Anglija apsivalo: jaupaskelbti 470 lietuvių, kurie deportuojami iš Anglijos

Anonimusas
+ 11 - 2
Автор: Britanija
Источник: http://www.sterling.lt/anglija-apsivalo-jau-paskelbti-470-li...
7534-06-28 (2016 г.), читали 5717
0

Britai pradėjo deportuoti uždarbiauti atvykusius lietuvius.

Didžioji Britanija pradėjo deportuoti uždarbiauti į šalį atvykusius lietuvius, kurie praeityje turėjo problemų su teisėsauga. Pernai įsigaliojęs naujas imigracijos įstatymas suteikia britams teisę išsiųsti imigrantus, jei jie anksčiau buvo teisti už tyčinius nusikaltimus.

Anot ekspertų, tokie britų veiksmai neturėtų stebinti – esą, šalis jau seniai stengiasi mažinti imigrantų skaičių. Lietuvos valdžia neketina užstoti deportuojamų lietuvių, kurie jau atliko teismo skirtą bausmę už padarytus nusikaltimus. Jau paskelbti sąrašai su beveik pusantro tūkstančio lietuvių. Manoma kad sąrašas didės iki keleto tūkstančių

Deportavimas bus net už saldainio pavogimą iš parduotuvės. Ar net jau jeigu esate praeityje padarę kokį nusikaltimą ir turėję problemų su teisėsauga.

reklama

Mokesčių inspekcijos duomenimis, minėti trijų šalių piliečiai per dažnai gauna finansinę vyriausybės paramą. Lenkai ir lietuviai pranešime minimi kaip dažniausiai reikalaujantys vaiko bei būsto pašalpų, o slovakai – bedarbio pašalpų. Tyrimą atlikusi „Visuomenės analizės grupė“ apskaičiavo, jog statistiškai pašalpas gauna 2,8 iš 5 lietuvių, 4 iš 5 lenkų ir net 4,8 iš 5 – slovakų. Statistiniais duomenimis, daugiau negu pusė imigrantų iš šių šalių neturi darbo.

Pirmiausia planuota deportuoti išmaldos prašytojus bei kitus be gyvenamosios vietos ir darbo besišlaistančius imigrantus. Pareigūnai pastebėjo, kad nemažai tiesiog gatvėje sulaikytų užsieniečių, teigiančių apsistoję Jungtinėje Karalystėje, neturi leidimo joje gyventi. Anglijos ir Velso policijos nuovadoms paskirti muitinės pareigūnai, kurie ir privalės vykdyti „Operaciją Nexus“.

---
Susijaudinę lituanobritai pradėjo komentuoti:

opaopa
Pvz. Vienas pazystamas nusikalto pries 8m lt atsedejo 2m. Isejo i laisve atvyko i uk turi sunu beveik 3m. Dirba gera darba su kontraktu tik vat gere kieme kava ir isiverze arestuoja ir isveza.zmona sumoka 2000sv uzstata paleidzia bet apyranke ant kojos ir kas bus toliau?visi puikei suprantam kad deportuos nepades niekas bet kur vykt jai lt nieko nera visi cia kaip seima?kokia trauma vaikui ir visiems aplinkui?cia normalu kad taip vyksta???

myssa
Xaxa sveikinu su pasaulio pabaigos pradzią.ir geriau nebus bus db tik blogin ir tie kurie sneka tuos deportuos tuos paliks, ce visiem saskės juokingai skamba kai taip kalba atseit save skaitantys civilizuotais zmonėm xaxa


84% Плюс 84% Plus
16% Минус 16% Minus
11   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают