LDiena.lt - Komentaras apie vakaroidinių banditų ataką prieš Siriją ir jos pasekmes. Papildyta baisia nuostolių statistika

Laurynas Ragelskis
+ 5 - 1
Автор: Laurynas Ragelskis
Источник: https://www.youtube.com/watch?v=chhPj7kVfxE...
7536-04-14 (2018 г.), читали 1232
13

Balandžio 14-ą vakaroidų banditai - JAV-os, Didžioji Britanija ir Prancūzija raketomis atakavo Sirijos Arabų Respubliką. Buvo paleistos 103 raketos, iš kurių 71-ą numušė Sirijos oro gynybos sistemos, sudarytos iš 30-ies metų senumo tarybinės ginkluotės.

- apie tai, kokios ilgalaikės šios atakos pasekmės,
- apie tai, kokia nauda Rusijai,
- apie tai, kas turėtų būti aišku, net paskutiniam durniui, tikinčiam vakaroidų „obliko morale“,
Ir apie tai - o koks mums skirtumas?

Papildymas.

Raketų smūgio prieš Siriją rezultatas:

Sugriauta pastatų: 9 (tame skaičiuje du seni barakai, universiteto bendrabutis, baseinas ir 1 palmė)
Sugadintų aerouostų – 0
Sunaikinta kovinės technikos – 0
Sunaikinta raketų paleidimo sistemų – 0
Sunaikinta artilerijos sistemų – 0
Sunaikinta karinio transproto – 0
Sunaikinta Sirijos Karinių oro pajėgų lėktuvų – 0
Sunaikinta Sirijos Karinių oro pajėgų malūnsparnių - 0
Sunaikinta oro gynybos sistemų – 0
Sunaikinta kariškių – 0
Sunaikinta štabų ir vadaviečių – 0

reklama

Operacijos vertė – apie 200 milijonai dolerių.

Kiek raketų pasiekė savo taikinius:

Diuvali: 4 - 4 = 0
Dumeira: 12 - 12 = 0
Blei: 18 - 18 = 0
Šairatas: 12 - 12 = 0
Meze: 9 - 5 = 4
Chomsas: 16 - 13 = 3
Barza / Džaramani 30 - 7 = 23... (būtent ten ir yra visi patirti "nuostoliai")

Kas tai buvo? Trijų "pasaulio galybių" smūgis kruvinam Asado režimui ar Sirijos Oro gynybos sistemų mokymai?

Į temą:

Rusijos Karinių pajėgų Generalinio štabo pirmininko pavaduotojo Sergejaus Rudskojaus pranešimas apie karinę ataką prieš Siriją, įvykdytą JAV-ų ir šalių, įeinančių į banditišką koaliciją.

Rusijos federacijos Užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo pasisakymas XXVI Išorės ir gynybinės politikos asamblėjos taryboje.


83% Плюс 83% Plus
17% Минус 17% Minus
5   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 13

13. tik tiek 0 0
2018-04-15 20:46:45

youtube.com/watch?v=75pAvDmNLKs

 

verta dėmesio

12. Komuna Lurynui 0 2
2018-04-15 20:34:40
Ne. TSRS turėjo draugų. Matyt tamstelė, stabmeldys patriotas, atradęs dar vieną kapitalistinį stabuką-pupkiną, nežino skirtumo tarp internacionalinio solidarumo, kas buvo TSRS politikoje, ir grynos finansinės naudos išskaičiavimo (dabartinės kapitalistinės Rusijos ir kitų kap. valstybių atveju). Pagalba buvo teikiama be jokio materialinio išskaičiavimo, buvo statomos mokyklos, ligoninės ir t.t. Na, bet aptariamu atveju, pupkinas darbą gerai atliko. Duos uždarbio kariniam Rusijos kompleksui...bet ką čia aš diskutuoju praktiškai su klasiniu priešu....melskis pupkinui toliau.
11. Laurynas 3 1
2018-04-15 21:17:06

Matai, kame bėda, tu skirstai žmones į klases, todėl tau kiti yra arba "klasiniai priešai" arba "klasiniai draugai". Tuo  tarpu, tarp tų tavo "draugų" yra tokių gnydų, kad net priešams nesisapnavo...

O aš žmones vertinu ir priimu pagal jų pasaulėžiūrą ir gyvenimo būdą - parazitai jie ar kuriantys ir gyvenantys savo darbu. Manau, kad dėl to mano požiūris į žmones ir į tai, kas "kas yra ko vertas" - adekvatesnis, negu tavo mraksistinis KĄSTŲ sistemos dogmos.

Žodžiai "internacionalinis solidarumas" - tai tik gražus saldainio popieriukas, kuriuo pridengtas valdančiųjų klanų interesas. Norėjo TSRS pardavinėti savo ginkluotę, pramonės prekes Egipte, norėjo turėti ten savo karines bazes, norėjo turėti savo įtakos zoną Šiaurės Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose - štai ir padėjo "internacinalinio solidarumo" vardu valdžią paimti Naserui ir socialistiškai pertvarkyti šalį. Nebent tu esi toks naivus ir įsivaiduoti, kad Tarybų Sąjungoje nebuvo valdančiojo klano?

Kuris beje, galiausiai ir nusprendė likviduoti TSRS ir kapitalizuoti savo valdžią, perimant "visąliaudinę" nuodavybę į savo plaukuotas ir apskabytas rankas.

10. Laurynas 1 0
2018-04-15 21:36:50

Ir beje, gėda neskirti stabmeldžių - garbinančių žmogaus rankų dirbinius bei idėjas ir jiems besimeldžiančių (kaip žydkrikščiai, judaistai, marksistai) nuo pagonių, kuriems Visata yra pats Dievas savo tvėrimo akte.

9. Komuna 0 2
2018-04-15 11:57:52

Laikas suprasti, kad dabartine Rusija, tai ne TSRS. Dabartine Rusija-kapitalistine salis, neturinti draugu, o tik interesus. Tai naturalu, nes kapitalizmo salyse tarp valstybiu draugysciu nebuna. Tik interesai. Laikas isisamoninti, kad jei vakaroidai pradetu antzemine operacija Sirijoje, Rusija begtu is tos Sirijos. Jei nato banditai pultu Rusija, pupkinas neduotu komandos branduolijiam smugiui. Ne tam jis pastatytas. Visi sitie Rusijos urm, karo ministru, pupkino pareiskimai skirti liumpenams itikinti, kad viskas gerai. Ne daugiau. O vietine, permainu istroskusi lietuviska opozicija, tiki situo Rusijos caru. 

8. Laurynas 2 0
2018-04-15 12:24:40

Jeigu bobutė turėtų vyriškus lytinius organus, tai ji būtų diedukas. Tai apie "vakaroidų antžeminę operaciją".

TSRS irgi neturėjo draugų - tik savo internacionalinius interesus. Todėl kai TSRS pradėjo skęsti - visi buvę "socialistiniai draugai" irmu perbėgo į vakaroidų pusę.

O kad Rusija ne TSRS - tai turėtų būti aišku kiekvienam debilui, todėl KGBistų klanas, valdantis Rusiją ir kontroliuojantis laikinai nuo TSRS atplėštas ir okupuotas respublikas džiaugmingai naikina tose respublikuose vietinius aborigenus bliovusius nacionalistiniuose mitinguose ir stovėjusius "Lochų kelyje".

7. Laurynui 0 0
2018-04-15 11:49:09

O argi chana Rusijai neateina (kapitalistinei)?

Aisku, kad ateina. Kaip ir Lietuvai chana ateina. Tik pupkino propogandos (kaip ir grybovskos propogandos) aukos to nemato (ar nenori matyti). Ei, kobiste, tai kodel taip begediskai iskraipete ir pritaikete taip jusu nekenciamo K.Markso mokyma savo sektos tikslams? As nesiruosiu gincytis su suokalbiu teoretiku, paskutiniu pagoniu, tik pasakysiu, kad tavo pupkinas gerai pasitarnavo vakaru imperialistams. Leido jiems issaugoti savo veida, savo "obliko morale". Tavo pupkinas toks pats, kaip ir grybovska, iskrypes prancuzas ar peroksidinis beprotinis. Po siu ivykiu pupkino reitingai nukris iki pat zemumu.

6. Laurynas 1 0
2018-04-15 12:20:45

Kaip matau, marksoidams pagrindinė Putino kaltė šiuo atveju, kad jis į tuščią JAV-ų ir jų išgamų šūvį (pasižiūrėk kokie "milžiniški nuostoliai"), nedavė komandos ko nors paskandinti ir tuo pačiu nužudyti keliasdešimties, o gal kelių šimtų vakaroidų kareivėlių patrankso mėsos?

Tau tai būtų adekvatus "atsakymas"? Net neabejoju, kad Mordechajaus-Markso tikratikiams paskersti vieną kitą milijoną netikėlių - yra šventas reikalas ir su proga ir be progos.

O štai, "kapitalistas" ir "buržujus" Putinas, kurį "žydai pastatė saugoti oligarchų prisigrobtą turtą", kažkaip taupiau elgiasi su žmonių gyvybėmis... Ir iš šitos situacijos Rusija gaus tiek naudos, kiek negautų nei tuo atveju, jeigu vakaroidams būtų aplankęs nušvitimas ir jie būtų atsisakę smūgio, nei tuo, jeigu būtų davęs komandą atsakomuoju smūgiu ką nors nužudyti.

O dėl KOB-os ir joje "panaudoto" ir "iškraipyto" šventojo apaštalo Mordechajaus visagalio ir neklystančio mokslo - kaip sakoma: citatas į studiją :)

5. Laurynas 0 0
2018-04-15 12:27:53

Ir beje, apie paskutinį pagonį.

Aš ne paskutinis. Vien oficialiai save pagonimis yra deklaravę virš tūkstančio Lietuvos piliečių. Nedeklaruojančių, bet laikančių save pagonimis - yra apie penki tūkstančiai.

Taip kad, vienaip ar kitaip, bet pagonių Lietuvoje yra daugiau negu Mordechajaus-Markso sektantų, tikinčių "visagaliu ir neklystančiu mraksizmo" mokymu. Mazeltoff!

4. Laurynui 0 0
2018-04-15 10:18:06

O as su tavimi ir nesigincysiu, suokalbiu teoretike. Gyveni savo jaukiame iliuziju pasaulelyje ir gyvenk, tik zmoniu neklaidink. Visa laime, kad niekas tamsteles ir neklauso, nepriima uz gryna piniga, tavo kapitalistu sugalvoto kob mokymo.

3. Laurynas 1 0
2018-04-15 10:34:21

Vaje, o kodėl gi KOB-ą sugalvojo kapitalistai, o ne KGBistai, kaip teigia kapitalistiniai pačiulptukai? Jūs jau ten apsispręskite tarpusavyje, MOrdechajaus-Markso garbintojai ir turėkite vieną bendrą nuomonę :)

LIberastiniai poctreotai ir Mordechajaus-Markso sektantai turi vieną bendrą, juos vienijančią tikėjimo aksiomą - Rusijai pareina pizdiec. Tik vieni duoda jai 15-ą metų, o kiti sako, kad pizdiecas jau už kampo.

O jis kaip nenutinka, taip nenutinka... Ko tais visai ne pagal apipjaustabybių planą.

2. Anonimas 2 2
2018-04-14 22:22:56
Na, aš dar pridursiu, kad tai gudrus Pupkino planas. Gauti antausį po antausio. Ir dantis sukandus tylėti. O kiek tokių antausių buvo? Ir kiek dar bus? Povandeninio laivo "Kurskas" žūtis (aiškus vakaroidų ter. aktas). Pupkinas nesugebėjo išgelbėti jūreivių (o gal ir nenorėjo. Nenorėjo ne tik kad gelbėti, o banaliai norėjo paslėpti ter. akto pėdsakus. Kad tik vakarų partneriai liktų patenkinti). Konfliktas Gruzijoje. Abhazija išvaduota, Gruzijoje pasiliko toks pats rusofobinis režimas. Tik veidai pasikeitė. Baltijos limitrofų karo kurstymas, Latvijos rusakalbių gyventojų genocidas (užmaskuotas), Lietuvos chuntos siunčiamų letalių ginklų kroviniai banderoms. Pietryčių Ukrainos rusakalbių (ir ne tik) skerdynės, nesibaigiantis pilietinis karas (o juk Pupkinas galėjo vienu smūgiu pabaigti su tuo). Pietryčių Ukrainos gyventojai, kaip ir Krymo gyventojai, būtų prijungti prie Rusijos. Dabar Sirija. Vakaroidiniai piratai bombardavo Rusijos sąjungininkę ir liko nenubausti. O kur dar ekonominės sankcijos prieš Rusiją. Taip, tai gudrus Pupkino planas. Gal jau atėjo laikas suprasti, kad Pupkinas niekuo ne geresnis, nei peroksidinis beprotis ar iškrypęs prancūzas. Visi jie vienodi. Gal jau laikas įsisąmoninti, kad kapitalistas su kapitalistu visada susitars, o besitardamas, durnins liaudį. Čia jums ne Stalinas, kuris vadovavosi visai kitais moraliniais principais, kita pasaulėžiūra. Pupkinas tik banalus banditas, kaip ir tie, vakaroidiniai. Kapitalistinė valdžia negali būti kitokia. Prisiminkime, kad šiuolaikinių valstybių valdžios – tik komitetai, tvarkantys bendruosius visos buržujų klasės reikalus.
1. Laurynas 6 1
2018-04-14 23:38:08

Žiū, koks tamsta didelis Rusijos patriotas... Tūkstantį kartų visi tavo argumentai yra atkartoti ir atrajoti pačioje Rusijoje įvairaus plauko ir apipjaustytabybiškumo liberastų, pseudokomuniagų ir iuberpactriotų.

Todėl atleisk, bet nematau prasmės atsakineti į "klasių kovos" paradigmą trnasliuojantį Mordechajaus-Markso šauksmą interneto dykinėje. Visa laimė, kad tokie durniai kaip tamsta neturi jokios sprendžiamosios galios ne tik visuomenėje, kurioje gyvenate, bet dar ir savo šeimose, jeigu tokias turite.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают