Prie Seimo – tapinoidų cirkas

Anonimusas
+ 40 - 0
Автор: Kibirkštis
Источник: http://kibirkstis.blogspot.lt/2018/03/prie-seimo-tapinoidu-c...
7536-03-15 (2018 г.), читали 1453
5

Kaip žinia, pastaruosius keletą metų realias liaudies problemas keliantys socialiniai protestai retai kada tesurenka didesnes minias - mat kas ateitų mitinguoti, arba emigravę, arba bijo ir nemato prasmės, ar net nežino apie rengiamą akciją. Bet štai šiandien teko matyti visai kitą vaizdą – prie Seimo susirinko bent pora tūkstančių galvų šaukti „Gėda!“ prieš esamą vyriausybę ir parlamentinę daugumą.

Sunku nepastebėti, kad šį renginuką reklamavo visas oficiozas, pradedant „Delfiu“, baigiant eile televizijos bei radijo kanalų su žymiuoju šmeižiku-intrigantu A. Tapinu priešaky. Užsipulti R. Karbauskio „Žalieji valstiečiai“, reikalauta paleisti Seimą ir rengti priešlaikinius rinkimus, esą tuo būdu  būsiąs pasiektas teisingumas. Bet kas visa tai iš tikrųjų?

reklama

Ne kas kita, kaip eilinė skirtingų klanų „razborkė“, kurios tikslas – prastumti į priešakinius valdžios ešelonus „Patriarcho“ anūką G. Landsbergį su draugais. Kuo tai baigsis, lieka atviru klausimu, bet viena, deja, aišku: kol lietuviams susivienyti į radikalius socialinius protestus dėl savo ekonominių bei kitų gyvybinių reikalų nesiseka (trūksta sąmoningumo, o svarbiausia – noro), buržujų klanams rengti sau parankius politinius šou visai gerai sekasi.

Į juos sueina, be kita ko, duonos bei žaidimų ištroškę pasyvūs socialinių tinklų „vartotojai“ kartu su kai kurių „tradicinėmis“ laikomų partijų kadriniais veikėjais, ką bekalbėti apie dalį smulkiaburžuazinės Vilniaus grietinėlės. Vaizdas – liūdnokas ir apgailėtinas. Normalūs žmonės politika nesidomi ir ja neužsiima, tai ką – ateina niekšeliai ir daro ją už juos. Ką ir matome, vieną gaują keičiant kitai sulig kiekvienais rinkimais. Sukasi ta pati debilizacijos karusėlė, o Lietuva toliau degraduoja ir išsivaikšto į keturis svieto galus. Belieka priminti didžio klasiko žodžius:

„Politikoje žmonės visuomet buvo ir visuomet bus naivios apgaudinėjimo ir apsigaudinėjimo aukos, kol jie išmoks už bet kurių dorovinių, religinių, politinių, socialinių frazių, pareiškimų, pažadų įžvelgti vienų ar kitų klasių interesus. Senos tvarkos gynėjai visuomet mulkins reformos ir pagerinimų šalininkus, kol šie supras, kad kiekvienas senas institutas, kad ir koks jis atrodytų nežmoniškas ir supuvęs, laikosi vienų ar kitų viešpataujančių klasių jėgomis.“ (V. Leninas. Pilnas raštų rinkinys. T. 23. V., 1982, p. 46–47).

Kibirkštis


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
40   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 5

5. Tapinas žydas ir jo juodos avys... 7 0
2018-03-17 15:46:56

Kas išmano tas tąs ir gano. :)

4. Anonimas 0 20
2018-03-16 09:49:40

Eik dirbt pasalpini nekomentaves. :D

3. Šalin!!! 21 0
2018-03-16 10:15:18

Užsikrušk, liberalus vagie, vergai tau baigėsi. Teks viską, ką pavogei,  grąžinti, atlyginti visą žalą, kurią tu ir tavo persirijusi buržujų šeimynėlė padarėte Lietuvai ir lietuviams savo liberaliomis vagystėmis. Teks, ruoškis, šoko terapija išgamoms buržujams, 1 procentui parazitų, jau beldžiasi į tavo riebų snukį (ar užpakalį? neina jau atskirti..) :)

2. Šalin!!! 29 0
2018-03-16 09:32:41

Pareiškimas dėl informacinio karo nusikaltėlio A.Tapino organizuotos konservinių bezdžionėlių akcijos "Bitės prieš medų"

Šalin "patriotų"-idiotų terorą! Šalin liberalų-sukčių-niekšų-demokratų diktatūrą! Šalin konservinės JAV 5 kolonos tironiją! Visus konservatorius, liberalus, socdemus, fašistus, nacionalistus į teismą ir už grotų - nusipelnė!. Visus tapinoidus, valatkodelfinės propagandos zombius - į psichiatrijos klinikas ir zoologijos sodus! Tėvynė pavojuje - konserviniai zombiai ją pardavė, išniekino, apvogė, sužlugdė ir , vykdydami JAV-UK išsigimėlių įsakymus, sunaikins galutinai! Priešinkis konserviniam lietuvių tautos genocidui, kitaip tapsi dar viena britų-jav kolonizatorių išnaikinta tauta. Informacinio karo nusikaltėlius , judus tapinoidinius-valatkinius į karo lauko teismą! Taip reikėtų reaguoti kiekvienam padoriam Lietuvos piliečiui į kiekvieną konservinę, liberalią, socdeminę, fašistinę, nacionalistinę "iniciatyvą". Proletarinėje vienybėje mūsų jėga, tik proletarinė vienybė leis mums išvaduoti Lietuvą iš konservinės globalinio kapitalo vergijos ir išgelbėti lietuvių tautą nuo sunaikinimo. Prisimink didvyrišką tarybinę Lietuvos praeitį ir kovok su fašistiniu konservų režimu dėl Lietuvos ateities, dėl savo ateities laisvoje Lietuvoje, o ne konservinių JAV liokajų valdomoje kolonijoje. :)

1. Ditė 11 1
2018-03-16 09:48:22

Oho, komentaras blatnesnis už straipsnį. Beje, tie sudurtiniai-sutrauktiniai žodžiai įdomūs ir pakankamai informatyvūs.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают