Informacinio karo apraiškos

Anonimusas
+ 11 - 1
Автор: Vincas
Источник: https://www.youtube.com/watch?v=fudpFbIju60...
7534-03-12 (2016 г.), читали 2190
0

Informacinis karas įgauna vis įvairesnes formas ir kartais sunkiai pastebima kryptinga veikla tampa plačiai matomu reiškiniu. Deja, ne tokie reiklūs piliečiai nepastebi išvis jokių formų. Mas media orientuota būtent į tokius nereiklius, kurie kaip kempinės sugeria viską ir bet ką, kas jiems brukama, ką sėkmingai įrodė buvusios Ukrainos pavyzdys. Įdomu tai, kad informacinis karas vis labiau persikelia į internetą ir jutūbas užima vis stipresnes pozicijas šioje srityje - juk ten sėdi kontentas kuris teliko nežiūri, o jį reikia perimti.

Pagaliau po ilgo laiko KOBistai gavo atsaką nuo oponentų - kurie žinoma neegzistuoja, nes viskas vyksta savaime. Tinkle pasirodė keistas klipas, kuriame atseit demaskuoja KOB (VSK - Visuomenės Saugumo Koncepciją) atstovų pasisakymus, jog amerikiečiai kosminėje srityje labai atsilikę ir be Rusijos nesugeba vykdyti savo fiktyvios kosminės programos. Tai reiškia, kad KOBistų pasisakymai sulaukai vis platesnio atgarsio ir daro vis didesnę įtaką informacinėje erdvėje. Atsirado poreikis į tai reaguoti, gintis. O jeigu ginasi - reiškia yra puolami ir praranda pozicijas. Deja ta reakcija - gynyba reiklesnem piliečiui sukelia daugiau klausimų nei atsakymų: juk tai ne gynyba, o apgailėtinas būdas pasiteisinti. Geriau jau kaip visada būtų nutylėję, o čia paėmė ir pareklamavo Visuomenės Saugumo Koncepciją. Tai tik įrodo kad idėjiniai VSK priešininkai nesupranta pačios koncepcijos esmės ir vertina ją "pagal save" - kaip dar vieną klaninę-elitarinę grupę, besiveržiančią prie lovio.

reklama

https://www.youtube.com/watch?v=fudpFbIju60

Taip kad mūsų vyresnieji broliai - taip vadinami partniorai amerikiečiai dar sykį įrodė, kad jie yra nepralenkiami propagandos/reklamos ir miglos pūtimo meistrai. Gėbelsas didžiuojasi savo anūkais. Bet čia kalba eina apie atlikimo techniką, o kas liečia reikalingumą belieka smarkiai suabejoti. Pats klipuko stilius labai primena automobilio reklamą ir viskas būtų lyg ir gerai jei ne ta pakvaišusi emocijomis besitaškanti minia. Kyla klausimas kam iš viso kurti tokias nesąmones? Tai per daug kontrastuoja su Zaznobino ir Piakino klipukais, kurie nenaudoja jokių spec. efektų ir nesitaško emocijomis, o siūlo mąstyti savarankiškai. Tačiau sukurti atsaką pasaulėžiūros srityje yra labai rimta užduotis - čia jums ne mašinos reklamą nufilmuoti ar kažką parėkauti, reikėtų ir rimtesnės argumentacijos ir motyvacijos tą argumentaciją pateikti masėms.

Žmonės tampa vis reiklesni informacijos vartojimo klausimuose, todėl ilgainiui emocijos pasiliks nuošalyje ir žmonių apsisprendimą lems blaivus protas.


91% Плюс 91% Plus
9% Минус 9% Minus
11   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают