Ksenofobija ir homofobija – paskutiniai sveikos tautos išsaugojimo bastionai

Versijos.lt
+ 5 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/ksenofobija-ir-homofobija-paskutiniai-sve...
7534-08-17 (2016 г.), читали 1664
0

Įsivaizduokite, kad į jūsų namus bando įsikelti gyventi dar kažkokie žmonės, kurių nuosavas butas prastesnis ir purvinesnis.

Jūs greičiausiai užsirakinsite ir išsitrauksite iš seifo savo seną medžioklinį šautuvą dėl viso pikto. Ir tai iš jūsų pusės bus visiškai teisinga reakcija.

Nekviestų svečių baimė vadinama ksenofobija.

Valstybė, kaip mes ją suprantame – tai irgi ta pati mūsų šeima, tik padauginta iš milijono.

Įsivaizduokite, kad jūsų sužadėtinė ar sužadėtinis pasirodę esą neteisingos seksualinės orientacijos. Va čia tai siurprizas.

Ar galima tokiu atveju sukurti normalią šeimą?

reklama

Įmanoma vienalytė šeima su įvaikinimu, jeigu susituoks du iškrypėliai. – pasakysite jūs. – Jie nekalti, kad tokiais gimė.

O kuo nusikalto vaikas? Jūs paklausėte jo sutikimo?

Netgi normalioje šeimoje vaikai kompleksuoja dėl nenormalių tėvų – meluoja mokykloje, kad tėtis inžinierius, o ne santechnikas, kad jis knygų leidėjas, o ne rašytojas… Kas gi bus su vaiko psichika, kai jo tėtis – moteris arba mama – vyras?

Kadangi situacija su homoseksualizmu apskritai labai ginčytina ir prieštaringa, prisimatuokite ją konkrečiam savo asmeniniam atvejui – visiško objektyvumo dėlei.

Asmeniškai aš, jeigu jau gimčiau tokiu nukrypėliu – tikrai nelįsčiau į viešumą, nerengčiau paradų ir nebrukčiau šio savo iškreipto pasaulio matymo per žiniasklaidą visiems kitiems visuomenės nariams. Sukąsčiau dantis ir pamėginčiau atlaikyti tą Dievo man duotą išbandymą, nenuslysdamas į dar didesnės ydas ir nuodėmes.

O jeigu tau nusispjauti į Dievą ir žmones, tai visuomenė turi nuo tavęs gintis – geriausia nuplauti į kanalizaciją. Viso geriausio…

Lytinių iškrypimų (giminės degeneracijos) baimė vadinama homofobija. Homofobija – viena iš svarbiausių sąlygų sukurti sveiką šeimą.

Valstybė – tai šeima, padauginta iš milijono.

Susumuokime. Tauta gyva iki to laiko, kol stovi du paskutiniai bastionai, kol egzistuoja dvi svarbiausios sveikos šeimos egzistavimo sąlygos – ksenofobija ir homofobija.

O tauta ir valstybė – tai šeima, padauginta iš milijono.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают