Eurovizija: Ten kur vienintelė melodija – politika

Algimantas Lebionka
+ 23 - 1
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://ldiena.lt...
7534-05-14 (2016 г.), читали 3089
0

Įdomus reiškinys, kai išgirsti keturiasdešimt dainų, kuriose nėra melodijos. Kažkokios „muzikos“ yra, o melodijos – nėra. Na, tokios dainelės – murmelės, Mikė Pūkuotukas pasakytų. Kažkas apsivertė, kažkas kortas parodė, kažkas nežinia kas: ar boba ar diedas: paskustas, nulakuotais nagais; moterys su vyriškais kalsonais apmautos (suomė), vyrai (?) - moteriškom pėgkelnėm apsitempę, net traška. Barzda su ūsais – irgi ne rodiklis, po to šetono-pabaisos moteriškus drabužius apsivilkusio ir dešra pasivadinusio. Tiesa, buvo kelios išimtys, tuo taisyklę patvitinančios.

Prieš du mėnesius paskyrė nugalėtoją. Nugalės kažkokia Džamala, pasakė ES MIP, iš Ukrainos (nūnai Chazarų kaganatas, kur Kaganu Igoris Kolomojskis dirba, tas kuris „žydobandera“ pasivadinęs ir dar tokį Valcmaną-Parošenką padėjėju turi). „Daina visai ne politinė, visai ne agitacinio pobūdžio“, - mums pasakė. Tiesiog nuostabi daina „1944" apie okupuotą Krymą, apie visų pasaulio blogybių blogybę ir kraugerį Putiną, prieš šimtą metų nuskriaustus totorius. Vienintelius nuskriaustus: nei lietuvių, nei latvių, nei čečėnų, nei ingušų, nei visų kitų gruzinas Stalinas, su visais žydais Kaganovičiais, Berijomis ir kitais, į Sibirą nevežė, tarytum, o štai Krymo totorius vargšus, vienintelius – griebė ir išvežė!

reklama

O rusai prie ko, prie žydų ir gruzino, bent kiek protaujantis žmogus pasakytų? Bet čia - vai vai - Džamala liūdną, bet kupiną išsivadavimo vilties dainą užtraukia. Bent po šimto metų Europa apie kažką sužinos.

Europa gi jau nebežino, kas ten Rusijoje vyko, kam Krymas priklausė, nežino, kad Ukraina TSRS dalimi buvo, kas kariavo, kas laimėjo, o Džamala ėmė ir papasakojo, raudodama, nors niekas ir nesuprato apie ką. ES MIP pasakė prieš du mėnesius, kad gera daina, kad laimės – reiškia laimės, kas abejoja. Jawohl – pasakė Europa, su visom australijom ir izraeliais apaugusi.

Taigi, vartykis nesivartęs, dainuok nedainavęs, kad murmelė laimėtų reikia, kad ją prieš du mėnesius ES MIP laimėtoja paskirtų. O muzika, melodija prie šios murmelių politikos, kaip kumelei penkta koja – visiškai nereikalinga. Todėl toje iškrypėliškoje Eurovizijoje muzikos ir neverta ieškoti. Iškrypėlių – nors vežimais vežk, politikos – irgi. Kokį š. pakišai, tokį š. ir sugrauš. Jawohl! He... !


95% Плюс 95% Plus
5% Минус 5% Minus
23   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают