Lesbės reikaliukai. Pirmoji šalies dama (misterė) ar tik labai artima draugė?

Anonimusas
+ 34 - 4
Автор: Alcogenocid
Источник: https://www.facebook.com/alcogenocid/posts/747216675323708...
7533-05-18 (2015 г.), читали 28830
9


Nuotraukoje p-rezidentė ir jos proteže 2009 metų gegužės 17-ąją, p-rezidento rinkimų štabe

LRT žurnalistas Vaidotas Žukas pirmas paskelbė apie netradicinę Lietuvos eurokomisarės seksualinę orientaciją, ir kaip mat buvo išvarytas iš darbo.

“Be to, D.Grybauskaitė bijojo, kad bus paviešinta, kad ji kartu su savo drauge Rima Kaziliūniene gyveno viename bute Briuselyje, ir kad tai taip pat bus priskirta prie jos netradicinės orientacijos, - pasakojo B. Genzelis, - prezidentė mums aiškino, kad ji pažįstama su R. Kaziliūniene, todėl Žukas tuo ir pasinaudojo, ir apkaltino, kad p-rezidentė yra lesbietė.

Mes su Sakalu likome įtikinti, kad buvo būtent taip”.

Buvusi žurnalistė Rima Kaziliūnienė pradėjo dirbti kartu su D. Grybauskaite Finansų ministerijoje, kai ši dar ėjo Finansų ministrės pareigas. Vėliau ji kartu su D. Grybauskaite išvažiavo dirbti į Briuselį jos padėjėja, gyveno kartu su būsima p-rezidente viename bute (keista, kad milžinišką atlyginimą gaunanti eurokomisarė priėmė kartu gyventi savo padėjėją, o ne išnuomavo jai atskiro buto – aut. pastaba).

reklama

Vėliau R. Kaziliūnienė grįžo kartu su D. Grybauskaite į Lietuva, dirbo jos rinkimų štabe. Pasibaigus rinkimams, D. Grybauskaitės rinkimų štabo vadovas Vytas Vasiliauskas iš prezidentės rankų gavo Lietuvos banko valdybos viršininko postą, o R. Kaziliūnienė išėjo dirbti į Lietuvos banką, ir tapo V. Vasiliausko patarėja. Dar įdomiau, kad R. Kaziliūnienės dukra Rūta Kaziliūnaitė, tik baigusi universitetą, taip pat buvo įdarbinta D. Grybauskaitės prezidentūroje.

Kai apie R. Kaziliūnienę, kaip p-rezidentės antrąją pusę, imta kalbėti žiniasklaidoje, p-rezidentės numylėtinės dukrai buvo surastas kitas postas – ji tapo p-rezidentūros kovos su politiniais oponentais – STT darbuotoja. Panelė R. Kaziliūnaitė, tik baigusi universitetą, tapo STT Teisės ir tarptautinio bendradarbiavimo skyriaus viršininko pavaduotoja. Šiuo metu - ji jau jau atlieka šio skyriaus viršininko vaidmenį...


Rūta Kaziliūnaitė - kol tokie, patirties kupini, specialistai vadovauja Specialiųjų tyrimų tarnybos Teisės ir tarptautinio bendradarbiavimo skyriui, tol tarptautiniai Lietuvos priešai gali būti ramūs... STT nuotrauka

Beje, p-rezidentės protekcijos buvo jaučiamos ir čia – jokio konkurso šioms pareigoms STT nerengė, tiesiog, kaip raštu parašė laidai “Patriotai”, “buvo sprendimas atlikti atranką, vyko kandidatų parinkimas, kuriuo metu dėl galimo kandidatų analizuotas platus asmenų ratas”.

Tiesa, joks viešas konkursas užimti šioms pareigoms, kaip reikalauja įstatymai, skelbtas nebuvo.

“Rima Kaziliūnienė buvo tarp tų neoficialių p-rezidentės patarėjų, - pasakojo Linas Balsys, - ir tai taip pat buvo viena iš mano pasitraukimo priežasčių, nes norisi aiškumo, kas yra patarėjai, ir kas tie žmonės, kurie tarėsi. Kur jau kur, tačiau STT darbinami ne politinio pasitikėjimo pareigūnai, o valstybės tarnautojai, kurie šias pareigas gauna konkurso būdu”.

Rima Kaziliūnienė paskutinį kartą su prezidente buvo nufilmuota švenčianti pergalę prabangiame sostinės restorane kartu su energetikos šulais broliais Garbaravičiais.


89% Плюс 89% Plus
11% Минус 11% Minus
34   4
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 8

8. dotė 0 0
2018-03-26 15:49:30

Asmeninis žmogaus gyvenimas jo reikalas, kol nepuolė prie valdiško skalsaus lovio, o to to - deja - tai jau viešas reikalas ir aptarinėti p-rezidentės lovį - kieikvieno reikalas ir netgi būtinybė, aišku, jeigu nenešei dar kudašiaus iš brangiosios tėvynės.

7. algis 0 1
2017-11-03 13:03:12

Visos gražios ir protingos. Tokios niekam matyt nepatinka. Toks gamtos ir socialinis dėsningumas. 

Mano požiūriu koks kieno reikalas? Lietuviškas pavydumas.

6. Anonimas 0 4
2017-10-04 08:23:50

O kur irdymai, kad taip smeiziate.

5. Jurga 2 5
2017-10-01 12:22:27

(čia turėjo būti keiksmažodis) Lietuva daugiau apie nieką nesidomi:Seimas apie alkoholikus,masės apie Prezidentės seksualinę orientaciją...nėra kur toliau.Žinokit Prezidentė irgi žmogus,ji ir kakoja ir sysioja,o viename bute gyventi galima ir su draugais,broliais,vaikais ir net su grupiokais.Manau tik labai negeriems žmonėms neaiški Prezidentės tautybė ar orientacija,nes normalūs žmonės per daug į tai nesigilina.Toks vaizdas, kad daugiau neturima prie ko prikibti.(Tam kad užbėgčiau kvailiems komentarams už akių:1.tai mano mažo piliečio maža nuomonė ir ji niekieno neįtakota.2.Neklauskit ką man prezidentė gero padarė,ar Lietuvai,nes tada galim ginčytis ar aplamai kuris nors Lietuvos prezidentas ką nors gero Lietuvai padarė).

4. Anonimas 9 2
2017-10-01 11:31:52

tai gal davai dar pydarastus isrenkam i seima ir bus konkreciai: Lizbiete vadovauja saliai o pydara lai ja valdo ir bus zeba visiem.Kurva negaliu net ziureti kolkas i lietuvos puse slikstynes valdzioj tuoj ta lt isnyks nes jau jaunimo ir taip nebeliklo.Tvariai viskas isparduota ir daug prisiskolinta musu lietuveleje

3. Zeroonimas 8 2
2017-10-01 10:42:10

Nereikia buti ypatingai akylu ar ypatingai informuotu,kad suprastum ypatingai vyriska Grybauskaites elgesi,ypatingai vyriska aprangos stiliu,kalbos maniera,eisena bei povyza.Ypatingai trukdo Grybauskaitei jos 5 dydzio krutine,stebetina,kaip ji iki siol jos nesusimazino iki minimumo.Bet viskas ateityje,gal isejusi i penzija,susitvarkys ta nepatoguma gyvenime.O siaip ka dar pasakyti,ta pati ka sako visas pasaulis- kokia tauta,tokia ir tos tautos prezydente.

 

2. Anonimas 7 1
2017-10-01 09:55:39

Na, jeigu moteris neištekėjusi, vyrams dažniausiai būna pikta, kaip čia taip, kaip ji gali gyventi be vyro, todėl skelbia įvairias versijas. Deja, jeigu kažkokie konkretūs vyrai iš moters aplinkos jai nepatinka kaip vyrai - dar nereiškia, kad ji kitokios orientacijos. Moterys dažnai turi draugių. O vyrai, beje, dažnai turi draugų. Ar tai nukrypimas?

Taigi šiek tiek juokina tokio pobūdžio straipsniai. Ir aplamai, žmogaus asmeninis gyvenimas - jo asmeninis reikalas. 

1. Anonimasneabejinga 11 2
2017-09-30 10:53:36

patarejai per lova-liberalizmas tegyvuoja

 

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают