Lenkų europarlamentaras pripažino, kad Kijeve šaudę snaiperiai buvo paruošti Lenkijoje

Anonimusas
+ 0 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: https://ltnacionalistas.wordpress.com/2015/04/21/lenku-europ...
7533-04-21 (2015 г.), читали 2900
0

Europos parlamento deputatas ir kandidatas į Lenkijos prezidentus Janušas Korvin-Mike pareiškė, kad snaiperiai, šaudę per įvykius Maidane 2014 metų vasarį, buvo paruošti Lenkijoje, praneša Wiadomosci.

„Maidanas – tai mūsų darbas. Aš sėdėjau Europarlamente kartu su Estijos užsienio reikalų ministru Urmasu Paetu. Tai jis pokalbyje su tuometine ES diplomate Ketrin Ešton pripažino, kad mūsų žmonės šaudė Maidane, o ne Rusijos prezidento Vladimiro Putino arba buvusio Ukrainos lyderio Janukovičiaus“, – pranešė politikas.

reklama

Pasak jo, teroristai sušaudė Maidane 40 demonstrantų ir 20 milicininkų, kad išprovokuotų neramumus. Į žurnalisto klausimą, kokių tikslų siekė Varšuva, Korvin-Mike atsakė: „Mes tai darome tam, kad užsitikrintume Vašingtono palankumą“.

Lenkų politikas pažymėjo, kad norėtų matyti Ukrainą nepriklausomą, tačiau kartu kaip galima silpnesnę. Korvin-Mike pridūrė, kad dabartiniai įvykiai Ukrainoje – tai JAV agresija prieš Rusiją.

Į tai reaguodamas Rusijos Užsienio reikalų ministerijos įgaliotinis žmogaus teisių, demokratijos ir įstatymo viršenybės klausimais Konstantinas Dolgovas pareiškė, kad tiesa apie Maidaną išplaukia į paviršių.

„Lenkų deputatas Europos parlamente pripažino, kad Maidano snaiperiai buvo paruošti Lenkijoje, o visai ne Rusijoje. Tiesa išplaukia į paviršių“, – savo Twitter’yje parašė URM atstovas.


50% Плюс 50% Plus
50% Минус 50% Minus
0   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают