Christianophobia: Sao Paulo Gay Pride 2015

Blogeris Zeppelinusas
+ 3 - 1
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://plus.google.com/u/0/118198014712853689988/posts/eCvp...
7533-06-23 (2015 г.), читали 3386
0

Skaitau Pro Patria​ straipsnį apie tai, kad Brazillijos katalikų hierarchai nebeapsikentė tos antikrikščioniškos patyčių ir paniekos bakchanalijos, vykusios San Paulo gėjų pasididžiavimo parado metu ir kreipėsi į Vyriausybę su klausimu - ar krikščionys toje šalyje virto kažkokiais parijais, kurių sakralinius simbolius galima nebaudžiamai niekinti viešų renginių metu:

"Gėjai Brazilijoje niekino katalikų simbolius, šalies vyskupai prašo valdžią imtis priemonių

Brazilijos vyskupų konferencijos nariai ragina federalinę valdžią imtis teisinių priemonių po to, kai mėnesio pradžioje vykusiose LGBT eitynėse buvo masiškai niekinami katalikiški simboliai ir atvaizdai.

reklama

Vyskupai pabrėžia, kad religinių simbolių niekinimas „Brazilijos baudžiamajame kodekse yra pripažįstamas esant nusikaltimu“ ir prašo federalinę valdžią, kuri yra „Konstitucijos saugotoja“, „ginti pažeistas teises“."

http://www.propatria.lt/2015/06/gejai-brazilijoje-niekino-kataliku.html

Pastebėjau, kad visa tai tik aprašoma - iliustracijų nėra. Nepatingėjau surasti keletą vaizdelių iš to renginio ir pridėjau dar vieną iš mūsų gimtinės.

Taigi, tolerancija ir pagarba kitaminčiams pagal LGBT versija atrodo būtent taip.

Visgi geriau vieną kartą pamatyti, nei dešimt - paskaityti. Žiūrėkite - ir nesakykite, kad nematėte.

Beje, tai tas pats renginys, kuriame suagusiems gėjams twerką šoko ir gundančiai užpakaliuką kraipė tas mergaitiškai išdažytas mažametis berniukas.

Gal kas gali paaiškinti - kodėl organizuota LGBT aktyvistų bendruomenė taip įkyriai ir nuosekliai  lipa katalikų bažnyčiai ant galvos?

Ko jie siekia tomis patyčiomis iš sakralinių simbolių?  Negi tolerancijos jiems didėjimo ir homofobinių jausmų mažėjimo?

Drįstu tuo suabejoti. Matyt, tiesiog siekia viešai pademonstruoti savo jėgą ir visiems parodyti, kaip ta publika supranta demokratiją: kaip galią įgavusios mažumos pareigą dergtis iš galią praradusios daugumos.


75% Плюс 75% Plus
25% Минус 25% Minus
3   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают