Nuo silpnaprotystės tolerancijos forma vaistų nėra. Atsidėkodamas už prieglobstį pabėgėlis Švedijoje tvirkino dešimtmetę šeimininkų dukrą

Blogeris Zeppelinusas
+ 9 - 0
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://www.facebook.com/blogeris.zeppelinus/posts/103567495...
7534-05-13 (2016 г.), читали 2184
0

Iš kasdienių naujienų srauto: 

--------------------
Malmės mieste už seksualinį priekabiavimą prie mažametės mergaitės vakar nuteistas pabėgėlis iš Eritrėjos. Jam skirta rūsti bausmė - 5000 kronų (apie 540 eur) bauda ir dešimties valandų trukmės psichoterapinis tolerancijos ugdymo kursas.

Penkiolikmečių prisistatantis barzdotas ir gerai įmitęs vyrukas [teismo ekspertizė nustatė, kad iš tiesų jam ne mažiau, kaip 19 metų] iš Afrikoje esančios Eritrėjos kartu su neva 17-mečiu likimo draugu buvo apgyvendintas vienoje iš tolerantiškų švedų šeimų.

Dešimtmetė šeimininkų dukra užleido jiems savo miegamąjį, pati persikraustydama pas tėvus. Mergaitė mielai bendravo su naujaisiais "broliukais", juolab, kad tolerantiški tėveliai tai skatino.

reklama

Vos po poros savaičių bendro gyvenimo naujakurys spėjo įsitikinti, kad Švedija yra ta šalis, kurioje tokiems laisvos Afrkos dykumų ir džiunglių gyventojams, kaip jis, galima praktiškai viskas.

Ir užsigeidęs moters pradėjo gaudyti ir grabalioti tą dešimtmetę šeimininkų dukrą. Kuri kiek pakentėjusi afrikiečio glamones, visgi pasiskundė vyresniems broliui ir seseriai. Teko kviesti policiją ir kreiptis į teismą.

Kuris, kaip aukščiau minėta, priėmė rūstų nuosprendį. Dešimt valandų tolerantiškos psichoterapijos - ne juokai. Skirtos baudos, savaime suprantama, mokėti tas pabėgėlis neturi iš ko. Nebent Švedijos mokesčių mokėtojai skirs jam tikslinę pašalpą tokiam atvejui.

Šiaip, sprendžiant iš konteksto, pagrindinė to barzdoto vaiko iš Afrikos klaida buvo ta, kad jis su savo seksualinėmis glamonėmis lindo prie mažo vaiko. To net tolerantiškoje Švedijoje pasirodė per daug.

O štai jeigu būtų savo dėmesiu apdovanojęs pačią šeimininkę - tai gal pastaroji ir būtų sutikusi patenkinti "vargšo berniuko" seksualinius poreikius. Vyro sutikimu, savaime suprantama. Juk tolerantiški žmonės, ne tautininkai kokie.

Bet, matyt, keturiasdešimtmetė švedų uoga jaunikaičiui iš Afrikos pasirodė persirpusi. O štai dešimtmetė dukra - pats tas.

Tai dabar egzotiškam vyrukui teks paaukoti dešimt valandų savo jaunystės tolerantiškų pliurpalų klausimuisi. 
------------

Girdėjau, kad ir mūsuose yra entuziastų, pasiryžusių apgyvendinti beglobius pabėgėlių vaikučius savo namuose?

Berods, Sigitas Martinavičius žadėjo užleisti porą miegamųjų greta savo žmonos kambario, o Petras Auštrevičius jau net įsileido tą barzdaskutį ir jo namų šeimininkę į savo sodybą?

Palinkėkime jiems sėkmės.

Ir didesnės tolerancijos, nei tos švedų šeimynėlės, kuri visgi paskambino į policiją ir apskundė vargšą berniuką už bandymus realizuoti hormonų audrų sukeltus fiziologinius poreikius jų šeimos ribose.

P.S. Įdomu - ar švedų Bernevarnetas atims tą mergaitę iš tėvų namų ir atiduos gėjams į vaikinti? Juk jie savo neatsakingais veiksmais sudarė grėsmę jos sveikatai savo pačių namuose? Gerokai didesnį pavoju, nei išgeriantis ar šūkaliojantis vyras.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают