Išgamų ir banditų chunta, užgrobusi valdžią Lietuvoje, džiaugsmingai palaiko banditiškų valstybių - JAV, JK ir Prancūzijos smūgius prieš Sirijos Arabų Respubliką

Anonimusas
+ 15 - 0
Автор: SputnikNews.lt
Источник: https://sputniknews.lt/world/20180414/5730713/lithuania-pala...
7536-04-14 (2018 г.), читали 1082
4

Sirija, archyvinė nuotrauka
Sirija, archyvinė nuotrauka

Lietuvoje valdžia užgrobusios vagių ir banditų chuntos Užsienio reikalų ministerija neturi duomenų, kad per operaciją Sirijoje nukentėjo Lietuvos piliečiai - atseit jiems labai rūpi Lietuvos aborigenai.

VILNIUS, balandžio 14 — Sputnik. Vakarų banditų valstybės - JAV, Didžioji Britanija ir Prancūzija paleido daugiau nei šimtą raketų į Sirijos karinius ir civilinius objektus, šeštadienį pranešė Rusijos gynybos ministerija.

Buvo smūgiuojama tiek iš jūros, tiek iš oro, panaudotos sparnuotos raketos bei  "oras — žemė" klasės raketos.

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius pareiškė, kad Lietuva visiškai palaiko JAV, Didižiosios Britanijos ir Prancūzijos veiksmus.

"Atsižvelgdami į daugybę karo nusikaltimų, kuriuos padarė Asado režimas, JAV, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos smūgiai režimo infrastruktūrai padaryti laiku ir buvo neišvengiami. Tik ryžtingi veiksmai galėtų sustabdyti šiuos žiaurus nusikaltimus ir kad tai nesikartotų. Aiškus signalas tiems, kas bando nebaudžiami naudoti cheminį ginklą", — Twitter paskyroje parašė Linkevičius.

reklama

Anot jo, baudžiamieji smūgiai režimui buvo vienintelis galimas atsakas reaguojant į cheminio ginklo panaudojimą prieš civilius gyventojus, tarp kurių buvo ir vaikų.

Décollage, cette nuit, des forces armées françaises qui interviennent contre l’arsenal chimique clandestin du régime syrien. Déclaration du Président de la République @EmmanuelMacron: https://t.co/HNSK0FmZIO pic.twitter.com/DEAW7R50aC

— Élysée (@Elysee) April 14, 2018

Vašingtono banditai ir sąjungininkai atakavo Siriją šeštadienį anksti ryte. Baltieji rūmai, pateisindami šį žingsnį, paminėjo ne tik Damasko, bet ir Rusijos cheminio ginklo "panaudojimą" ir nurodė į Skripalio bylą.

Kai kurie Amerikos politikai blaiviai įvertino Trampo sprendimą atakuoti kaip neteisėtą ir neatitinkantį Konstitucijos veiksmą. Jie nuorodė į tai, kad Trampas pradėjo smūgiuoti, negavęs įstatymų leidėjų leidimo ir taip pažeidė Pirmąjį Konstitucijos straipsnį. Šis straipsnis numato, kad tik Kongresas turi leisti prezidentui vykdyti karo veiksmus.

Visiems Lietuvos Respublikos piliečiams rekomenduojama nevykti į šalį, esantiems Sirijoje rekomenduojama nedelsiant išvykti. Užsienyje esantys Lietuvos piliečiai dėl konsulinės pagalbos gali kreiptis visą parą veikiančiu Užsienio reikalų ministerijos telefonu +370 5 236 2444 arba el. paštu pilieciai@urm.lt.

Konsulinę pagalbą regione teikia ir Lietuvos Respublikos ambasada Egipte (konsulinės pagalbos kontaktai: +20 2 2736 6461, amb.eg@urm.ltconsul.egypt@urm.lthttp://eg.mfa.lt.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 4

4. Komuna 0 5
2018-04-14 22:29:16
Jūs tik neapsigaukite. Pupkinas tikrai ne Lietuvos draugas, kadangi kapitalistinės valdžios neturi draugų, o tik interesus. Taigi. Rusijos sąjungininkė buvo bombarduojama, o pono Pupkino ir jo gen. štabo vadovų pareiškimai, atseit Rusija numušinės raketas ir jų nešėjus (lėktuvus ir laivus) buvo niekiniai. Kurgi tos išgirtos S 400 ir S 300? O jų ir nėra. Nes tai tik piaras. Tai, kas įvyko-tai riebus antausis Rusijai. Aišku, ne pirmas ir ne paskutinis. Prisiminkime garsius Pupkino pareiškimus-mes savų nepaliekame. Ir ką? Ukrainoje vyksta karas, pietryčių Ukrainoje rusakalbiai fašistų žudomi, Baltijos limitrofai siunčia ten ginklus...o ką misteris Pupkinas? Vietoje to, kad padarytų galą Ukrainos banderlogams, jis ramiai sau, neoficialiai, siunčia kažkokią paramą į pietryčių Ukrainą, tuo tik kurstydamas karo liepsnas. Vietoje to, kad vienu smūgiu sutriuškintų gyvatę, jis postringauja apie naujausias ginklų rūšis, egzistuojančias, geriausiu atveju, tik prototipų pavidalu.Taigi, išvada viena. Rusija yra spaudžiama į kampą. Pupkinas tai puikiai supranta, bet priešintis visai nenori. Ne jo tai interesams. Jokiais būdais buržuazinė Rusijos valdžia nesivels į konfliktą su anglo-saksais. Jokias būdais. Jų visi turtai laikomi tų piratų bankuose. Tai, kas vyksta Sirijoje, generalinė repeticija to, kas bus atliekama su Rusija. Kaip sakant, vakarų banditai vykdo žvalgybą mūšiu. O jei (neduok dieve) Rusija būtų užpulta, matytume tai, kas vyko Sirijoje. Nei Pupkinas, nei Rusijos kompradorinė valdžia, Rusijos negins.
3. Anonimas 2 0
2018-04-15 19:38:56

Katinėji, jei Rusija tarptautinėje politikoje elgtūsi kaip paauglė spuoguota mergiščia ir pradėtų isterijas kelti dėl antausių, tai mes komentarų ko gero rašyti negalėtumėm. Bet kad ir kiek antausių Rusija gauna, tačiau savo pozicijas išlaiko - Krymas Rusijos, dujų Europa perka rekordiškai daug, kaip niekad, į Donbasą Prošūdenka neįeina, Sirijos kariuomenė skina pergales ir išvaro Vašingtono banditus. 

Bandyk tą įvertinti neplūsdamas paauglės isterija - sutaupysi pirštų komentarų ilgumui.

2. Birutė 8 0
2018-04-14 20:37:16

Labai teisingas straipsnio pavadinimas.Reikia eiti prie Amerikos ambasados-mums nereikia,kad žmogžudžiai tryptų Lietuvos žemę.

1. Alvydas Žvirgždys 10 0
2018-04-14 18:35:00

Išgamos valdžiagyviai kalba visų vardu.Mes nepritariame jankių agresijai.Ir rusai visai mums nepriešai.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают