Per pastaruosius 10 metų Nica tapo džichadistų siuntimo į Siriją ir Iraką centru

Šauksmas.lt
+ 3 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/per-pastaruosius-10-metu-nica-tapo-dzicha...
7534-07-15 (2016 г.), читали 1530
0

Nereguliojama imigracija į Europą pavertė Nicą, šį nuostabų Viduržemio jūros kurortą, džichadistų irštva. Teroristas  Mohamed Lahouaiej Bouhlel,  vakar Nicoje sutraiškęs 84 žmones, dar 50 sužeistųjų ant mirties slenksčio, žudydamas šaukė „Allach akbar!“ Pasirodo, kad iš Nicos Europoje nusėdę teroristai vyksta į „šventą karą“ Irake ir Sirijoje. Apie tai papasakojo regioninės savivaldos tarybos deputatas, atstovaujantis „Nacionalinį Frontą“  Filip Vardon.

reklama

Deputatas pasakė:

„Žinoma, akivaizdu, kad Nica yra vienas iš taškų išsiuntimo tų, kas važiuoja į Iraką ir į Siriją, kad prisijungti prie džichado. Čia egzistuoja islamizmo židinys, kuris atsirado palyginti nesenai, per pastaruosius 10 metų“.

Jo žodžiais, mieste įsitvirtino ir veikia teroristinė organizacija „Broliai musulmonai“ ir Islamiškų Prancūzijos organizacijų sąjunga (Union des organisations islamiques de France – UOIF).

Šio „Nacionalinio fronto“ atstovo nuomone, Prancūzijoje „lengva suduoti smūgį iš vidaus, panaudojant žmones, kurie gyvena greta jūsų… ir kurie gali bet kuriuo momentu nutarti jus užpulti“.

Vasario mėnesį agentūros „Sputnik“ apklausa parodė, kad 64% prancūzų mano, kad migrantai iš Afrikos ir Artimųjų Rytų negatyviai veikia į nusikalstamumo lygį šalyje. Be to, dauguma apklaustųjų (67%) įsitikinę, kad valdžia ir MIP pateikia neobjektyvią informaciją apie migrantų nusikaltimus.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают