Paskutinės Yaknevichienės rolės

Anonimusas
+ 23 - 0
Автор: Konservams NE
Источник: http://konservamsne.epizy.com/article.php?id=24&i=1...
7536-04-12 (2018 г.), читали 1099
14

Iškilūs žmonės neturi daug priešų. Prisiminkime Motiną Terezę ar Princesę Dianą… Daug priešų neturi ir NORMALŪS žmonės. Kadangi MĄSTANTIS supranta,- gyventi nuo žodžio “sugyventi”. O dabar žvilgtelkime pas Rasą Yuknevichienę. Citata iš facebook paskyros, priešų sąrašas: “"Respublika", Vakaro žinios", Yanutene, Sputnik, Baltinfo, RuBaltic, tautininkų jaunimas, ProPatria, naujai lyg grybai po lietaus dygstantys portaliukai ir fake paskyros Facebooke.” (citatos pabaiga)

Jeigu jau atsiranda tiek žmonių kritikuojančių, NORMALUS ir mąstantis žmogus, pirmiausia pagalvotų, - o gal jis kažkur klysta. Bet ŠI laikanti save aukščiau ne tik už paprastus, kur mums iki jos, bet ir už iškiliuosius, isteriškai klykia,- “blogio imperija”, “rusų mafija”, “Kremliaus pinigai”, “Putino agentai” etc. Manau, kad ir šių žodžių autorius priskirtas visoms minėtoms kategorijoms. Nors, Putino nepažįstu, ir tų pinigų iš Kremliaus, kaip neperveda, taip neperveda.

Tik nesiruošiu to įrodinėti, tegu Rasa įrodo priešingai. Tik neįrodinės, nes pati tuo netiki. O visa ką ji sako, daro, tik didelis, didelis SPEKTAKLIS. Persistengia, bet juk ne aktorė, ne taip, kaip Oželytė. Patys pasvarstykite,- yra numatyti du procentai nuo BVP krašto apsaugai. Tiesa pasakius, net ir tai, neturtingai šaliai, DAUGOKAI. Bet, kaip NATO narė, mes turime laikytis tų dviejų procentų. Čia taškas. Bet skirti daugiau lėšų, net sunku paaiškinti kam. Juk net paskyrus  visus 100 proc. BVP, mes NIEKADA negalėsime nugalėti Rusijos. O pasipriešinti, dviejų per akis.

reklama

Yuknevichienė to nežino? Žino, dar geriau už mus. Bet, jeigu ji tai pripažintų, neliktų ko šaukti. O juk daugiau ji nelabai ką ir moka. Finansuose ji nulis, teisėje – irgi, plačiau, filosofija, psichologija,- irgi ne kas. Iškart klausimas, o ką ji veikia tam Seime? Tad, kad tokių klausimų neatsirastų, ir reikia šaukti. Šiuo metu geriausiai reitinguojami šaukimai,- “rusai puola” ir “Putinas priešas”, kai pasikeis, išmoks naujų, reiks - šauks,- “JAV puola”…

Beje, tuo metu kai teatras, t.y. konservatorių partija, “dega”, gaisrininkai gesina, o aktoriai, jie šaukia dar garsiau. Jau išmoktą role,- “mane apsupo priešai” kuriems “Kremliaus pinigus” perduoda “Putino agentai”. O tuo metu teatras vis labiau išsiliepsnoja, ir aktorė, jausdama, kad ši rolė gali būti paskutinė,- rėkia dar garsiau. Ką ji daugiau gali? Juk gesinti reikia mokėti.

Realiems partijos, o ir politikos vadams, šiuo atveju, landsbergiams, tokia naudinga. Kiekvienas kunigėlis svajoja turėti tokio lygio davatką. Politinis davatkizmas nelabai ir skiriasi. Savo darbą – skaldyti tautą, šaukti ant MĄSTANČIŲ, Raselė atlieka puikiai. Nelabai ką daugiau moka, bet to juk ir nereikia. Kartoja klyšes, be jokių savų idėjų, bet ir idėjų nereikia. Reikia tik laikytis fiurerio nubrėžtos linijos. Ir tada ir sąrašuose gera vieta, o tai šiltas sėdėjimas Seime, o pakliuvus į ministrus, išvis, ne gyvenimas, o rojus.

Dar ta rolė gera, nes beveik nebyli. Neturi ką atsakyti, apskelbiai oponentą priešu ir “Kremliaus agentu” ir ramu. O atsakyti ji neturi ką dažnokai. Kad atsakyti, net pagal liniją, mąstymo reikia. Apšaukti “rusijos mafija” jis nebūtinas. Va ir einama tuo keliu, turbūt vieninteliu keliu, kuriuo sugebama eiti.

Pasigilinus,- įdomu. Iki tiek sulįsti partijos vadams į tą vietą kur šilta, bet kvapas ne koks. Sulįsti, beveik neišlendant, irgi reikia pasiaukojimo. Bet įdomiausia ne tai. Įdomesni Yuknevichienės gerbėjai, lendantys į aukščiau minėtą vietą pačiai Rasai.

Taigi, sėdi tie gerbėjai TENAI, pas Raselę, kuri pati sėdi TENAI pas Landsbergį. Beje, pastarasis irgi, bet tai jau kita tema. Pamenate rusišką “Matriošką”? Gerai žaislas, puikiai parodantis kai kuriuos politikus realybėje. Matote, rusai jau mūsų politikoje, net ir Yoknevichenės… Pavojingi vistik. Tokia ta tautinė politika. Deja…


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
23   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 10

10. kunigaikstis Gabriuelius Landsbergis 1 0
2018-04-12 13:15:26
kasciunai imetu lietuvos didiko foto http://ldiena.lt/pvs/6083
9. Gabrielius L.... spameris konservas 2 0
2018-04-12 12:49:38
kasciunai kada idesi i ldiena nuogos Rasos foto
8. Gabrielius L.... spameris konservas 0 0
2018-04-12 12:44:59
grazinkit mano komentarus kas cia per laurynas klausineja ? kasciunai cia tu?
7. Gabrielius L.... spameris konservas 0 0
2018-04-12 12:34:25
mano kritika pastoviai trinama
6. Laurynas 0 0
2018-04-12 12:35:56

Na ir ką tu ten kritikuoji, pasipasakok?

5. Gabrielius L.... spameris konservas 0 0
2018-04-12 12:28:09
kas cia trina mano komentarus kas cia blet per cenzura darotes kaip delfis
4. Laurynas 0 0
2018-04-12 12:31:58

Ir kokie gi tavo komentarai buvo ištrinti?

3. Anonimas 6 0
2018-04-12 11:00:47

Rasa Junkevi2ien4  psichi6kai nesveika.Ta6kas

2. Durnių Laivo Kapitonė 9 0
2018-04-12 08:32:39

sajungininku islaikymas Lietuvoje brangiai kainuoja- juk tai mes jiems mokame algas ir uz gyvenima ir bendzina

1. Laurynas 4 0
2018-04-12 10:51:19

Taigis seniai paaiškino: „Laisvė - KAINUOJA!“ Ir kuo daugiau Laisvės - TUO BRANGIAU...

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают