Savaitės įvykių apžvalga. Aplink – vien karo ženklai (video)

Anonimusas
+ 3 - 0
Автор: Kazimieras Juraitis
Источник: http://sauksmas.lt/kazimieras-juraitis-aplink-vien-karo-zenk...
7533-06-15 (2015 г.), читали 2160
0

Praeita savaitė buvo ištisai lydima karo ženklų. Naujas karas Artimuosiuose Rytuose jau prasidėjo ir greičiausiai baigsis teritorijų persidalijimais. Šis karas susijęs su šiitais, išvarytuoju Jemeno prezidentu, o jo epicentre – Saudo Arabija.

Smulkiai apie tai galite paskaityti čia:

http://www.sarmatas.lt/06/i-duris-beldziasi-siitu-arabistanas/

Ukrainoje visą praeitą savaitę beprasidedančia karo ugnimi vėl ruseno Donbasas. Lietuvos žiniasklaida kaltina Donbaso sukilėlius, kad jie nesilaiko Minsko susitarimų. Donbasas – atvirkščiai, tvirtina, kad juos nuolat apšaudo Kijevo armija. Nuolat daugėja užmuštų ir sužeistųjų skaičius. Tiek sukilėlių, tiek civilių gyventojų. Na, bet kadangi Kijevas šiame regione žmogaus teises „panaikino“, tai veikiausiai jau galima sakyti, kad moterys ir vaikai – taip pat sukilėliai, arba teroristai.

http://anna-news.info/

Atsistatydino specialioji ESBO atstovė, atsakinga už kontaktus su Ukraina Taljavini, o ataskaitos už ESBO veiklą rasti nepavyksta. Todėl galima įtarti, kad pareigūnė neatlaikė susidariusio konflikto tarp savo sąžinės ir pareigos meluoti, matant genocido mastus Donbase.

reklama

http://rbctv.rbc.ru/archive/main_news/562949995483817.shtml

Tuo tarpu jaunasis Landsbergis užtikrintai eina savo senelio pėdomis, Europos parlamente kurstydamas visus prieš Rusiją. Jo vadovaujamos komisijos pateiktų išvadų pasekoje parlamentas priėmė rezoliuciją, kurioje Rusija – jau ne strateginis ES partneris.

Taigi jaunėlis, kaip ir jo senelis, uoliai tarnauja JAV ir ruošia Europą transatlantinei sutarčiai, kurią JAV žūtbūtinai nori prastumti, gelbėdamos savo ekonomiką kitų sąskaita.

http://balancer-humma.v2.rbctv.rbc.ru/archive/main_news/text/562949995546218.shtml

Lietuvoje buvo JAV viceprezidentas Bidenas. Jis inspektuoja visas pafrontės valstybes, žada, kad kai Rusija mus užpuls, tai jau jie mus gins. Na ir, žinoma, neužmiršta priminti, kokia Rusija bloga. “ Lietuviai, latviai ir estai dar visai neseniai susijungė Baltijos kelyje, Ukraina taip pat parodė didžiulę drąsą, įgyvendindama žmonių troškimą geresniam gyvenimui ir integracijai į Europą. Rusija pasirinko brutalų karinį atsaką: surengtas referendumas, kurio nepripažįsta praktiškai visos pasaulio valstybės. Tai neteisėtos pastangos aneksuoti Krymą“, – sakė J. Bidenas.

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/j-bidenas-vilniuje-tegul-dievas-laimina-jusu-tautas-ir-musu-armijas.d?id=64314098

Bidenas Lietuvoje tvirtina, kad Rusija – agresorė. Tuo tarpu popiežius nesilaiko JAV instrukcijų “su Putinu kalbėti griežtai” ir praeitą savaitę apdovanojo jį taikos medaliu.

http://www.politonline.ru/interpretation/22882066.html

Ženklų visuma rodo, kad karo ugnis, kuri palies ir kiekvieną skaitytoją, įsiplieksti gali kiekvieną minutę. Juolab kad Pabaltijo valstybėse prasidėjo metodiškos rusų rengiamos kibernetinio karo atakos. Štai praeitą savaitę kažkas įsilaužė į KAM svetainę, kurioje patalpino informaciją apie lietuvių planus kartu su NATO pulti Kaliningradą. Rusai pateikia šią informaciją taip, jog atrodo, jog lietuviai – agresoriai ir provokatoriai.

reklama

https://news.mail.ru/incident/22316754/?social=fb

Proamerikietiškasis Delfi tik sausai pranešė apie incidentą, nekomentuodamas informacijos turinio. Jeigu žmonėms būtų paaiškinta išsamiai, kaip ir kodėl ta informacija sufabrikuota – galima būtų pernelyg didelio dėmesio ir nekreipti. Tačiau KAM tik lakoniškai pranešė, jog “informacija neatitinka tikrovės”. Todėl norom nenorom peršasi įtarimas, kad ji gali būti ir tikra.

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/isilauzta-i-lietuvos-kariuomenes-puslapi-programisiai-skelbia-apie-rengimasi-kaliningrado-aneksijai.d?id=68212472

Kaip ten bebūtų, bet Grybauskaitė pastaruoju metu elgiasi jau ne taip karingai. O Estijos prezidentas jau ir visai teisintis pradėjo, kad Estija Rusijos pulti nesiruošia. Tokia retorika susijusi su serija Rusijos kibernetinių išpuolių prieš Estiją. Vaizdžiausias iš jų – filmukas apie tai, kaip estai ruošiasi pulti Rusiją ir raginimu visus rusus mobilizuotis.

https://www.youtube.com/watch?v=iClpliuIamk

Ko gi dar galime tikėtis artimiausiu metu, jeigu ne karo? Tikėtis, kad mes, lietuviai, galime jį atitolinti – beviltiška. Viskąs, ką galima santykiuose su Rusija prigadinti – jau padaryta. Kariuomenės mes neturim, o ta, kuri Lietuvoje dislokuota – tik kalba lietuviškai, bet jau seniai ne mūsų. Jos net skiriamieji ženklai ne lietuviški. Klauso ji JAV komandų, o karininkų antpečiuose – Dovydo žvaigždės šviečia.

Nuo mūsų jau seniai niekas nepriklauso. Belieka tik prezidentu išrinkti vienos senos žydų giminės atstovą, ir išsipildys senas posakis, kadVilnius– tai Šiaurės Jeruzalė.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
3   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают