Lietuviškas „Oskaras“ už nuopelnus: pelių spirelės ir blakės

Anonimusas
+ 7 - 0
Автор: Petras Gulbinskas
Источник: http://sauksmas.lt/lietuviskas-oskaras-uz-nuopelnus-peliu-sp...
7534-02-13 (2016 г.), читали 1749
0

Kokio dydžio pasiekimai, tokio dydžio ir „Oskaras“. Daug „oskarų“, ne vienas. Nes, kur tik pažvelgsi, pas mūsų Magnolia lithuanensis ten gero pridrabstyta. Kai kas ir labai didelio, kaip tas „independence“, bet naudos – net už tą pelės spirelę mažiau. Blakės voke, irgi simboliška: žmogus prie visų valdžių sugebėjo prisitaikyti, visoms pasitarnavo, nuo vieno šeimininko ant kito ropojo, iš visų kraują gėrė.

Taigi, kaip pranešė visos „teisingos“ MIP, penktadienį iš ryto Prezidentūrą pasiekė „įtartinas siuntinys“. Manyta, „kad jame – neaiškios kilmės milteliai“. Kilus įtarimams, buvo iškviestos specialiosios tarnybos, kurios „miltelius“ išvežė tirti į Nacionalinę visuomenės sveikatos priežiūros laboratoriją. Čia tuos „miltelius“ pauostė, pakramtė ir nustatė, kad tai pelių spirelės ir blakės. (Tarytum apsauginiai negalėjo pakramtyti ir pauostyti.)

reklama

Buvo pranešta, kad laiškas atkeliavo iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo. Po to, kai Vilniaus Visuomenė sveikatos centro laboratorija nuodugniai ištirs šį siuntinį, nustatys, kad ten yra mažiausiai 300 patogeninių bakterijų ir virusų, galinčių sukelti planetarinio masto epidemijas, jo turinys bus perduotas kriminalistams.

Vadovybės apsaugos departamentas ir Prezidento kanceliarija parodė ištvermės ir drąsos pavyzdį: neišbėgiojo pamatę voko turinį. Šaunuoliai.

Reikia pagirti kalėjimo gyventojus, kuriems pirmiesiems kilo mintis premijuoti Magnolia lirhuanensis šiuo „oskaru“. Antrą kadensiją stengiasi žmogus, pagal visus ekonominius ir socialinius rodiklius ES ir Eurozonos antirekordai pasiekti, o pagal alkoholio gėrimą net pasaulio čempionais tapome. Vivat!

Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают