Prieš rasizmą ir nacizma už komunizma ir humanizmą už pergalę!

Anonimusas
+ 2 - 9
Автор: antifašistas LENINO pasekėjas
Источник: http://www.american.edu/centers/antiracism/...
7536-04-11 (2018 г.), читали 919
2

AŠ tiesiogiai nesiųlau fiziškai baltosios rasės sunaikinti kaip, kad hitleris pasielgė su žydais ir amerikiečiai su indėnais, o siūlau uždrausti tarpusavyje grynakrauju europiečių dauginimasi jeigu norit baltieji žmonės sukurt šeimą kurkit tik ne su baltosios rasės žmonėmis . Esmė tokia tauta, kuri įsileidžia į savo bendruomenę kitos rasės žmonių, yra laikui bėgant pasmerkta išnykti. Taip gali išnykti visa baltoji rasė. Šiuo metu ji kitų rasių atžvilgiu sparčiai nyksta ir greitu laiku šis procesas gali tapti negrįžtamas.Tokiu būdu turi būti likviduota baltoji rasė rasizmas bei fašizmas netoliarancija . Nes baltasis žmogus ir yra viso blogio pasaulyje priežastis .

Daugelis jūsų nė nesupranta arba atsisako pripažinti, kad jūsų egzistavimas, privilegijos ir rasės sėkmė ir paremta spalvotųjų žmonių nugaromis, krauju ir mirtimis. Jūsų rasės egzistavimas yra permirkęs rasizmu. Nuo mažų agresijos protrūkių iki terorizmo, tai jūs dėl to kalti. Su manimi bendraukite tik tada, kai suprasite, jog rasizmo neišmokstama. Jis paveldimas ir sąmoningai ar ne perduodamas kartu su gaunamomis privilegijomis. Kai tik baltieji pripažins, kad jų rasė yra labiausiai tironiška ir smurtaujanti jėga Žemėje, tada galime kalbėti, o dabar ir toliau vaidinkite nustebusius, kodėl jūsų protėvių dėka pasaulis ritasi žemyn, slėpkite galvas smėlyje, ausis uždenkite rankomis.

reklama

Pasaulis tampa globalus. Nacijos išnyksta ir tai nuostabu. Žemė tampa bendra. Kodėl žmogus iš Nigerijos negali atvažiuoti čia ir gyventi su savo šeima? Be vizos ir be paso. Tai bendra žemė. Pabuskite! Pasaulis turi būti spalvotas. Valstybės, nacijos ir religijos turi išnykti!..""O kas su tuo nesutinka -nacistinis provokatorius!.

Žmonių visame pasaulyje pareiga – praktikuoti gimstamumo kontrolę ir mišrias santuokas tam, kad sukurti vieną rasę visame pasaulyje, valdomą vienos vyriausybės”.Būtina sunaikinti baltąją rasę ,kad ateityje tarp žmonijos karų ir išnaudojimo nebūtų .

ATMINTINĖ TIKRAM MARKSISISTUI KOVOTOJUI UŽ GERESNI VISOS ŽMONIJOS RITOJU:

1. Balti žmonės, jei neturite palikuonių,atiduokite savo turtą juodiems žmonėms.

2. Balti žmonės, jei paveldėsite turtą, kurį ketinate parduoti atiduokite jį juodai šeimai.

3. Jei esate daugiabučių namų statytojas, pastatykite namą juodojų rajone ir leiskite juodiems žmonėmis gyventi nemokamai.

4. Jei turite 2 arba daugiau namų, atiduokite juos juodiesiams žmonėms .

5. Baltieji , perrašykite turtą savo valią, jei tavo įpėdinių įpėdiniai yra rasistai, juodiesiams žmonėms .

6. Baltieji žmonės perskirstykite mėnesines išlaidas, taip kad dalis lėšu atitektų juodiesiams tam kad iš suaukotų pinigų šie galėtų įsigyti žemę.

7. Baltieji žmonės, ypač baltos moterys, jei dirbate su rasistu, paprašykite savo viršininką jį atleisti iš darbo , kitaip jūs esate jo bendrininkas.

8. Grįžęs prie 7 punkto, visi naciai, rasistai, Ku Klux Klano nariai turėtų būti atleisti iš darbo. Skambinkite policijai, jei įtariate ką nors iš jų .

reklama

9. Grįžęs prie taško 8 - jei kažkas išgirdo netyčia arba pastebėjote, pirmiausia gaukite nuotrauką, surinkite vardą ir papildomą informaciją apie šiuos žmones, kad jie būtų atskleisti. Bet jei jie jums naudingi - pirmiausia juos visiškai išnaudokite.

10. Atsižvelkite į du dalykus: kova su baltos viršenybės visada ir visur, taip pat aukoti savo pinigus organizacijoms, kovojančioms su baltos viršenybės ir padėti juodiems žmonėms.

ESMMĖ ŠIO RAŠINIO

1945 buvo visiškai  sutriuškinti fašistai tačiau kol išlieka grynakrauju baltaodžių populiacija pergalė neužbaigta ,nes nepaklusni baltoji rasė dėl savo psichinių ir protinių sugebėjimų, sudėtų daugelio protėvių kartų, genų,yra pavojinga visai  likusiai žmonijai (nebaltiesems.)Įmanomas naujojo Hitlerio (Šetono) atėjimas ir  pasinaudojant genu inžinerijos mokslu visos ne ariju (grynakrauju baltaodžiu) sunaikinimu . Pacituosiu nacistinio išsigimelio ir  žmogžudžio žveries žodžius :"Pavienės negrų ir azijatų žudynės naudos nacionalsocializmo judėjimui tiek tam asmeniui keršitojui naudos neatneš . Priešingai tasai žmogus susigadins sau gyvenimą praleisdamas didžiąja gyvenimo dalį kalėjime , o nacionalsocializmo judėjimą , globalistai dar labiau persekios .

Kad ir užmuši keleta negrų vis tiek jų invazijos į Europą nesustabdysi ,nes jų per daug ir juos palaiko globalistų valdžia . Jeigu žudyti negrus reikia tai daryti masiškai tūkstančiais ar net milijonais tik taip galima rimtai pakenkti globalistams ir sustabdyti invazija . O kad ši planą įgyvendinti reikalingi masinio naikinimo ginklai . Kad tokius ginklus galėtu įgyti nacionalsocialistų judėjimas turi rinkti lėšas ir pastatyti slaptą labaratorija, otenai pradėti kurti biologinį - genetinį ginklą -virusą , kuris naikintų tik spalvotuosius . Paleistu nacionalsocialistai , ši ginklą po Europos miestus ir šie miestai apsivalytų nuo juodojo Merkel aukso . Tai yra realus ir įgyvendinamas planas beje apie biologinio ginklo panaudojimą yra užsiminęs ir rasiologas Vladimiras Avdeyevas."

Taigi fašizmas ir nacizmas nemirė bet priešingai kelia grėsme visai žmonijai ir yra dar klastingesnis negu 1933 . Kaip atpažinti nacista jie gudrūs išsigimeliai tačiau juos įmanoma atpažinti pagal tai kad jie pasak jų. Kiekvienas sveikas baltasis vyras negali nejausti pasišlykštėjimo ir pykčio, kai mato baltąją moterį su kitos rasės atstovu.Tai yra manu manimu jei tokios mintys apsėda yra psichinė liga Aš pats asmeniškai myliu juodaode moteri kuri laukiasi nuo manęs vaiko ,todėl man tokios nacistinių kelią mintys kelia siauba bijau dėl savęs ir savo vaikų ateities , todėl manau kiekviena nacistą už tokias mintis reikėtu žudyti kaip visos žmonijos priešą - absoliutų blogį . 


18% Плюс 18% Plus
82% Минус 82% Minus
2   9
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Lenino pasekėjas 0 4
2018-04-12 06:06:53

Viso pasaulio proliatarai vienykites su juodaisiais ir geltonaisais broliais seserimis ,poruokites darykite vaikus ir netolimoje ateityje bus įmanoma įgyvendinti marksistinę- socialistinę Lenino įdėja suvienyti visa žmonija ir sukurti šviesų rytojų . Tie  žmonės save laikantys komunistais kurie mano priešingai ,yra ne kas kita kaip užsimaskavę naciai saugantys savo gryno kraujo tyrumą . Dažnai fašistai, norintis užmaskuoti klastingus kėslus, daro tai kalbų apie komunizmą socializmą(o ne darbų) pagalba.Jų tikslas yra ne šviesus rytojus bendras gėris visai žmonijai , bet nacionalsocializmas arijų rasei ir kančios bei ašaros likusiai žmonijai .Apie spalvotus žmones net nešneku juos laiko gyvuliais ,tačiau jie žada naikint ir baltuosius neva apvalyti baltąją rasę nuo genetinių šiukšlių . Užtenka turėt intymios  patirties su nebaltaisiais ir esi laikomas išgama degeneratų - tas pats kaip pedofilų - vertu sunaikinimu , pasak jų Pacituosiu nacistinio monstro žmogėdros  žodžius  "silpni baltieji turi būt išnaikinti stiprieji  sveiki išgyventu ir skleistusi.Mes turime būti pasiruošė nurašyti rasių maišytojus Baltuosius vedusius negres ir pan.), degeneratus užsiimančius pedofilija, tuos kurie priima ne-baltuosius ir padeda jiems ne savo žemėje leisti šaknis ir visus baltuosius-išsigimėlius ir zombius, kuriuos tokiais padarė degeneracija propoguojama per televiziją, kaip lygiai taip pat baltuosius pasidavusius ir atsisakiusius kovoti,kovoje didžiausios grėsmės mūsų Rasėj akimirką."

Taigi su naciais neįmanomas joks bendradarbiavimas,  nes tai yra kraujo ištroškę fanatikai kuriuos reikia šaudyti kaip pasiutusius šunis .Mes neturime diskutuoti su pabaisa; mes turime jai suvaryti kulką į smegenis ir sukalti kuolą į jos širdį !

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают