Iš Vilniaus tarybos Liberalų frakcijos už kvailumą išpirdolintas auksaburnis britas reikalauja paskelbti spaudoje, kad jis turi aukštąjį išsilavinimą. Nors diplomo nerodo ir ką baigė - nesako

Blogeris Zeppelinusas
+ 5 - 1
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://plus.google.com/u/0/118198014712853689988/posts/UxKj...
7533-07-16 (2015 г.), читали 3758
0

Cirkas išvažiavo, o klounas pasiliko. Praėjo vos savaitė po skandalingos istorijos su Lietuvą pažeminusiu moteriškų parėdų mėgėju - ir štai, Markas Adamas atsigavo. 

Pailsėjęs Nidoje Lietuvos heiteris vėl kreipėsi į tolerantiškų advokatų kontorą ir sukurpė raštus*, kuriais reikalaujama paneigti spaudoje minėtą aplinkybę, kad iš esmės jis yra bemokslis. Žmogus be aukštojo mokslo diplomo ir profesijos**.

Tie daugžodingi raštai pagal žanrą yra advokatinė verbalinė ekvilibristika, kuri vargu ar padarytų bent kokį įspūdį rimtame teisme. 

Labiausiai prašypsino advokatų reikalavimas spaudoje paneigti tai, kad auksaburnis Markas Adamas Haroldas nėra baigęs aukštosios mokyklos, t.y. kaip faktą paskelbti tai, jog jis yra įgijęs aukštojo mokslo diplomą.

reklama

Tas reikalavimas skambėtų gerokai įtikinamiau, jeigu daugžodingame tekste būtų aiškiai nurodyta - kokiais metais, kokioje aukštojoje mokykloje ir kokią studijų programą baigė minėtas D.Britanijos pilietis. O prie rašto būtu pridėta diplomo ir jo priedų kopija.

Deja, nei vieno, nei kito rašte nėra. 

Todėl sunku patikėti, kad remdamasis vien tik žodžiais portalas puls tenkinti pono Marko užgaidas ir oficialiai paskelbs jį išsilavinusiu žmogumi.

Tenka pastebėti, jog tokia faktinė aplinkybė, kaip aukštojo išsilavinimo turėjimas/neturėjimas nustatoma ne iš advokatų išvedžiojimų raštuose ar auksaburnio klouno sapaliojimų internetuose, o iš oficialaus dokumento - aukštojo mokslo diplomo, išduoto atitinkamą statusą turinčios mokymo įstaigos.

Tačiau Lietuvos politikas Mark Adam Harold niekur viešoje prieigoje nėra nurodęs, kad yra baigęs aukštuosius mokslus bent kokiame universitete ar koledže.

Tarkime, profesinio tinklo Linkedino paskyroje*** nurodyta, jog po vidurinės mokyklos baigimo 1996 m. ponas Markas lyg ir bandė mokytis kolegijoje, tačiau jau po metų studijų suvokė, kad tai ne jo jėgoms. 

reklama

Ravensbourne College of Design and Communication
BTEC, Art and design, 1996 – 1997

Tada kažkur kitur bandė graužti mokslo šaknis, bet ir vėl - tik metus.

St. Martin's College, Graphic Design, 1997 – 1998

Deja, per tokį trumpą terminą net ir tokiam fenomenaliam vunderkindui, koks neabejotinai yra ponaitis Markas, aukštąjį išsilavinimą įgyti nepavyksta.

Vienžo, kol auksaburnis Vilniaus tarybos narys nepateiks visuomenei savo aukštojo mokslo diplomo ir aiškiai bei konkrečiai nenurodys - kokioje aukštojoje mokykloje bei kokiais metais jį įgijo, nėra jokio pagrindo manyti, jog spaudoje nurodyta aplinkybė, kad ponas Markas tėra išdidžia povyza sudėtingomis temomis postringaujantis bemokslis neatitinka tikrovės.

Ir jokie advokatų išvedžiojimai čia nepadės. Diplomą ant stalo, mieli ponai.

Kitaip kvatosime už pilvų susiėmę. Tiek iš mažaraščio auksaburnio brito, tiek iš jo tolerantiškų advokatų.

---

* Vieno iš raštų  tekstas - http://markasftw.com/pdf/mark_adam_harold_skundas_lrytas.pdf

** Profesija vadiname specialaus pasirengimo ir kvalifikacijos reikalaujančia darbinę veiklą

*** https://www.linkedin.com/profile/view...


83% Плюс 83% Plus
17% Минус 17% Minus
5   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают