Moters signalai vyrui, kuris jai išties patinka

Anonimusas
+ 8 - 1
Автор: ŠeimaIrNamai.eu
Источник: http://seimairnamai.eu/moters-signalai-vyrui-kuris-jai-istie...
7536-03-14 (2018 г.), читали 966
0

Kūno kalba – galingas dalykas. Iš gestų galima lengvai nuskaityti žmogaus požiūrį į jus. Patinkate jam, ar jis jūsų tiesiog pakęsti negali – apie tai pasakoja konkretūs kūno signalai. O dabar įsivaizuokite situaciją, kai vyras ką tik susipažino su moterimi ir pakvietė į pirmą pasimatymą. Kaip suprasti, ar ji susidomėjo, ar suinteresuota toliau tęsti santykius, o gal jau laikas eiti šalin? Viskas labai paprasta. Reikia pamėginti iššifruoti gestų kalbą. Nepriklausomai nuo norų, žmogus skleidžia galingus signalus, kuriuos galima išmokti interpretuoti.

Fizinis kontaktas. Niekam ne paslaptis, kad fizinis kontaktas – pats pirmas simpatijos požymis. Tai, žinoma, nereiškia, kad moteris turi pulti vyrui į glėbį ar pastoviai jį čiupinėti. Akivaizdžiu signalu gali tapti atsitiktiniai, tarsi iš netyčių, prisilietimai, liečiamasis kontaktas. Žaismingai palietė jūsų ranką? Atsitiktinai palietė petį po juokingo anekdoto? Jei moteris pati yra fizinio kontakto iniciatorė ir jai tie kontaktai komfortiški – regite pirmą požymį, kad ji jumis susidomėjo.

reklama

Linkčiojimas galva. Būtinai atkreipkite dėmesį į šį požymį. Jeigu ji linkčioja galva, netgi vos pastebimai, reiškia, jai patinka, ką kalbate, ji mėgaujasi pokalbiu su jumis ir jūsų draugija. O jeigu, priešingai, nepastebite jokių galvos judesių, vos pastebimos šypsenos ar palankios veido išraiškos, atėjo laikas keiti temą ar apskritai nutraukti pokalbį.

Veidrodžio efektas. Atkreipkite dėmesį į gestus, mimiką ir į tai, kaip ji sėdi. Moteris visiškai natūraliai mėgdžioja jūsų pačių kūno kalbą ir automatiškai kopijuoja jūsų gestus? Tai ne kas kita, kaip bandymas užmegzti su jumis kontaktą pasąmonės lygmenyje. Pavyzdžiui, padėjote alkūnes ant stalo, o ji paseka jūsų pavyzdžiu. Pasiėmėte gėrimą nuo stalo ir tęsiate pokalbį laikydamas rankoje taurę, o ji padarė tą patį su savo kokteiliu? Toks gestų atkartojimas – patikimas požymis, kad pašnekovei jūs patinkate. Be to, stebėkite jos gestus ir mimiką, atkreipkite dėmesį, kaip ji sėdi.

Žaidimas su plaukais. Nors tai gali atrodyti kaip nervingas timpčiojimas ar nekaltas moteriškas įprotis, tačiau ant piršto sukami plaukai turi kur kas gilesnę reikšmę gestų kalboje. Jei glosto sau plaukus, suka sruogą sau ant piršto ar tiesiog perbraukia per juos delnu – tokie gestai labai iškalbingai demaskuoja moterį. Visi jie byloja, jog moteris pasąmonės lygmenyje susidomėjo jumis ir stengiasi atrodyti kiek galima gražesnė, kad padarytų jums įspūdį.

reklama

Kojų padėtis. Kojos, o tiksliau jų judesiai irgi daug pasako apie moters savijautą šiuo momentu. Ar stovi greta nejudėdama, ar šiek tiek siūbuoja klubus, o gal trypčioja nuo kojos ant kojos – visi tokie judesiai turi savo prasmę. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip ji sėdi. Jeigu sukryžiavo kojas, o viršutinė koja šiek tiek siūbuoja – reiškia, pašnekovei šiuo momentu labai komfortiška. O štai jeigu ji sėdi tiesiai, o pėdos tvirtai įremtos į žemę, jai šiuo metu greičiausiai nejauku arba jūs jai ne itin patikote.

Atstumai. Žiūrėkite, kokiu atstumu nuo jūsų moteris sėdi ar stovi. Jeigu jums priartėjus, ji atsitraukia ir pastoviai išlaiko distanciją, greičiausiai jūs jos nedominate. O jeigu pati palinksta į jūsų pusę ir stengiasi priartėti, kad, pavyzdžiui, geriau girdėtų, ką kalbate, vadinasi patikote ir šitaip ji rodo nuoširdų susidomėjimą.

Akių kontaktas. Tai bene pagrindinis rodiklis kaip moteris jaučiasi vienoje ar kitoje situacijoje. Jei pastebėjote, kad ji dažnai žvilgčioja į laikrodį ar telefoną, ir daro ji tai dažniau nei žvelgia į pašnekovą – prasti jūsų popieriai. O jeigu pradeda įdėmiai į jus žvelgti ir neatitraukia akių, reiškia, mėgina užmegzti kontaktą.

Rankos. Nors kai kurie žmonės gali naudoti rankas konkretiems gestams ir judesiams, nesąmoningi rankomis duodami signalai, kaip taisyklė, yra kur kas svarbesni ir gilesni. Pavyzdžiui, pokalbio metu ji sugniaužia kumščius – ženklas, kad viskas klostosi ne taip gerai ir sklandžiai, kaip jums norėtųsi. Beje, jeigu ji leidžia jums pamatyti atverstus delnus, reiškia, duoda signalą, jog yra atvira bendravimui. Pašnekovė jumis susidomėjo ir nori tęsti bendravimą.

Šaltinis


88% Плюс 88% Plus
12% Минус 12% Minus
8   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают