Lietuviškus TV kanalus užvaldžiusi didelė, draugiška graužikų šeima

Algimantas Rusteika
+ 15 - 0
Автор: Algimantas Rusteika
Источник: www.facebook.com/algimantas.rusteika/posts/1641176422827983?...
7533-10-01 (2015 г.), читали 2542
0

Vakarai pailgėjo. Ir išprotėjau. TV pažiūrėjau. Ne žinias ar Jakilaitį. Ne keletą protingų laidų. Kurios kaip oazės Sacharoje. O tai, kas po jų ir prieš juos masiškai eina.

Jezusmarija, ką pamačiau. Pačiu geriausiu ekrano laiku. Per visus. Jezusmarija.

Vien jaunas ar padėvėtas barakudas. Storas žolininkes, žinančias lieknėjimo paslaptis. Prasigėrusius kaimo ar miesto jurgius. Šiaip idiotus išpuvusiais dantim. Burtininkus, šamanus, aiškiaregius pinigų ištroškusiais žvilgsniais. Kurie numato viską, išskyrus savo pačių likimą. Kičo blizgučių karalius ir karalienes. Tarpusavio pjautynes dėl tvoros ar turgaus bobų lygio filosofijas apie nieką. Karikatūrų šou su tais pačiais nusivalkiojusiais plepiais ir jų nuvalkiotais bajeriais. Diskusijas apie myžalų gėrimo gėrį. Tuščių papliurpimų ir plastmasinio pakrizenimo laidas. Politinius klounus.

reklama

Pamačiau viską, išskyrus normalius žmones. Protą ir talentą. Tikrą pasaulį ir tikrą žmonių gyvenimą. Kurio aplinkui marių marios. Apie gyvybę tai ir nekalbu. Numirs, neduokdie, vėl kas nors iš didžiųjų, kaip Marcinkevičius ar Martynaitis. Ir vėl teks traukti 20 metų senumo filmukus iš mediatekos. Nes jiems dėžėse dabar nebėra vietos.

Ir visur tie patys per tuos pačius. Išsisėmę žemiau dugno vedėjai ir pamaivos vedėjos. Sotūs, savim patenkinti. Tie maždaug 30-40 žmogelių okupavę visas studijas. Vieni pas kitus vaikšto į laidas. Vieni kitus laikina ir vieni kitiems ką padainuoja ar pašoka.Visi tie „pridūsėriai“ vienas su kitu dalinasi kanalų biudžetus. Why not, jei savininkai toli ir mulkinami reitingais. Tokia mafijikė, neįsileisianti į savo pribezdėtas studijas anei naujų talentų, anei deguonies. Ir laidų užsakovai juk savi, iš to paties baliukų draugelių ratelio.

Vieni kitus pafilmuos. Pafotošopins ir į žmones. Parašys tekstukus. Tokia didelė, draugiška graužikų šeima, kurios realybės šou privaloma stebėti. Ir džiaugtis tuo, ką turim. Nes kitaip būsi bambeklis ir nešiuolaikiškas.

Nei čia kam įdomu, ką pezu, nei tą skaitykit. Nesąmonė buvo ir tą žiūrėt, ir čia rašinėt. Tfū, einu pasportuosiu.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают