Graikijos Komunistų Partija apie Turkijos numuštą rusų lėktuvą: „NATO pila benziną ant ugnies“

Anonimusas
+ 5 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/11/25/graikijos-komunistu-partij...
7533-11-26 (2015 г.), читали 1799
0

Kaip žinome, lapkričio 24 d. buvo turkų numuštas Sirijoje operaciją vykdęs Rusijos karinis lėktuvas. Nepaisant to, ką aiškina sisteminė žiniasklaida, mes žinome, kad tai – akiplėšiška teroristinio NATO bloko provokacija prieš Rusijos Federaciją, kuri vykdo teisėtos Sirijos valdžios sankcionuojamą karinę misiją Sirijoje. Apačioje savo skaitytojų dėmesiui pateikiame oficialų Graikijos Komunistų Partijos pareiškimą minėtuoju klausimu.

reklama

NATO PILA BENZINĄ ANT UGNIES

Imperialistinės NATO organizacijos teikiama priedanga pavojingiems ir avantiūristiškiems Turkijos veiksmams numušus Rusijos karinį lėktuvą, lapkričio 24 d. vykdžiusį operaciją Sirijoje, eilinį kartą parodo Sirijoje jau penkerius metus besitęsiančio karo pavojingumą.

SYRIZA-ANEL vyriausybė neša didelę dalį atsakomybės dėl šių įvykių, nes ji eina kartu su kitomis NATO jėgomis ir prisideda prie situacijos aštrinimo.

Vėl buvo pademonstruota agresyvi ir žmogžudiška NATO esmė, o tuo pačiu ir pavojinga bei veidmainiška JAV laikysena, kuri smerkia tariamą Turkijos oro erdvės pažeidimą, bet tyli dėl kasdien Turkijos vykdomų Graikijos oro erdvės pažeidinėjimo.

Tai demaskuoja ir kitas politines jėgas, kadangi jos eilę metų melavo mūsų tautai, esą NATO ir mūsų šalies dalyvavimas šioje organizacijoje – tai taiką ir suverenitetą užtikrinsiantys veiksmai.

Šiandien lozungas „Jokio mūsų šalies dalyvavimo ar įsitraukimo į šias skerdynes“ yra aktualesnis kaip niekada anksčiau. Tai yra skerdynės, kurioms vadovauja NATO, JAV ir ES savo konkurencijos prieš Rusiją ir kitas kapitalistines valstybes rėmuose.

Graikijos Komunistų Partijos Centro Komitetas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают