Tu esi ten, kur nori būti

Anonimusas
+ 8 - 3
Автор: ŠeimaIrNamai.eu
Источник: http://seimairnamai.eu/tu-esi-ten-kur-nori-buti/...
7536-04-03 (2018 г.), читали 806
1

Kai žmogus blogai atlieka darbą, jis dažniausiai piktinasi: „O jūs žinote, kiek man algos moka?“ Žinau. Ir nesuprantu, ką tu čia veiki. Man rodos, viskas labai paprasta: nepatinka – nedirbk. Ir taip – visame kame.

Blogai gyvenasi su žmogumi – negyvenk. Blogai elgiasi verslo partneriai – keisk. Blogai atrodo kostiumas – atiduok tam, kuriam jis tiks idealiai. Blogai miegi – užsiimk savijauta. Blogai jautiesi – gydykis. Blogai gyventi šioje šalyje – išvažiuok. Daryk ką nors, po galais, užuot verkšlenęs ir aimanavęs.

reklama

O jeigu nieko nedarai ir nekeiti, reiškia, tau gera. Būk sąžiningas pats su savimi – tau gera. Gera aimanuoti. Gera skųstis. Gera kankintis. Gera būti auka, gera, kai užjaučia. Gera, kai už tave viską padarė ir puolė į pagalbą. Gera nieko nedaryti su savo gyvenimu. Ramu. Nuspėjama, prognozuojama. Tai tavo komforto zona. Sėdėti mėšlo krūvoje – tavo komforto zona.

Viskas turi prasmę. Jeigu tu ne auka – tai kas tada esi? Jeigu baigsi verkšlenti – ko imsies? Juk teks kažko imtis. Jeigu pašalinsime prasmę „Man nepakeliamai sunku, bet narsiai tempiu savo kryžių“ – kas pasiliks? Kur eisi be kryžiaus? Kaip apskritai be jo gyvensi?

Nespręsti – irgi sprendimas. Nekeisti – irgi pasirinkimas. Jeigu tai pasirinkai, gyvenk su šiuo pasirinkimu, gauk savo bonusus, mėgaukis. Bet neknisk smegenų kitiems. Jie neprivalo žaisti tavo žaidimų.

Pripažink: tu esi ten, kur tau norisi būti. Štai kur tiesa.

Šaltinis


72% Плюс 72% Plus
28% Минус 28% Minus
8   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 0 0
2018-04-05 08:08:26

Absoliučiai tiksliai, kiekvienas teiginys į dešimtuką.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают