Barbarų įsiveržimą į Europą organizavo JAV ir Anglija Tvitterio pagalba

Šauksmas.lt
+ 9 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/barbaru-isiverzima-i-europa-organizavo-ja...
7533-09-24 (2015 г.), читали 3825
0

Filosofijos instituto (Rusija, Mokslų Akademija) Vedantysis mokslo darbuotojas dr. Vladimiras Šalak, specialios kompiuterinės programos pagalba ištyrė Tvitterio pranešimų, susijusių su pabėgėliais plūstančiais į Europą, turinius.

Paaiškėjo, kad 19,2% pakvietimų buvo iš Anglijos, 17,0% – iš JAV, o 5%. – iš Australijos. Apie tai rašo Laikraštis „Komsomolskaja Pravda“

Mokslininkas papasakojo:

- Aš perskaičiau labai įdomų Uljanos Skoibeda straipsnį „Vokietijos žūties kronika“ (123 dalys).

Jis mane sukrėtė. Panorau pats patikrinti, kas ten iš tiesų vyksta, iš kur atsirado migrantų srautas. Kaip informacijos šaltinį pasirinkau Tviterio mikroblogų tinklą. Jis operatyviausiai reaguoja į pasaulio įvykius. Jame daug įvairių požiūrio taškų. Kompiuterinės sistemos SKAI pagalba aš paleidau paiešką pagal užklausą „refugees“(pabėgėliai). Ieškojau Tvitteryje tiktai originalius pranešimus. Reikėjo, kad žmogus tikrai pats parašytų tvitą, naudodamas šį žodį. Vardan tyrimo švarumo buvo svarbus būtent originalas. Jeigu imti dar ir retvitus, tai tik sudrums vaizdą.

Greitai surinkau 19 tūkstančių tekstų Tviteryje. Paaiškėjo, kad Vokietija viename kontekste su pabėgėliais minima pusėje visų pranešimų. T.y. du su puse karto dažniau, nei jos kaimynė Austrija, ir beveik penkis kartus dažniau, negu Vengrija, per kurią tranzitu vyksta dešimtys tūkstančių pabėgėlių.


Šalies ir žodžio "refugees" paminėjimai originaliose Twitterio žinutėse

Tai kas gi vyksta su Vokietija? Jeigu apsiriboti tvitais, kuriuose minima tik ji, tai – 93% – gėrisi svetingumu ir humaniška politika, vokiečių požiūriu į pabėgėlius.

• Germany Yes! Leftists spray a graffiti on a train sayin “Welcome, refugees” in Arabic

• Lovely people – video of Germans welcoming Syrian refugees to their community

reklama

• Respect! Football fans saying “Welcome Refugees” across stadiums in Germany.

• This Arabic Graffiti train is running in Dresden welcoming refugees: (ahlan wa sahlan – a warm welcome).

• ‘We love Germany!,’ cry relieved refugees at Munich railway station

• Thousands welcome refugees to Germany – Sky News Australia

• Wherever this German town is that welcomed a coach of Syrian refugees with welcome signs and flowers -thank you.

• Vokietija Taip! Grafiti ant traukinio “Sveiki atvykę“ pabėgėliams arabų kalba.

• Puikūs žmonės (video) vokiečiai kviečia sirų pabėgėlius į savo bendruomenes.

• Respekt! Futbolo sirgaliai sako „Sveiki atvykę“ pabėgėliams Vokietijoje.

• Tūkstančiai sveikina pabėgėlius Vokietijoje ir t.t.

Aš atkreipiau dėmesį į ypatingą populiarumą lozungo „Welcome, refugees“ („Sveiki atvykę, pabėgėliai!“). Nutariau pakartoti informacijos paiešką, jau konkrečiai su tuo kvietimu. Surinkau 5704 originalius, pabrėžiu, tvitus, turinčius žodžių darinį „Welcome, refugees“. Vėl gi, atskyręs visus retvitus.

Pirmos trys vietos: Vokietija – 76,8%, Austrija – 12,4%, o Anglija tiktai 4,6%.

- Įspūdinga statistika!

- Štai ir atsirado man įtarimas, kad su Vokietija ne viskas tvarkoje. Kaip mėgsta juokauti mano draugas Michailas Dimšic, jeigu pas jus paranoja, tai dar nereiškia, kad jūsų niekas nepersekioja.

- Žinoma, Vokietijoje gyvenimas aprūpintas, didelės pašalpos migrantams, bet yra ir kitos turtingos šalys Europoje. Ta pati Anglija, Prancūzija, Švedija, Norvegija…

- Bet Tvitteris kviečia pagrindinai į Vokietiją! Užintrigavo. Tęsiu tyrimą, nesitraukdamas nuo kompiuterio. Akivaizdu, kokiose paskyrose publikuojami pranešimai su „Welcome, refugees“ ir minima Vokietija.


8-ios šalys lyderės, kurių Twitter vartotojų pranešimuose pabėgėliai kviečiami apsilankyti Vokietijoje

Kaip nebūtų keista, bet pati Vokietija su 6,4% atsidūrė tiktai trečioje vietoje. Pirmas dvi vietas pasidalino Anglija su 19,2% ir JAV su 17,0%.

Įdomu, kad pradiniame tyrime procentai Anglijos ir JAV buvo beveik du kartus mažesni negu dabar.

Moralė tame, kad pačioje Vokietijoje nelabai ir siekia, kad ją užpildytų ordos nelaimingų pabėgėlių. Bet yra likęs pasaulis su JAV ir Anglija priešakyje kurie apsiašaroję įkalbinėja juos pasinaudoti tradiciniu Vokišku vaišingumu. Kas gi išeina? Dvi anglo-saksų šalys kryptingai kviečia pabėgėlius paskutines savaites… pas vokiečius!

- Štai iš kur kyšo humanitarinės katastrofos Europoje ausys?

- Analizės dėka man tapo aišku, kad dabartinis pabėgėlių įsiveržimas, pavadintas jau didžiuoju tautų persikraustymu – kryptinga kompanija.

Kaskime giliau!

- Kas davė komandą? Obama? Kemeronas? Valstybės departamento vadovas Kerri?

- Patys šitie veikėjai neapsišvies Tvitteryje, suprantama. Bet įdomūs vykdytojai, kurie aiškiai pagal kažkieno komandą pradėjo vienu metu kviesti pabėgėlius pas vokiečius.

1) rugpjūčio 30, 10:25:11 paskyros juostoje @LotteLeicht1 buvo patalpintas pranešimas «Wonderful “#REFUGEES WELCOME”. Banners draped across football stadiums in #Germany this weekend. Via @markito0171 http://t.co/8Nhyi7Ujfy» Jis iškarto surinko daugiau 2000 retvitų.

Lotta Leicht – dama ne paprasta. Direktorė HumanRightsWatch, HRW su vadaviete – JAV. Ofisas pačios Lottos-Briuselyje ES sostinėje. Bet pabėgėlius, kaip matom, kviečia ne į Belgiją – į Vokietiją.

2) rugpjūčio 30, 08:08:37 paskyros juostoje @JfxM patalpintas pranešimas “REFUGEES WELCOME”. Banners draped across Germany’s football stadiums this weekend. (@markito0171) http://t.co/fJYq0xXrXe», (analogiškai kvietimui Lottos Leicht), kuris surinko daugiau 1600 retvitų.

Tai Džekas Muras, žurnalistas iš Anglijos. World Reporter @NewsweekEurope. Founded @WorldOutline. Formerly at The Times/King’s College. London, England.“…“

3) 31 августа в 23:59:06 в ленте аккаунта @WashingtonPost было размещено сообщение «In Germany, tabloids welcome refugees. In Britain, they propose sending the army to keep them out. http://t.co/gKMdQX4UDt». (В Германии таблоиды приветствуют беженцев. В Великобритании предлагают отправить армию, чтобы не пустить их). Газета «Вашингтон Пост» известна во всем мире. Вашингтон, сами знаете, за океаном.

reklama

Tolimesnis tyrimas parodė, kad atskirais entuziastais reikalas neapsiriboja.

TEKSASO BOTAI

Jiems į pagalbą atėjo visa būrys botų. Yra įvairūs metodai, leidžiantys nustatyti, ar yra paskirų sąvininkai, su kurių eina pranešimai, yra gyvi žmonės ar tai kompiuterinės programos, valdomos iš kitur. Taip vadinami botai.

- Nieko Tviteryje nepaslėpsi!

- Tuo jis ir geras. Štai tik keli pavyzdžiai:

1) rugpjūčio 27, keturiasdešimt botų @changing_news, @changing_news1,…, @changing_news39 iš JAV vienu metu 08:00:33 – darbo diena prasidėjo! – publikuoja pranešimą «A new welcome: Activists launch home placement service for refugees in Germany and Austria http://t.co/jA3MX1J6ak #News #Change #Help» Visi keturiasdešimt tvitų iškeliavo per vieną sekundę!

Priklauso ši grupė botų resursui «Your News Will Never Be The Same» («Jūsų naujienos niekada nebus tos pačios!»)

2) Dar viena grupė, 50 botų, kurius apjungia tai, kad jie visi buvo sukurti 14 vasario 2014 laikotarpyje nuo 06:02:00 до 06:24:00, publikuoja 31 rugpjūčio 17:26:08 vieną ir tą patį pranešimą «#hot Football Fans in Germany Unite with ‘Refugees Welcome’ Message http://t.co/aNfawL0Ogd #prebreak #best». „ …“

3) 95 ботов 1 сентября в 07:29 публикуют сообщение «German Soccer Fans Welcome Refugees Amid Ongoing Crisis: As Europe faces the challenge of a wave of migration… http://t.co/9F74YFGPyJ». (Немецкие футбольные фанаты: Добро пожаловать, Беженцы!»

Все эти боты родом из United States, Texas, Dallas. Принадлежат очень интересному ресурсу «Media for Social and Cultural Impact» - Медиа для социального и культурного влияния.

4) 29 августа в 23:02 другая группа из 80 ботов публикует одно и то же сообщение «Thousands Welcome Refugees to Germany at Dresden Rally: Thousands of people took to the streets of the German city of Dresden on Satu...». Определить региональную принадлежность этой группы ботов невозможно.

Примеры ботов опять же можно продолжать и продолжать. Важно отметить, что каждый оригинальный твит о беженцах по экспоненте тут же обрастает большим количеством ретвитов. Как ядерная реакция. Тема-то топовая, как любезно подсказывает тот же Твиттер!

„Tviteris-rimtas ginklas veikiantis į žmones. Jis masiškai naudojamas „spalvotose revoliucijose“, „arabų pavasaryje“, kad sukelti žmones, visų pirma jaunimą, kad nuversti valdžią. Ir Tunise, ir Egipte, ir Jemene, Libijoje…

Kad išvesti žmones į gatves, konkrečiu adresu, 140 simbolių pilnai pakanka.

Libijoje, tarp kitko, NATO naudojo Tvitterį koordinuojant kariniams veiksmams prieš Kaddafį. Buvo sukurta eilė specialių paskyrų, kur siuntė informaciją. Važiuoja, pavyzdžiui, žmogus ant kupranugario, mato kelis Kaddafio vyriausybės tankus. Tuojau pat tvitas su geografiniais orientyrais iki kelių metrų. Ir išvažiuoja sau. O į tankus greitai muša NATO raketos.

Šį kartą Tvitteris naudojamas kaip instrumentas masinio išvedimo žmonių į kitas šalis. Su jo pagalba organizuoja naują žmonių persikraustymą.

Visišku pasityčiojimu atrodo pranešimai, kad «US to admit 1,500 Syrian refugees by end of September» (JAV įsileis 1500 sirijos pabėgėlių) «U.S. to Accept 5,000 to 8,000 Syrian Refugees Next Year» (JAV priims nuo 5000 iki 8000 siriečių pabėgėlių kitais metais).

Atvykę pareiškia apie savo teises. Reikalauja komfortiško būsto. Pabėgėliai puikiai gyvena už jiems išmokomas pašalpas ir nesiveržia dirbti, integruotis į vokiečių kultūrą.

Auga nusikalstamumas-išprievartavimai, vagystės, žmogžudystės, plėšimai, narkotikų platinimas. Kartu su pabėgėliais atvyksta ISIL smogikai…

Su Vokietija, kokią mes žinojome, galime atsisveikinti visam. Niekas iš tų, kas ten atvažiavo ir pradėjo gauti pašalpas, niekada negrįš į Libiją, Siriją, Iraką ir toliau pagal sąrašą.“…“

Vokietiją vadina ES lokomotyvu, kuris šiandien pergyvena nelengvus laikus. Vokietijos sugriovimas-tai sugriovimas ES ir visos Europos. Ar ne tame yra hegemono iš už vandenyno ir jo ištikimo sąjungininko Anglijos tikslas? Galų gale susilpninimas Europos yra naudingas JAV, nes sukels kapitalo ištekėjimą, leis palaikyti savo ekonomiką ir kurį tai laiką išsaugoti savo lyderystę pasaulyje.

Lietuvos piliečiai prieš Lietuvos kolonizaciją barbarais

Paruošė Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают