Angelą Merkel bandė „užmušti“ vizito į Čekiją metu. Ją aštriai sukritikavo Austrijos gynybos ministras Hans Peter Doskozil

Šauksmas.lt
+ 6 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/angela-merkel-bande-uzmusti-vizito-i-ceki...
7534-08-27 (2016 г.), читали 1345
0

 

Angela Merkel šiuo metu yra labiausiai nemėgiamas ir labiausiai kritikuojamas žmogus Europoje dėl jos „atvirų durų“ politikos. Rugsėjo 25 dieną ji lankėsi Čekijos sostinėje Pragoje, kur buvo surengta serija protesto demonstracijų prieš ją. Pranešama, kas čia ją norėta „užmušti“. Merkel migracijos politiką griežtai sukritikavo Austrijos gynybos ministras Hans Peter Doskozil, kuris pasakė: „Mes tai galime“ – politika – tai atsakomybės nebuvimas. Austrija nėra Vokietijos laukiamasis.”

Screen-Shot-2016-08-26-at-12.18.50-640x490-1-420x315

Pasikėsinimas į Merlel

Protestuotojai, susirinkę prie Prezidento rezidencijos rėkė „vokiška kiaulė“, rašoma Breitbart.Merkel vykstant iš oro uosto į Vyriausybės rūmus vyras bandė įvažiuoti į jos kortežą su juodu „mersedesu“. „Bandydamas prisijungti prie kortežo jis mėgino numušti policininkus, saugančius kelią“, – pasakė policijos atstovas Jozefas Bokan.

reklama

„Įtariamasis veikė vienas. Jis nebuvo ginkluotas, bet daiktai, rasti mašinoje galėjo būti panaudoti kaip ginklas, konkrečiai, keli cemento kubeliai“.

People hold banners against to protest against a visit of German Chancellor Angela Merkel in Czech Republic, on August 25, 2016 in Prague.   / AFP / Michal Cizek        (Photo credit should read MICHAL CIZEK/AFP/Getty Images)

„Nusikaltėlis buvo sulaikytas“, – pasakė policijos atstovas. Jo žodžiais, jis sustojo ir išlipo iš automobilio, kai policija perspėjo jį, kad šaudys.

Čekija griežtai kritikuoja Angelą Merkel už jos migracijos politiką ir kartu su kitomis Višegrado grupės valstybėmis (Lenkija, Čekija, Vengrija, Slovakija) atsisako pabėgėlių kvotų, tai jos patvirtino vakar Varšuvoje, per ten įvykusį penkių valstybių vadovų susitikimą.

Austrijos gynybos ministras Hans Peter Doskozil sukritikavo Merkel politiką

Hans Peter Doskozil pasakė: „Mes tai galime“ – politika – tai atsakomybės nebuvimas. Austrija nėra Vokietijos laukiamasis,” – rašoma Austrijos dienraštyje Krone. Gynybos ministras paminėjo garsų Merkel lozungą, pasakyta 2015 metų spalio 31 dieną. Šią frazę Merkel pakartojo kelis kartus. Liepos pabaigoje Merkel vėl pakartojo šį išsireiškimą, kas Doskozil žodžiais perpildė kantrybės taurę. Jis pasakė: „2015 metai neturi pasikartoti“.

reklama

Doskozil-Sind-nicht-das-Wartezimmer-Deutschlands-Attacke-gegen-Merkel-story-526498_630x356px_70507d108b663bdac8137a2de20e6dc8__merkel-doskozil-brenner_1-s1260_jpg

Traukos faktorius pabėgėliams į Europą

Nuolatinis kartojimas „sveiki atvykę“ formulės sukelia tik tai, kad „kad atsiranda naujas migracijos į Europą skatinimo faktorius“,- paskė Doskozil. Negali būti nė kalbos apie tai, kad „mes tai pajėgsime“. Jums reikia tik pažvelgti į Italiją, „sudaužytą ir vienišą“.

„Jeigu Milano centre turi būti pastatytos palapinės pabėgėliams, tai niekas negali tvirtinti, kad mes galime pajėgti susitvarkyti su tuo srautu protingai“, – aiškina Doskozil. Ir Merkel adresu jis sako: Austrija tai ne laukiamoji salė Vokietijai“. Be to gynybos ministerijos paskutinių dienų iš stebėjimų punktų duomenimis užregistravo, kad nuo metų pradžios į Italiją atvyko 100000 migrantų.

Vis daugiau migrantų atvyksta iš Afrikos

Tai daugiausiai anaiptol ne tie, kurie atvyksta iš karinių veiksmų zonos Sirijoje. Pati didžiausia migrantų grupė 20 procentų yra iš Nigerijos. Iš Rytų Afrikos 12 procentų, o taip pat iš Afrikos valstybių Gambijos, Kot-d’Ivuaro, Sudano ir Gvinėjos po septynis procentus ir vis daugiau ir daugiau žmonių iš Šiaurės Eritrėjos (40 procentų !? Tai jau primena šios vos kelis milijonus gyventojų turinčios šalies visų gyventojų organizuotą perkėlimą į Europą).

Ministro žodžiais artimiausiu metu migracijos priežastys kilmės šalyse nebus panaikintos, tokia Austrijos kariuomenės žvalgybos strategų prognozė.

Slėpti „galvą smėlyje tai ne politika“ vietoj „mes tai sugebėsime – sveiki atvykę reikia jo nuomone skubiai sušaukti pasitarimą Europos lygyje. „Tai ne politika, jei Europa liks agonijoje, o galvos slėpimas smėlyje“.

„Negalima rimtai vertinti Turkijos vyriausybę“. Europa neturi pasikliauti pabėgėlių sutartimi su Turkija, ji turi būti pajėgi pati apginti savo sienas, pasakė Doskozil.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают