Slovakijoje vyko protestas prieš islamizmą ir Europos Sąjungą

Anonimusas
+ 2 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/06/21/slovakijoje-vyko-protestas...
7533-06-22 (2015 г.), читали 1818
0

Šeštadienį 15-tą valandą Slovakijos sostinėje, Bratislavoje, vyko masinis protestas prieš Europos Sąjungos primetamas pabėgelių kvotas. Dalyvavo keli tūkstančiai žmonių, kai kurie atvyko net iš Lenkijos bei Čekijos. Tą pačią dieną Bratislavoje vyko ir konferencija GLOBSEC (Global security conference).

Kitaip nei prabangiame viešbutyje susirinkę buržuaziniai politikieriai, į mitingą susirinkusi paprasta liaudis irgi norėjo išreikšti savo nuomonę dėl saugumo Europoje, be baimės įvardyti tikruosius blogybių kaltininkus ir pasiūlyti aiškius sprendimus.

Mitinguotojai žygiavo nuo geležinkelio stoties iki Slovakų sukilimo aikštės, kur buvo paruoštas podiumas kalbėtojams. Kalbas sakė keletas aktyvistų bei politinių veikėjų, tarp kitų ir partijos Liaudies partija mūsų Slovakija pirmininkas Marianas Kotleba, kuris lapkričio 2014-aisiais metais netikėtinai laimėjo rinkimus į Banská Bystrica apskrities pirmininką.

reklama

Jis sulaukė didelio palaikymo ir atrodo kaip vienas stipriausių antisisteminės opizicijos lyderių, ypač prieš šioje šalyje artėjančius 2016-ųjų parlamento rinkimus.

Visi kalbėtojai smerkė Europos Sąjungos primestas pabėgelių priėmimo kvotas ir, skirtingai nei daugelis kitų taip vadinamų anti-imigracinių sąjūdžių, įvardijo ir tikrąją šios problemos priežastį: Vakarų imperializmą ir JAV imperialistinę politiką, karus Libijoje, Sirijoje, Irake, jankių finansuotus islamistinių teroristų judėjimus ir dėl to paties imperializmo Afrikos ir kt. Trečio pasaulio šalyse esančius vergiškus darbo užmokesčius.

Mitinguotojai pasmerkė rytų ir vidurio Europos šalių skurdimą ir jį sekančią jaunimo emigraciją, vadinamojo multikultūralizmo politiką vakarų Europos valstybėse ir už privalomas pabėgelių priėmimo kvotas pasisakiusius Slovakijos europarlamentarus.

Slovakiją atstovaujantis europarlamentaras, taip pat balsavęs už privalomas pabėgelių kvotas, Eduard Kukan, 1999-aisias nubalsavo už oro koridoriaus atidarymą NATO aviacijai, kad ši galėtų nevaržomai bombarduoti Serbiją.  Vienos aktyvistės žodžiais, Serbijoje žemė ir iki šiol yra užteršta cheminių ginklų liekanų, o tūkstančiai vaikai gimsta nesveiki ir apsigimę.

Protestuotojai pasisakė už Serbijos suverenitetą bei slavų tautų vieningumą vienam iš kalbėtojų paminėjus, kad dėl neramumų Rytų Ukrainoje kalta ne Rusija, o pačios JAV ir ES kartu su savo banderinėmis marionetėmis.

Žmonės skandavo: Fuck off, USA! Vienas aktivistas paragino JAV atsiprašyti Gaddafi bei Husseino šeimoms. Protesto išvados pritaikomos ir kitoms Europos šalims: būtina nutraukti baimę ir viešai bei tvirtai stoti už savo reikalavimus, toliau organizuoti protestus, susivienyti į vieną politinę platformą, pasinaudoti bet kokia proga kažką pakeisti. Labai svarbus yra faktas, kad balsas prieš multikultūralizmą ir Amerikos terorą suskambėjo Bratislavoje su tokiu didžiuliu palaikymu.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают