Tuberkuliozė: "pabėgėliai" iš Afrikos atnešė į Europą atsparias antibiotikams TBC formas

Algimantas Lebionka
+ 2 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/tuberkulioze-pabegeliai-...
7536-04-16 (2018 г.), читали 914
0

https://4.bp.blogspot.com/-E55e5nAalxw/WtRqcLLPs3I/AAAAAAAAJSk/qEMCu7G0PokoPHesNLHGyDSIgNz9g0EtgCEwYBhgL/s1600/630x356.jpg

Vokiečių portale Pi-news rašoma, kad „pabėgėlių nešamų turberkuliozės formų pavojaus mastai Miunchene tapo aiškesni: 37 tuberkuliozės atvejai „pabėgėlių“ mokykloje.“ Kalbama apie atvirą tuberkuliozės formą, kuri dažnai „baigiasi mirtimi.“

„Pirmieji ligos atvejai buvo nustatyti sausio mėnesį, bet informacija tuojau pat buvo užslaptinta ir nepublikuojama. Tai atititinka įprastus metodus, kas kuo daugiau siaubą sukeliančių pranešimų paslėpti po kilimu, nes jie nervina gyventojus...“ - rašoma Pi-news.

Aukštutinė Bavarijos vyriausybė nedelsias atliko tyrimus. Pas 114 vietos gyventojus buvo paimti mėginiai. Tai suprantama, rašoma Pi-news, „nes TBC visame pasaulyje iki šiol priklauso pačioms letaliausioms infekcinėms ligoms“.

Valdžią labiausiai jaudino ne vokiečių sveikata, o tai, kad „pabėgėlių“ atnešta liga sukels „dešiniųjų nedraugišką politiką“, nes ši mokykla buvo skirta parodyti, kad atėjūnai gali būti kažkam panaudoti darbo rinkoje po šios mokyklos baigimo. Šiuo metu situacija tokia, kad „pabėgėliai“ gyveną Vokietijoje „socialinių parazitų“ gyvenimą. Jei prieš penkis metus bedarbių pašalpą Herz IV gaudavo 4,7 vokiečių ir 1,2 milijonai užsieniečių, tai 2017 metais Herz IV gaudavo 3,9 milijonai vokiečių ir 2 milijonai imigrantų. Herz IV kažkada buvo sugalvota, kad bedarbiai vokiečiai neemigruotų iš Vokietijos. Dabar ši pašalpa tapo magnetu „pabėgėliams“.

reklama

Pi-news pažymi, kad „tuberkuliozė santykinai greitai pernešama kosint, čiaudint, kalbant ir kitokiu seilių-lašeliniu būdu. Tuberkuliozei tenka 5-10 procentų nuo visų infekcinių susirgimų. Jei TBC nustatoma ankstyvoje fazėje, ji yra gana gerai pagydoma.

Vokietijoje stebimas pavojingų tuberkuliozės formų augimas

Vokiečių Šlezvigo-Holsteino portale shz.de rašoma, kad šiuo metu aptiktos naujos TBC bakterijos, kurios iš Vokietijos yra atvežtos iš Afrikos.

Straipsnio autorė Margret Kiosz nurodo, kad „tuberkuliozės atvejų skaičius Vokietijoje auga. Migracija vaidina svarbų vaidmenį.“ Šlezvigo-Holsteino tyrimų centre nustatė TBC štamą su daugybiniu atsparumu keturiems paprastai naudojamiems antibiotikams. „Štamas buvo aptiktas pas 29 pabėgėlius, kurie į Vokietiją prasiskverbė iš Afrikos Rago.“

urn-newsml-dpa-com-20090101-171030-99-663807-large-4-3%2B%25281%2529.jpg

reklama

Naujos „pabėgėlių“ atneštos tuberkuliozės rezistentinės formos ir gydymo kaina

Austrų dienraštis „Krone“ rašoma, kad šveicarų tyrinėtojai aptiko naujas tuberkuliozės formas, kurios yra atsparios daugumai Europoje naudojamų antibiotikų. Pas afrikiečius aptikta bakterija buvo atspari keturiems antibiotikams, kas ypač pavojinga. Ciuricho institutas nustatė 2016 metais aštuonis šia TBC forma užkrėstus „pabėgėlius“ iš Afrikos rago.

Piter Keller, identifikavęs šiuos antibiotikams rezistentinius štamus pasakė, kas tokius pacientus reikia daugiau mėnesio izoliuoti ir gydyti ligoninėje.

Ciuriche šie pavojingi TBC štamai atrasti pas „pabėgėlius“ iš Somalio, Eritrėjos ir Džibuti, tai yra kaip tik iš to regiono, iš kurio „pabėgėlius“ mums apkrėsti veža premjeras S.Skvernelis.

Dėko greito išaiškinimo ir izoliacijos, Šveicarijos gyventojams nekilo pavojus. Niekam nekyla abejonės, kad reikia daryti tai, kas šiandien ES nedaroma: griežtai kontroliuoti imigraciją, tiksliai identifikuoti imigrantų asmenybes, mėnesį atvykėliai turi praeiti karantiną.

Koks pavojus Lietuvos gyventojams ir ar Skvernelis turi lėšų gydyti TBC sergnčius „pabėgėlius“ ?

Mūsų neadekvati oligarchų valdžia - mirtinas pavojus Lietuvai. Jų politika – tautos genocido politika.

Daugiausiai imigrantų iš Afrikos ir Azijos priimančioje Vokietijoje 2012 (metai, kai imta skelbti imigracijos statistiką) buvo 255 džiova žmonės užsikrėtę. 2017 metais jų buvo 5486. Šiuos duomenis skelbė Kocho institutas.

2012 metais 255 pacientų džiovos gydymas Vokietijai kainavo 36 milijonus eurų, 137000 eurų žmogui. 2017 džiovos gydymas Vokietijai kainavo 5486x137000=753 milijonus eurų!

Ar dar yra klausimų, ponas Skverneli? Jums vis dar reikia tų „pabėgėlių“?

Nuorodos:

http://www.pi-news.net/2018/04/muenchen-wird-bunter-37-faelle-von-tuberkulose-an-fluechtlings-schule/

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/aerger-ueber-hartz-iv-mobilisiert-die-afd-15542540.html

https://www.shz.de/regionales/schleswig-holstein/gefaehrliche-tuberkulose-in-deutschland-auf-dem-vormarsch-id19006756.html

http://www.krone.at/1609937


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают