Išsaugoti jaunystę širdyje

Anonimusas
+ 2 - 1
Автор: ŠeimaIrNamai.eu
Источник: http://seimairnamai.eu/issaugoti-jaunyste-sirdyje/...
7536-04-16 (2018 г.), читали 729
0

Moterys įpratusios spręsti apie jaunystę pagal išvaizdą. Gera figūra, blizgantys ir sveiki plaukai, nepriekaištinga oda. Kad bent akimirkai būtų pristabdytas nykstantis grožis, išleidžiami milžiniški pinigai, dedamos kolosalios pastangos. Tuo pat metu moterys kažkodėl užmiršta svarbiausią amžinos jaunystės šaltinį. Joks plastinis chirurgas nesugrąžins gyvenimo džiaugsmo ir troškimo pažinti kažką naujo.

Sulig amžiumi moterys pradeda galvoti, kad jau viską žino, viską pamatė ir išbandė. Tačiau taip nėra, savaime aišku. Nejaugi jums nesinorėtų išbandyti kažko kito? Pavyzdžiui, nuvažiuoti į tolimą šalį, įvertinti kitų tautų virtuvę ir t.t.? Net jeigu daug visko patyrėte ir išbandėte, pasaulyje yra milijonai naujų atradimų. Pagalvokite, kokių penkių dalykų norėtumėte išmokti? Išsirinkite iš jų vieną, nereikalaujantį daug išlaidų, jėgų ir laiko ir pradėkite. Papasakokite apie savo ketinimus draugams ir artimiesiems, taip bus daugiau šansų, kad išties pradėsite ir baigsite, ką sumaniusios. Nesustokite ties pasiektu rezultatu. Mokykitės, eksperimentuokite, gyvenimas pilnas įdomybių.

Gyvenimas be judėjimo – ne gyvenimas, dėl to nesėdėkite vietoje. Laikas bėga, dėl to ir jūs nelėtinkite žingsnio. Užsiimti galima bet kuo, svarbiausia – nesuleisti šaknų į sofą. Savaitgalį praleidote vasarnamyje? Puiku. Pakvėpavote grynu oru, pasivaikščiojusi krantine? Labai gerai. Išvažiavote su šeima grybauti? Nuostabu. Idealiausia, žinoma, daryti tai reguliariai. Jei nepakanka laiko, panaudokite bet kurią laisvą minutę. Grįždamos iš darbo, eikite pėstute. Užsirašykite į sporto salę ir nereikia manyti, kad tai ne jūsų amžiui.

reklama

Meilė – būtinas komponentas amžinos jaunystės eleksyrui. Ir kalba eina ne vien apie vyrus. Jeigu neturite vyro ar pastovaus draugo, tai dar nereiškia, kad gyvenime nėra meilės. Nereikia užsiciklinti ties amžinomis vyro paieškomis. Mylėkite vaikus, anūkus, drauges, naminius gyvūnus. Dovanokite meilę aplinkiniams, jūs iš to tik išlošite, mainais susilaukusios daugybės teigiamų emocijų. Kai moteris myli, ji tarsi švyti iš vidaus, pritraukdama žmones, tame tarpe ir vyriškos lyties atstovus. Dovanodama meilę artimiesiems, jūs atskleidžiate tikrąjį savo širdies dosnumą. O dosnumas – jaunystės požymis. Prisiminkime gobšuolius, aprašytus literatūroje – jie visada vaizduojami kaip apgailėtini ir bjaurūs seniai.

Prisiminkite jaunystę, kiek daug turėjote draugų, pažįstamų, bičiulių. Bėgant metams, bendravimo ratas sumažėja. Lieka kelios draugės iš universiteto, kolegės darbe ir šeima. Nereikia savanoriškai izoliuotis. Susipažinkite su naujais žmonėmis, atgaivinkite senus pamirštus santykius, susirasdamos žmones socialiniuose tinkluose. Lankykite parodas, kūrybinius vakarus. Būkite įvykių centre, atverkite širdies duris naujiems įspūdžiams ir žmonėms.

Susiraskite kūrybišką užsiėmimą. Tai gali būti ne vien muzika, piešimas ar poezija. Dabar yra begalė įvairiausių naujovių. Užsukite į internetą ir pamatysite: kuo tik neužsiima moterys. Užsiimdamos rankdarbiais, sukuria tikrus šedevrus. O kulinarija? Kažkas kuria unikalias lėles ir jau gauna iš jų pajamų. Bet esmė ne piniguose, nors ir jie nepamaišys. Moteris susirado pomėgį, teikiantį džiaugsmą ir galimybę dalintis džiaugsmu su kitais. Gyvenime visada yra laiko ir vietos kūrybai, pasirinkite, kas patiko, ir mėgaukitės.

Atminkite – amžius tėra tik skaičius kalendoriuje. Įgavusios dvasinę pusiausvyrą, užsiimdamos džiaugsmą keliančia veikla, pamiršite, kiek jums metų. Per kraštus besiliejanti energija, švytinčios akys ir šypsena lūpose – štai kokia yra amžinos jaunystės paslaptis.

Šaltinis


66% Плюс 66% Plus
34% Минус 34% Minus
2   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают