Lukašenka: Konflikto su NATO atveju stosime į mūšį kartu su Rusija

Sarmatas.lt
+ 29 - 1
Автор: Sarmatas.lt
Источник: http://www.sarmatas.lt/06/lukasenka-konflikto-su-nato-atveju...
7534-06-08 (2016 г.), читали 2301
0

Baltarusija ir Rusija adekvačiai reaguoja į NATO pajėgų stiprinimą Sąjunginės valstybės pasienyje. Kaip praneša BELTA, apie tai pareiškė Aleksandras Lukašenka aukščiausių valstybės finansinės kontrolės organų vadovų Tarybos – NVS narių, susirinkime.

„Rusijos pusė dažnai kalba apie tai, jog Rusijos pasienyje skleidžiamos naujos NATO pajėgos. Reikia pastebėti, jog pirmiausia – tai mūsų pasienyje, Baltarusijos pasienyje. Mes tą matome ir be triukšmo, be šūkavimų imamės adekvačių priemonių, – pabrėžė Lukašenka.

reklama

Baltarusijos prezidentas pastebėjo, jog jis mato, kad ir Rusijos vadovybė šiandien veikia atitinkamai taip pat, kadangi šalys turi bendrą ginkluotųjų pajėgų grupuotę, kuri užtikrina ir Baltarusijos ir Rusijos saugumą.

„Ir šios grupuotės pagrindas – baltarusių kariuomenės daliniai. Konflikto atveju jie pirmieji stos į mūšį ir neužilgo čia bus pritraukti kariniai daliniai, dislokuoti Rusijos Federacijos vakaruose.

Mes to neslepiame nuo savo vakarų, nei tai kolegų, nei tai partnerių, nei tai priešininkų. Jie puikiai žino mūsų susitarimus su Rusija“, – pridėjo Lukašenka. video

infa.lt

belta.by


96% Плюс 96% Plus
4% Минус 4% Minus
29   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают