Rusijos URM papasakojo apie pagrindinį Vakarų tikslą Maskvos atžvilgiu

Anonimusas
+ 12 - 0
Автор: SputnikNews.lt
Источник: https://sputniknews.lt/society/20180401/5603991/russia-pagri...
7536-04-01 (2018 г.), читали 1027
1

Rusijos URM, archyvinė nuotrauka
Rusijos URM, archyvinė nuotrauka

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė pabrėžė, kad kai kurios šalys daro viską, kad 2018 metų Pasaulio čempionato futbolo kamuolys nepaliestų Rusijos futbolo aikštės

VILNIUS, balandžio 1 — Sputnik. Kai kurių Vakarų šalių pagrindinis tikslas — užkirsti kelią Pasaulio futbolo čempionatui Rusijoje, pasakė Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zakharova interviu "5 kanal".

reklama

Atsakydama į klausimą, ar gali Rusija susidurti su Vakarų izoliacija Pasaulio čempionato metu, Zacharova sakė, kad "tai yra brangi širdžiai svajonė, pagrindinis tikslas".

Pasak jos, kai kurių valstybių lyderiai veikia pagal principą: "kad šis Pasaulio čempionatas neįvyktų  Rusijoje, priimtini bet kokie metodai".

Londonas kaltina Rusiją buvusio GRU pareigūno Sergejaus Skripalio ir jo dukros nunuodijimu. Didžioji Britanija išsiuntė 23 Rusijos ambasados darbuotojus. Palaikydamos Didžiąją Britaniją, Rusijos ambasadų darbuotojus iš savo šalių išsiuntė eilė ES valstybių, JAV, Kanada, Norvegija, Ukraina.

Dėl "Skripalio bylos", Didžiosios Britanijos ir Islandijos valdžios institucijos atsisakė dalyvauti 2018 metų Pasaulio futbolo čempionate Rusijoje.

Maskva kategoriškai neigia prisidėjusi prie Skripalių  apnuodijimo ir reikalauja įrodymų, kurių Jungtinė Karalystė dar nepateikė.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
12   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 2 0
2018-04-02 10:27:40

Nu ir ka? 1980 m.  praktiskai visas kapitalistinis pasaulis boikotavo vasaros olimpines zaidynes. Vis tiek TSRS suorganizavo. Auksciausiu lygiu. Taip buvo, kadangi tai buvo didi salis, su kuria visi skaitesi. O kas dabar? Jei ir bus boikotas, tai kapitalistine Rusija ir si izeidima nuris.....nieko nedarys, juk ju viso elito pinigai vakaru ir statu bankuose...

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают