti atviromis kortomis. Kol kas jie mus naikina patyliukais.

 

 

Ši kartą „psichikos ligonis“, iš Paryžiaus migrantų apgyvento priemiesčio Vensen, neva, pakvietė į namus medikus, juos užpuolė, o jau po to atvykusius jo raminti policininkus užpuolė su peiliu. Jis dūrė policininkei į kaklą ir buvo policininkų nušautas. Pareigūnė nugabenta į ligoninę, bet, kaip pranešė gydytojai, jos gyvybei pavojus negresia.

reklama

 

Paskutiniai „psichinių ligonių“ teroro aktai Prancūzijoje:

 

Tai įvyko vos po trijų dienų, kai musulmonas iš Alžyro papjovė policijos karininkęTulūzoje, kaip ir Paryžiaus „ligonis“, dūriu į kaklą.

 

reklama

Rugpjūčio 19 dieną Strasbūre islamistas pasikėsino nužudyti Rabiną, šaukdama „Allach Akbar“.

 

Liepą buvo nupjautagalva 85 metų kunigui Normandijoje.

 

Liepos 14 dieną teroro aktas Nicoje, kur teroristai su sunkvežimiu sutraiškė beveik 100 žmonių.

 

Liepos 19 dieną islamo teroristas, papjovė Pranncūzijos Alpių kurorte tris mergaites nuo 12 iki 14 metų amžiaus ir subadė jų mamą.

 

Prieš šiuos teroro aktus sekė dar visa serija teroro aktų Prancūzijoje, kuriuos įvykdė šie  "psichiniai ligoniai" musulmonai.

 

 

Įdomu, kiek dar galvų europiečiams bus nupjauta, kol jie supras, kad islamui ne vieta Europoje, kad šią neapykantos religiją būtina ištrenkti lauk iš mūsų žemyno.

 

100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают