Nikolajus Azarovas: Odesos tragedijos metu žuvo beveik 400 žmonių

Algimantas Lebionka
+ 8 - 2
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://ldiena.lt...
7534-05-02 (2016 г.), читали 5462
0

Buvusio Ukrainos premjero Nikolajaus Azarovo žiniomis, Odesos skerdynių metu žuvo beveik 400 žmonių. Šie skaičiai paremti Odesos istoriko ir rašytojo Aleksejaus Ivakino paskelbtais tyrimo rezultatais.

Ukrainos ekspremjeras Nikolajus Azarovas:

„Skerdynėse, kurias organizavo Parubij, Turčinovas, Porošenko, Kolomojskis, Odesoje 2 gegužės žuvo 397 žmonės – beveik 10 kartų daugiau, negu nurodoma oficialioje statistikoje.

reklama

А. Ivakinas suskaičiavo kiekvieną žuvusį, nurodydamas pavardes: ir aukas, ir jų budelius, ir gaisrininkus, ir atsitiktinius žmones, atsiradusius tuo momentu tragedijos vietoje.

Suprantama, kad Kijevo režimas daro viską, kas nuo jo priklauso, kad nuslėpti nuo ukrainiečių tautos, na ir nuo visos pasaulio visuomenės, teisybę apie šią planetarinio masto tragediją. Bet visiškai nesuprantama, kodėl JAV, Vokietijos, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos ir kitų šalių vyriausybės, vadinančios save civilizuotomis ir demokratiškomis, nutyli šitą nusikaltimą.

Formaliu atsirašinėjimu atsikratė Vokietijos kanclerio žinyba nuo kairiosios Bundestago frakcijos užklausimo šiuo klausimu. Ypač šokiruojančiai atrodo šis atsirašinėjimas per Odesos tragedijos metines.

Odesą – labiausiai laisvę mėgstantis Ukrainos miestas, jau du metai tikrąją šio žodžio prasme okupuotas. Tai juodas jo istorijos periodas. Bet jis būtinai pasibaigs.“

Prancūzijos Canal plus 2016 metų vasario mėnesį parodė dokumentinį filmą apie valstybės perversmą Ukrainoje ir Odesos holokaustą. Ukrainos valdžia nesėkmingai bandė sustabdyti šio filmo premjerą.

https://youtu.be/txvhcX_aHL8


80% Плюс 80% Plus
20% Минус 20% Minus
8   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают