ES valdo idiotai ir nusikaltėliai?

Šauksmas.lt
+ 4 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/es-valdo-idiotai-ir-nusikalteliai-video.h...
7533-11-18 (2015 г.), читали 1709
0

Ir kam protas lieuviškiems skverneliams, butkevičiams, jeigu jų vyresnieji Briuselio kolegos yra visiški idiotai ir nusikaltėlai. A.Šarijus pasakoja, kokiais ES „dokumentais“ yra aprūpinami iš Artimųjų Rytų ir Afrikos atvykstantys teroristai-pabėgėliai.

Anatolijus Šarijus pasakoja.

Vienas teroristas, dalyvavęs Paryžiaus teroristų išpuolyje, turėjo „dokumentą“ kurį jam išdavė Lesbo saloje.

reklama

Tai toks popierėlis, kuris leidžia, iš esmės, kirsti daugybę ES valstybių sienų. Tai bevizis įvažiavimas „pabėgėliams“. Aš tą popierėlį rodžiau video.Viename video, aiškinau, kas tai per popierius, kokias teises jis suteikia savo šeimininkui.

O nemalonumas kame? Į šitą popierėlį įrašomi bet kokie duomenys. Pareiškėjas gali pasakyti: „aš vairuotojas mokyklos autobuso. Sirijoje vairavau mokyklos autobusą. Aš Machmudas al Bachi“, pavyzdžiui. Užrašė gimimo datą ir šitas popierėlis jam pakeičia pasą. Jis gali keliauti gilyn į Europos Sąjungą.

Kas dar iš žurnalistų apie tai pasakojo? Ar pasakojo, kaip paprasta būti kuo nori savo tėvynėje ir pakliūti į centrą Europos Sajungos! Ar jums tai pasakojo?

Antras, kas mane sujaudino, tai gaisras Kalė „džiunglėse“. Rimti leidiniai ėmė rašyti, kad stovykla nedega. Vėliau, kai buvo kvaila neigti, kad ji sudegė, aiškino, kad tai buvo trumpas sujungimas. Kad stovyklą sudegino, nepapasakojo. Mes parodysime, kaip degė stovykla.

Užrašė Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают