Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimas už 2017 metus. (Ne VSD direktoriaus ir ne AOTD direktoriaus ataskaita)

Anonimusas
+ 8 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7536-03-30 (2018 г.), читали 910
4

Grėsmės Lietuvai 2018 metais

Pirma grėsmė: Tiuberkuliozė

Lietuva turi daugiausia sergančių tuberkulioze Europos Sąjungoje.

Na, Rumunija daugiau. Džiova atbaidys turistus ir investuotojus. Tiuberkulioziniai nebus reikalingi Karo ministrui ir darbdaviams. Karo ministrui duok sveiką šauktinį. Darbdaviui duok stiprų darbininką.

Platesne prasme grėsmė yra Sveikatos apsaugos finansavimas ir būklė. Tauta prasideda nuo sveikos mamos sveiko naujagimio ir Šauktinio sveikais dantim.Uždarinėjant ligonines regionuose ir gydytojams emigruojant politikai jau bijo važiuoti toliau nuo Vilniaus.

Toks Razma vos galo negavo Molėtuose. 2017 m. Molėtų ligoninėje politikas išbuvo apie pusvalandį, jo būklė vis blogėjo. Kaip pasakojo J.Razma, visą tą laiką ligoninės darbuotojai kalbėjo, kad kelionės iki Vilniaus jis gali neištverti, bet jokių konkrečių veiksmų nebuvo imtasi. Tik isikišus Degutienei Razma - mūsų visų turtas buvo išgelbėtas.

Kiek paprastų piliečių nebuvo išgelbėta statistika neskelbia. Apie 54-56 proc. Lietuvos gyventojų serga ir miršta nuo širdies ir kraujagyslių sistemos ligų. (Lenkiame Rusiją!!!!!) Sveikata yra prioritetas Nuomberis Uon. Ne tik valdžiagyviams, bet ir paprastiems.

reklama

p.s. VSD ir AOTD čia grėsmės nepastebėjo.

Antra grėsmė: prisipažinusiųjų KGBistų įslaptinimas dar 75 metams

2015 m. birželio mėnesį Seimas nusprendė, kad duomenys apie prisipažinusius sovietų specialiosios tarnybos KGB bendradarbius bus slapta saugomi 75 metus.

Tai reiškia jog bendradarbiavus su KGB galima dabar įtarti kiekvieną vyresnį nei 46 metų(18+29) pilietį. Ir įstatymas buvusiųjų KGBistų sugalvotas gražiai. Prisipažinai ir paskui įsislaptinai. Pikti liežuviai kalba įtariantys bendradarbiavus ir įsislaptinus Grybauskaitę ir net patį Landsbergį. Lojalus Lietuvai Seimas tuos sąrašus privalo paviešinti nedelsiant ir be jokių išankstinių sąlygų. Nedelsiant ir pilnus...

Tad į Seimą rinkime tuos kurie pasižadės paviešinti KGBistus. Nepamirškite to paklausti ir pareikalauti per susitikimus su kandidatais į Seimą. O KGB rezervo karininkai Valionis, Pocius...

p.s. VSD ir AOTD čia grėsmės nepastebėjo.

Trečia grėsmė: Nuolatinis melavimas apie gręsianti karą.

2018.03.29 Veryga sako, kad karo atvejui medikai galėtų būti rengiami dar aukštosiose mokyklose. Nesiplėsiu. Bet kai už gąsdinima karu Saldžiūnui buvo įteiktas medalis aš praradau kalbos dovaną...

Suprantu kad kareiviai karininkai ir jų vadė turi būti nuolatinėje įtampoje. Tai jiems reikia pasakoti apie grėsmes priešus ir Iskanderus. Uždaroje nuo civilių ir žiniasklaidos erdvėje. Kareivis patikės, kad Putleris numes atominę bombą ant Lietuvos arba susprogdins Astravo atominę elektrinę. Bet jei galvoji - tai tada pusei Baltarusijos Amen ir Kaliningradui Amen.

Kodėl karo grėsmėmis Lietuvos delfiuose15mineLeRTėruose yra gąsdinami investuotojai vaikai moterys pensininkai? Kodėl gąsdinami civiliai? Širdininkai?

Juk taip yra skatinama emigracija. Koks emigrantas norės sugrįžti į teritoriją kuri tuoj bus subombarduota? Koks investuotojas rizikuos savo turtu ir darbuotojais? Karo propagandistai nepagalvojat? Žurnalistai? LRT? Kad Karo ministras norėtų pasisklaidyti milijonais tai aš neabejoju. Bet tam užtektų pagąsdinimo karu prieš skirstant biudžetus. Kodėl gąsdinama kiekvieną dieną?

reklama

Dėl nuolatinio gąsdinimo karu „CocaCola“ išsinešdino iš Lietuvos. Dėl tos pačios priežasties pabėgo  „Marks&Spencer“, „Estrella“, „Suslavičius-Felix“... Lietuviai gyvenantys užsienyje tiesiogiai yra skatinami atsisakyti Lietuvos pilietybės:

„Pasak karininko, tuo atveju, jeigu užsienyje gyvenanciam šauktiniui  nepavyktu šaukimo pristatyti, jo buvimo vietos butu ieškoma derinant su užsienio reikalų ministerija, taip pat tie žmonės pakliūtų į policijos ieškomų asmenų sąrašus.“

„Karo prievolininkams administracinę atsakomybę taiko ir pati Karo prievolės ir komplektavimo tarnyba, 2017 m. šaukiamiesiems atsakomybė taikyta daugiau nei 5 tūkst. kartų. Į policiją dėl karo prievolininkų paieškos kreiptasi beveik 800 kartų“, – nurodė G. Kazlauskienė.

Pagal Karo prievolės įstatymą visi Lietuvos piliečiai išvykę gyventi į kitą valstybę ilgesniam negu pusės metų  laikotarpiui vyrai nuo 18 iki 60 metų, privalo nedelsiant informuoti savo  regioninį Karo prievolės komplektavimo skyrių apie savo faktinę  gyvenamąją, darbo ar studijų vietą.

p.s. VSD Jauniškis ir AOTD čia grėsmės nepastebėjo.

Ketvirta grėsmė: Karo ministerijos finansavimo didinimas atimant lėšas iš gydytojų, policininkų, mokytojų ir gaisrininkų.

Pranskietis keistai mykė, jog Karo ministerijai duosim daugiau lėšų, bet jos nebus atimtos iš kitų sričių.

Bet tai jei biudžete yra šimtas litų ir kitais metais Karo ministrui ruošiesi duoti daugiau - tai logiška, kad kažkam liks mažiau. Tai yra skirtingų profesijų ir kategorijų supriešinimas. Kodėl priešinami pedagogai prieš karininkus? Kodėl tai daro Skvernelis teigdamas: „Šalies gynyba ir jos finansavimo didinimas yra šios Vyriausybės prioritetas.“ Kodėl prioritetas ne Sveikatos apsauga? Arba mokytojai? Arba policija?

Jums aišku ane? Jei didini vienam - kitam lieka mažiau... Kodėl vadinu „Karo ministerija“? Taigi juk yra „Karo policija“

p.s. VSD Jauniškis ir AOTD direktorius grėsmes čia įžvelgė. Kas kalbės, jog didinant finansavimą Karo ministerijai pinigai bus atimami iš kitų sričių - tas skleidžia Rusijai naudingą propagandą. Klounai...

p.p.s. tai buvo mano nuomonė. Už savo nuomonės skleidimą pinigų negaunu. (nors norėtųsi...) Leidžiu cituoti kopijuoti kopijuojant keisti ir nenurodyti autoriaus.

Nugalėkim karo propagandistus!


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
8   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 4

4. Durnių Laivo Kapitonė 3 0
2018-03-31 10:15:04

manau papildysiu:
-Emigracija
-melas dezinformacija per LRT bei delfius
-ubagynas mazos algos
- užvežimas arabų

3. Anonimas 4 0
2018-03-31 09:45:32

parazitai nėr ką šnekėt

2. Anonimas 4 0
2018-03-31 09:53:17

Nereikejo baltijos kelyje stoveti. Norejot nepriklausomybes, kapitalizmo ir demokratijos tai ir dziaukites.

1. Laurynas 1 0
2018-03-31 11:09:52

Avinai tam ir yra, kad šeimininkas jų vilną kirptų :)

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают