Eilinis "Proryv": Rusijos armija gaus naują tanką

Anonimusas
+ 4 - 0
Автор: Anno
Источник: http://tass.ru/armiya-i-opk/4914384...
7536-03-19 (2018 г.), читали 970
0

Šarvuočiai ir tankai vis dar vaidina vieną iš svarbiausių vaidmenų mūšio lauke, todėl Rusijos gynybinis pramoninis kompleksas (GPK) dirba atnaujinant esamą parką ir naujų tankų bei šarvuočių kūrime. Dabar Rusija išbando perspektyvų tanką T-14 ir kovos mašiną T-15 sukurtus sunkios vikšrinės platformos "ARMATA" pagrindų, rengiasi apsiginkluoti nauju tanku T-90M, ir sudarinėja naujas sutartis dėl "darbinių arkliukų" - "T-72B ir T-80BV mpdernizavimo, kurių potencialas leidžia dar labai ilgą laiką naudoti šias mašinas.

Apie tai kada priims eksloatacijon T-90M, ar Gynybos ministerija pirks patobulintus T-80BV, kada bus įvykdytas kontraktas dėl pateikimo armijai kovinių palaikymo mašinų tankų "Terminatorius" ir kada prasidės serijinė "Armatos" ir "Koalicja-SV" gamyba, TASS-ui buvo papasakota mokslinių tyrimų ir gamybos korporacijoje "Уралвагонзавод" (UVZ).

"Proryv-3"

Tarptautiniame kariniame-techniniame forume "Armija 2017" buvo paskelbta apie kontrakto tarp UVZ ir gynybos ministerijos pasirašymą dėl tanko T-90 modifikacijos T-90M (Proryv-3) tiekimo. TASS koorporacijoje papasakojo, kad kontraktų iš tikrųjų yra keletas.

Pagal juos numatoma gaminti ir tiekti naujus T-90M tankus ir modernizuoti jau esamą "Uralvagonzavod" anksčiau gamintų T-90 tipo parką perdarant juos iki T-90M tipo. Gamyba yra pasirengus patiekti šiuos gaminius ", - pasakė iš UVZ. Ten patikslino, kad tankas dabar yra bandomas pagal Gynybos ministerijos patvirtintą grafiką. "Sukurta tarpžinybinė komisija.. Pagrindinės veiklos sritys yra priimtos. Artimiausiais mėnesiais galėsime pasakyti, kad T-90M bus pristatytas armijai. Pirmoji tankų T-90M partija, tariant karine kalba, bus pagal skaičių tankų bataliono dydžio . Iš viso valstybinė perginklavimo programa numato šių tankų pirkimą per visą jos laiką kliento nustatytomis apimtimis ", - teigė korporacijoje.

reklama

Naujo tanko privalumai

Nuo T-90 tanko pateikimo armijai praėjo daugiau nei 20 metų. "Per šį laikotarpį buvo padaryti kolosalūs pokyčiai, ir jei pažvelgsime į T-90M, tai jau visiškai kita mašina, atitinkanti šiuolaikinius reikalavimus, susijusius su ugnies galia, apsisaugojimu ir gyvybingumu, o taip pat mobilumu ir valdymu", - pažymėjo UVZ.

Kalbant apie pagrindinius skirtumus, tai prie jų priskiriama pirmoje vietoje naujas kovinio bokšto modulis, kuris kartu su galingu ginkluotės kompleksu ir automatizuota ugnies valdymo sistema smarkiai padidino kovines tanko galimybes, o ginkluotę dabar galima naudoti bet kuriuo paros metu. Be to, pasiektas maksimalus tanko ginkluotės efektyvumas įrengiant automatinį taikinio sekimą termovizoriniu taikiklio kanalu, taip pat paieškos balansavimo galimybes tarp šaulio ir vado, kas leidžia organizuoti aukšto efektyvumo režimą ugnies valdymo sistemoje "medžiotojas - šaulys" Be to, mašina gavo naują saugumo lygį.

"Ji turi naują modulinę dinaminę apsaugą, kuri leidžia padidinti apsaugos lygį prieš šiuolaikines naikinimo priemones ir ją yra geriau techniškai prižiūrėti. Elektromagnetinė apsaugos sistema suteikia apsaugą nuo minų su magnetiniais sprogdikliais." Korporacija "Uralvagonzavod"

Jis taip pat pranešama, kad naujasis 125 mm pabūklas gali visų tipų šiuolaikiniais šaudmenimis, o stabilizuotas dviejose plokštumose nuotolinio valdymo kulkosvaidis leidžia vadui iš tanko vidaus vesti ugnį stovint vietoje ar judant, nepriklausomai nuo pagrindinės ginkluotės.

T-80BVM ir jo perspektyvos

Forume "Armija-2017" "Uralvagonzavod" ir Rusijos gynybos ministerija pasirašė sutartį dėl tankų T-80 kapremonto su gilia modernizacija. Korporacijoje buvo paminėta, kad "bandymus planuojama užbaigti 2018 m. pradžioje". Jie pažymėjo, kad modernizuojant į T-80BVM žymiai bus pagerintos pagrindinės kovinės savybės, tokios kaip: ugnies galia, apsauga, mobilumas ir komandinis valdymas, ko pasekoje tankas atitinka šiuolaikinius reikalavimus pagal visų pagrindinius parametrus.

"Pagal savo savybes mašina bus panaši į tanką T-72B3. Valstybinė T-80BV tankų modernizavimo sutartis į T-80BVM tipą buvo sudaryta 2017 m. ir yra ilgalaikio pobūdžio. Pirmosios partijos apimtis - iki dviejų tankų batalionų". Korporacija "Uralvagonzavod"

Rusiškas "Terminatorius"

Be tankų modernizavimo ir tiekimo "Armija-2017" forume buvo taip pat pasirašyta sutartis dėl tankų kovinių palaikymo mašimų (TKPM) "Terminatorius" tiekimo.

reklama

UVZ teigimu, ši sutartis jau yra įgyvendinama ir "yra ilgalaikio pobūdžio". "Pirmoji partija KTPM planuojama perduoti kariškiams kovo-balandžio mėnesiais, visa sutartis bus pilnai įvykdyta 2019 m. pradžioje. Tiekimo apimtis yra konfidenciali, bet apskritai, užtikrina šių ganimių bandomają- karinę eksloatacijos organizaciją", - sakė korporacijoje.

GOZ (valst. užsak. rus.) įgyvendinimas ir planai 2018 m.

Korporacijos įmonės 2017 m. užbaigė visus savo įsipareigojimus dėl pagrindinių gaminių Gynybos ministerijai. "Į jų skaičių įėjo tankai T-72B3 ir T-80BV su pagerintomis kovines savybėmis, modernizuoti savaeigiai artilerijos pabūklai 2S19M2, savaeigiai minosvaodžiai 2S4" Tiulpan ", dvigrandžiai vikšriniai transporteriai DT-10PM ir kita ginkluotė", - sakė "Uralvagonzavod".

Iš viso, pasak korporacijos, holdingo bendrovės perdavė gynybos ministerijai per tūkstantį naujų ir modernizuotų ginkluotės ir karinės įrangos pavyzdžių. Buvo atlikta daugiau kaip dviejų tūkstančių kovinės ginkuotės vienetų techninis aptarnavimas ir remontas. UVZ taip pat pranešė, kad ilgalaikės sutartys su Gynybos ministerija leidžia pilnai pajėgumu paleisti gamybinius pajėgumus ir sistemingai vykdyti techninį ir technologinį gamybos vystymą. "Tame tarpe savo iniciatyva ir savo sąskaita įgyvendinti keletą perspektyvių gaminių. Pavyzdžiui, kovinė su ugnies palaikymo mašina ir šarvuotas tranporteris ant tanko T 72 bazės, lengvos kategorijos dvigrandis vikšrinis vilkikas - transporteris DT 3RM, modernizuotas BMP-3 su 57 mm kovinių moduliu ir modernizuotas šarvuotas tranporteris BTR-80, robotizuoti kompleksai ", - pasakojo korporacijoje.

2018 metais "Uralvagonzavod" planuoja įdiegti įgamybą ir pradėti tiekti šiuolaikinius modernizuotus T-90M tankus "Peoryv-3", TPKM "Terminator" ir tankus T-80BV su patobulintomis kovinėmis savybėmis, taip pat patobulinta BMP-1 su 30 mm koviniu moduliu. Be to, toliau gaminti tankus T-72B3 su gilia modernizacija, savaeigius artilerijos pabūklus 2S19M2 "Msta-S" , pagerintus 82 mm ir 120 mm minosvaidžių kompleksus su įvairia važiuokle, kilnojamus žvalgybinius artilerijos punktus PRP-4A, 100 mm artilerinius laivų kompleksus A-190.

"Mes ir toliau tieksim armijai sunkias liepsnosvaides sistemas TOS-1a, kovines išminavimo mašinas TAB-3mA ir inžinerines transportines mašinas IMR-3M, šarvuotas remontines - evakuacines transporto priemones BREM-1M ir eilę kitos šiuolaikinės ginkluotės.” Korporacija "Uralvagonzavod"

Atviras tarprūšinis artilerijos kompleksas 2S35 "Koalicija-SV"

TASS taip pat pasakojo, kad galutiniame kūrimo etape yra perspektyvių ginklų. Tai yra trys "Armata" produktai ant sunkios kovinės unifikuotos platformos ir trys "Koalicija-SV" artilerijos komplekso tarprūšiniai gaminiai.

"Rimta kryptis bus ginklų ir įrangos kūrimas Arkties brigadoms. Pirmiausia, kūrimas ir masinė gamyba dvigrandžiu transportinių vilkikų, skirtingos, nuo 3 iki 30 tonų masės, skirtų judėti pelkėse ir per sniegą. Jų pagrindu, kartu su kitomis Rusijos bendrovėmis, mums reikia sukurti mašinas artilerijos ir oro gynybos sistemoms įvairių rūšių karinėms pajėgoms ", - padarė išvadą korporacija.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают