Natistų taikiniai Sirijoje - sirų kariuomenė, o ne ILIV teroristai

Anonimusas
+ 12 - 1
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009999092235...
7533-10-03 (2015 г.), читали 1682
0

Мишенями для натовцев были войска Башара Асада, а не ИГ

JAV/Nato karo nusikaltėlių gauja nuo 2014 metų rugsėjo mėnesio, tai yra per metus, padarė apie 7000 skrydžių virš Sirijos, neva, kovodama su savo išaugintu išsigimusiu kūdikiu IL islamo valstybės teroristais.

Kas nors girdėjo apie vakarų dermokratų pergales šiame fronte? Ne, priešingai, jankių galvažudžiai atakuodavo teisėtos Sirijos valdžios karines pajėgas, todėl ILIV teroristai su jav karo nusikaltėlių pagalba Irake ir Sirijoje savo kontroliuojamas teritorijas padidino dvigubai.

Tik per vienerius metus!

Ir štai Putino lėktuvai šį jav/nato galvažudžių mėgstamiausią užsiėmimą - nužudyk beginklį, apiplėšk silpną, - nutraukė, smogė teroristams taip,kad šie metė viską ir puolė bėgti. Ir jav/nato stovykloje kilo baisus triukšmas ir aimanos - Putinas bombarduoja ILIV - blogai, Putinas nebombarduoja ILIV - blogai, Putinas bombarduoja ne TUOS teroristus - blogai, Putinas bombarduoja TUOS teroristus - blogai!

Stebėtis, kokie išgamos sėdi dabar valdžioje JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos valstybėse, jau nuobodu. Belieka tik palinkėti Putinui sėkmės, triuškinant visą šitą terariumą, pavadinimu Vakarai, "laisvasis" pasaulis.


92% Плюс 92% Plus
8% Минус 8% Minus
12   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают