Panika prasidėjo? Kapitalizmo rykliai sprunka į slėptuves

Versijos.lt
+ 2 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/panika-prasidejo/...
7533-07-02 (2015 г.), читали 2725
0

Amerikos spectarnybų pareigūnai masiškai evakuojasi. Jie kuria savus anklavus, kad išsaugotų gyvybę, rašo thelastgreatstand.com.

Krachas dar neprasidėjo? Nejaugi? O gal žmonės sąmoningai nenori apie tai galvoti?

Nepadoriai turtingi žmonės atsisako JAV pilietybės ir tokių žmonių skaičius jau pasiekė rekordą. Jie bėga iš milijoninių miestų į brangiai kainuojančius bunkerius.

reklama

Džeraldas Selentė pasakoja:

„Mano insaideriškos informacijos šaltiniai praneša, kad lygiai tas pats vyksta įvairiose federalinėse organizacijose. Tai žmonės, kurie neseniai pasitraukė iš CŽV, NSA, Vidaus saugumo ministerijos ir FEMA. Šis faktas nenuginčijamas. Turiu žinių iš pirmųjų rankų, iš 4 buvusių oficialių asmenų ir jų šeimų, kurie persikėlė į saugius anklavus, ir tas persikėlimas labai nelengvai toms šeimoms atsiėjo. Visa tai kuo toliau, tuo labiau primena stambaus masto operaciją ar operacijų seriją.

Kai vyriausybės pareigūnai iš įvairių itin svarbių agentūrų, pradeda masiškai atsistatydinti – tai nebūtinai gali būti unikalus įvykis. Tačiau kai tie valdininkai masiškai atsistatydina, o paskui persikrausto gyventi į savo sukurtus anklavus, tikėdamiesi likti gyvais – čia jau dalykas, į kurį vertėtų atkreipti dėmesį ir apie ką mes turėtume būti informuojami. Ypač, kai matome, jog tai daro netgi Volstrito veikėjai“.

Tokiu būdu galima padaryti išvadą, kad dabar ne tas laikas, kad galėtume atsipalaiduoti. Dabar tas laikas, kai geriau pasinaudoti žurnalisto Deivo Hodžeso iš The Common Sense Show patarimu, kurį jis neseniai paskelbė:

„Kai kurie iš mano geriausių kontaktų pasakė man, kad atėjo laikas liautis mėginti įspėti žmones, nes atėjo valanda, kai reikia slėptis nuo neteisingų žmonių“.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают