Telšiuose skųstis negalima, nes gali atsidurti “psichūškėje“

Anonimusas
+ 11 - 0
Автор: BūkimeVieningi.lt
Источник: https://bukimevieningi.lt/2018/04/04/telsiuose-skustis-negal...
7536-04-04 (2018 г.), читали 933
0

Gavome laišką iš Dariaus Tereikio, kuriame teigiama, kad Telšių ligoninės palaikomojo gydymo ir slaugos skyriuje jo tėvą laikė supančiotą. Sūnus kreipėsi dėl  galimai neteisėtų medikų veiklos į Policiją, bet po šio kreipimosi, jo tėvą uždarė į psichiatrijos skyrių.

Ar normalu atėjus aplankyti tėvelio į slaugos skyrių, jį rasti pastoviai supančiotą, kaip cirko beždžionę? Nejaugi neįgaliųjų niekas negina??? Jeigu pats žmogutis savęs apginti negali dėl fizinės negalios reiškia su juo galima daryti ką nori???…

reklama

Visas veiksmas vyko Telšių ligoninės slaugos ir priežiūros skyriuje. Neapsikentęs tų nesveikų eksperimentų su tėveliu, balandžio antrą dieną kreipiausi į Telšių vyr.PK ir parašiau pareiškimą kuriame nurodžiau, kad medikai viršijo savo įgaliojimus ir grubiai pažeidė paciento teises ir laisves. Skyrius kitą dieną t.y balandžio trečią, mano tėvelį patalpino į psichiatrijos skyrių!!! Nejaugi už tai, kad pareikalavau nepančioti mano tėvo, jis atsidūrė durnyne?

Tokiais metodais dirba gerb. Telšių slaugos ir psichiatrijos skyriai. Gelbsti vieni kitus esant nepalankiai situacijai…

Neleisiu skriausti savo tėvelio šitai Telšių nusikaltėlių hierarchijai. Manau atsiras kas pastatys į vietą galimai parsidavusius medikus. Nenorit dirbti-nedirbkit, bet netraumuokite mūsų ir taip gyvenimo nuskriaustų artimųjų.

Darius Tereikis


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают