Virgi Valentinavičiau, o į lovą su Rita Miliūte nenorėtumėte? Orgazmas garantuotas

Artūras Račas
+ 22 - 0
Автор: Artūras Račas
Источник: http://ldiena.lt...
7536-03-12 (2018 г.), читали 1320
6

Buvęs konservatorius ir tos partijos premjero A.Kubiliaus patarėjas Virgis Valentinavičius, kuris Wikipedijoje kažkodėl vis dar vadinamas „žurnalistu“ ir „redaktoriumi“ kovo 9 dieną delfiuose su visa Lietuva viešai pasidalijo filosofiniu orgazmu, kurį jis patyrė žiūrėdamas visuomeninės LRT televizijos darbuotojos Ritos Miliūtės patiriamą žurnalistinį orgazmą, kritikuojant savo buvusį kolegą A.Siaurusevičių, kuris šiandien jai moka algą.

Aš iš dalies pavydžiu R.Miliūtei, nes reikia neelinių sugebėjimų, atsiprašau, šikti ant savo tiesioginio vadovo ir dar gauti už tai babkių batams ir suknelėms iš mokesčių mokėtojų kišenės. Nes toje vietoje, kur R.Miliūtė, dar kartą atsiprašau, šika ant savo tiesioginio Skydinės televizijos vadovo, tai yra, pas A.Tapiną, tikriausiai babkių užtenka tik lūpdažiui. Patogu ir šia prasme R.Miliūtė yra šiandienos Lietuvos „žurnalistikos“ perlas. Nors kažkada tikrai buvo puiki žurnalistė.

Bet šį kartą ne apie R.Miliūtę. Šį kartą apie V.Valentinavičius filosofinį konservatorišką orgazmą. Kuris, tiesa, yra šiek tiek susijęs su R.Miliūte.

Pradėkime nuo V.Valentinavičiaus beveik #metoo citatos:

Ritos Miliūtės talentas sarkazmui pasiekė naujas aukštumas Laisvės TV laidų R.I.T.A. cikle apie „neagitacinį“ serialą „Naisių vasara“. Mini serialas apie „Naisių vasaros“ personažų, pedagoginių vertybių ir filosofinių sistemų „atsitiktinius sutapimus“ su Ramūno Karbauskio pasauliu yra ir tikslus, ir šmaikštus: tikra puota sardoniškų patiekalų mėgėjams.

reklama

„Aukštumos“, „puota“, „patiekalai“ – jei nebūčiau senų pažiūrų, jau būčiau apskundęs Virgutį dėl priekabiavimo. Bet neskųsiu, nes Virgučio orgazmas man labai juokingas. Kaip ir R.Miliūtės.

Nes jei Virgutis vis dar būtų žurnalistas, jis turėtų ne seilėtis žiūrėdamas į R.Miliūtę pas A.Tapiną, o paklausti jos ir savęs, kur buvo ta principingoji Rita tada, kai LRT transliavo „Naisių vasarą“. Virgutis neklausia, nes ir jis, ir Rita, ir net aš žinome atsakymą. Principingoji Rita tuo metu sėdėjo po Skydinės direktoriaus sparnu, ramiai atsiimdavo savo atlyginimą iš mokesčių mokėtojų kišenės , vaidino žurnalistę ir jai buvo giliai dzin, kokius serialus ir už kiek perka Siauras. Nes Gretai tada dar niekas nebuvo nupirkęs džipo.

Dzin buvo ir pačiam Virgučiui. Nes jis pats beveik tuo pat metu, kai Siaurovizija pradėjo rodyti Pijaus nuotykius, netyčia patapo EHU Socialinių ir politikos mokslų departamento vadovu

Žinoma, kad visai ne todėl, kad jis prieš tai buvo A.Kubiliaus asmeniniu patarėju, o tik dėl savo kompetencijų ir tik todėl, kad norėjo investuoti „į gretimos Baltarusijos ilgalaikę ateitį“. Nes kitoms investicijoms tikriausiai neturėjo pakankamai lėšų.

Virgučio ir panašaus į jį „patarėjų“ investicijos į EHU baigėsi panašiai, kaip kažkada baigėsi investcijos į „Ekraną„. Ir galbūt todėl man šiandien nepavyko rasti buvusio direktoriaus Virgučio vardo EHU kontaktų sąraše. O gal todėl, kad realiausiu kandidatu pakesiti Siaurą visuomeninėje vadinama televizija yra laikoma Monika. Lietuvos „žurnalistikoje“ didžiausia vertybė yra laiku užuosti, iš kur pučia vėjas ir nusipirkti tinkamo muilo. Ne veltui, juk muilo atsargas viešai demonstruoja Dievo į Seimą nepašauktas R.Sadauskas-Kvietkevičius ir UAB „Ožiukas“ generalinis direktorius, kuris neseniai pasipiršo. Valgyti visiems reikia, ne tik Virgučiui.

Bet grįžkime prie orgazmų. Ne tų tikrųjų, pagal mano senas pažiūras. Filosofinių, kuriuos patiria buvęs A.Kubiliaus patarėjas, delfiuose besidalijantis „nepriklausomomis“ politinėmis įžvalgomis apie R.Miliūtės talentą ir jos patiekalus A.Tapino laisvės dešrelių piknikuose.

reklama

E.Eigirdas, mano nuomone, yra lygiai tiek pat „žurnalistas“, kiek ir pats Virgutis ir galbūt todėl pastarasis jį cituoja, bet, atmetus, „Ekonomikos konferencijas“ už mokesčių mokėtojų pinigus, Eduardas šį kartą yra teisus (nors Virgučio filosofinis konservatoriškas mąstymas nėra pajėgus to suprasti):

Žurnalo „Valstybė“ leidėjas ir redaktorius Eduardas Eigirdas LRT skandale nenori palaikyti nė vienos pusės, nes „žiniasklaida, kuri sako tiesą tik tada, kai pajudinami jos interesai, demokratijai kelia ne ką mažesnį pavojų nei oligarchai, kurie dėl tokios žiniasklaidos ir įgyja dominuojančią galią“.

Nepaisant to, kad E.Eigirdas jau seniai nebėra žurnalistas, ši jo frazė yra „bull’s eye“, galbūt liudijanti, kad Eduardui kažkur labai giliai širdyje yra gėda dėl to , ką jis daro pastaruosius dešimt ar daugiau metų.

Bet ne apie Edurdą šiandien. Šiandien apie „žurnalistais“ save vadinančius Virgutį ir Ritutę. Kurie 2013 metais tylėjo, kaip nuo ketvirtadienio tyli M.Majauskas, nes tada jiems nerųpėjo nei Pijus, nei Siauras, nei VRK, nei nacionalinis transliuotojas, nei žurnalistika. Nes tada jie kiekvieną mėnesį tą pačią dieną pasiimdavo pinigėlių batams ir lūpdažiams bei kitoms savo varganos egzistencijos reikmėms iš mokesčių mokėtojų kišenės. Nes tada Skydinės televizijai vadovavo Siauras ir jis ką tik buvo pradėjęs savo antrą kadenciją.

Šiandien situacija kita. Šiandien jau net A.Tapinui aišku, kad Siauras šansų nebeturi ir todėl reikia užsipirkti moteriškos lyties muilo. Kurio prekinis ženklas „moterų „galo ir priekio“ žinovė „Monika“. Todėl „Maximų“ lentynos iššluotos, o Lietuvos „žiniasklaidos“ ir socialinių tinklų eteris raibuliuoja nuo vaivorykštinių „Monikos“ prekės ženklo muilo burbulų.

Ir todėl šiandien A.Tapino „laisvės“ televizijoje principingoji R.Miliūtė patiria žurnalistinį orgazmą nuo to, ko ji nematė prieš penkerius metus, kai kiekvieno mėnesio konkrečią dieną passimdavo mokesčių mokėtojų jai skiriamą pašalpą lūpdažiams iš Siauro rankų. Ir lygiai dėl tos pačios priežasties buvęs A.Kubiliaus patarėjas šiandien patiria filosofinį orgazmą, žiūrėdamas Ritos tyrimus ir prismindamas LRT „Stiliaus“ laidas, kurių prieš penkerius metus, investuodamas į Baltarusijos ateitį, nespėjo pažiūrėti.

Kadangi esu senų pažiūrų, manau, kad orgazmas turi būti tikras, Todėl, nepaisydamas #metoo grėsmės, siūlyčiau Virgučiui ir Ritai sugulti į bendrą lovą. Vardan tikro jausmo. Arba vardan būsimos ateities visuomenine vadinamoje LRT televizijoje ir prekės ženklo „Monika“. Aš spėčiau, kad sutarsite net be visuomeninėje televizijoje įprastos viskio taurės,

Gero jums, Virguti ir Rita, filosofinio, žurnalstinio orgazmo. O po to galėsite pakalbėti apie Pijų, žurnalitiką, visuomeninio transliuotojo misiją ir, cituoju Virgutį „regėjimo skvarbą“.Beveik neabejoju, kad tai padės jums dviese patirti dar vieną filosofinį ir žurnalistinį orgazmą.

O ten, žiūrėk, ir vėl bus ta diena, kai visuomeninio transliuotojo buhalterija ir vėl mokės algas mokesčių mokėtojų lėšomis. Už misiją ir daugkartinius orgazmus.

 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
22   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 6

6. Durnių Laivo Kapitonė 3 0
2018-03-12 22:53:26

Bendradarbiaudamas su R.I.T.A, DELFI-o pirmasis žurnalistinis tyrimas patiria nesėkmę.
Tai įrodo daugiausia laikų surinke anoniminiai ir registruoti komentarai...
Kada propagandistai supras, jog meluojant neįmanoma įgauti pasitikėjimo?
Kodėl Lietuvos propagandistai veikia 37-ųjų Lenino NKVD metodais? Juk dabar
informacinė terpė visiškai kita. Nu apgausit kokį senolį stebinti Pasaulį per ėLĖRTėHąDė?
O kiek iš jūsų propagandos juoksis? Baikit... Nu prašau... Rašykit TIESĄ.
   ,,Valstiečiams,,- stabdykite kalbas ir užmojus didinti Karo ministro karo ūkio finansavimą.
Skaitykit ką sako medikai- padvigubėjo vaikų sergančių tiuberkulioze...
Įvardinkit prioritetus mediciną švietimą ir policiją. Nu o Karo ministrui- kas liks.
Juk tiuberkulioziniai vaikai nebus reikalingi Karo ministrui...
    ,,Valstiečiams,, - Liepkit kokiai sekretoriai pagaliau parašyti tą laišką ES komisijai
dėl laikrodžio rodyklių sukinėjimo.  Dauguma Lietuvos prieš laikrodžių sūkiojimą.
Dabar. Šiais metais. Jei Anūkas Nr.1 su savo kompanija išpierdolins jus iš valdžios - liks bent
geras prisiminimas apie jus. Užsiimkit laikrodžio rodykliu sukiojimu - atkeiskit. Juk reikia
tik parašyti laišką. Nesvarbu, kad tai įvyks tik po keturių metų - paskui laiko neturėsit...
Paprašykit sekretorės laišką parašyti dabar. Nedelsiant.
  Tiems kam mažai vakaro - galit atsikelti ankščiau. Bus trumpesni rytas o ilgesnis vakaras.
Darbo laikus galit suderinti su darbdaviais ir pradėti darbą ankščiau ar vėliau. Be rodyklių
sūkiojimo.
  Ačiū. Vaikų mokinių karvių ir avių vardu dėkoja Durnių Laivo Kapitonė.

 

5. Durnių Laivo Kapitonė 11 0
2018-03-12 22:52:45

Koks mielas sutapimas.
  Anūkas Nr.1 kurį jo Senelis prakišo į partijos lyderius ir iškart į Europarlamentą.
Mano galva Alytaus konservatoriams buvo parodytos jų bendradarbiavimo su KGB bylos
ir pasakyta už ką balsuoti. Kito paaiškinimo neturiu. Kas galit paneigti?
  Masiulis? Kur dingo Masiulis ir pinigai? Masiulis ėmė pinigus sau? Nejuokinkit.
Sistemai ėmė. Ir sistema jį gina. Saugo. Net žurnalistai neužsimena apie jį.
   Sistemą judinkit. Reikėjo 1991 metais iškirsti visą mišką. Juokinga kai šiandien
bandoma viduryje miško nukirsti vieną sugedusi medį aplinkui paliekant sergančius.
Nieko nebus. Ir ne veltui nelojalus Seimas įslaptino KGB bendradarbius 75 metams.
Tai yra pagrindinė Lietuvos liga. Ir ji labiau grąužia iš vidaus. Dar 75 metus.
  O juk Seimas bet kada tuos sąrašus gali paviešinti. Arba mes referendumo būdu turim
pareikalauti Seimo tų pavardžių paviešinimo. Tikrai...
  O  R.I.T.A. ? Kažkokia Anužienė kuri turėjo būti atleista prieš 30 metų... Fe tas jūsų tyrimas.
Juk jei žurnalistas ar ,,žurnalistas,, neina nekovoja prieš sistemą - jis irgi yra sistema.
Berods Jakilaičio žmona yra įdarbinta URM atstove spaudai. Koks sutapimas. Koks atsitiktinumas.
Juk Edma aštrius klausimus uždavinėdavo Linui studijoje? Linas net bijodavo eiti pas
Jakilaitį į studiją. Juokauju. Jakilaitienė žinoma laimėjo konkursą į pareigas.
Neabejoju.
  Kaip pavadinti ,,žurnalistą,, uždavinėjanti iš anksto suderintus klausimus Prezidentūroje?
Šiukšle? Kenkėju? Priešu? Mulkiu? Man tai jie tokie ,,žurnalistai,, šlykštūs... Kažin
kaip jie jaučiasi derindami leidžiamus užduoti klausimus Jos Dydenybei. Juk jūs atskiriate
kokie klausimai buvo suderinti? Ir tada tampa aišku kodėl nėra organizuojamos spaudos
konferencijos su užsienio žurnalistais- tiems nepakiši suderintų klausimų. Ir pabaigai
Majakovskio eilės. Na tas kur nusišovė nusivyles socializmo perspektyva. O gal
priputes alkoholio:

             LENINAS IR PARTIJA
Visi mūsų žodžiai
          net reikšmingiausi,
it rūbas
        gyvent amžinai nepratę.
Naujai tegul spindi,
        Aš to reikalausiu,
Didingiausias žodis-
        PARTIJA
Vienetai!
       Kas jie?
              Ko jie verti?
Vieneto
      nė cypiant
                nepastebėsi.

 Tai buvo mano nuomonė. Nereikia žiūrėti vienetų: anūžienių masiulių gabrielių pumprickaičių.
PARTIJA. Arba susivienijusi buvusiųjų gauja vis dar valdo Lietuvą. Savo ir tik savo naudai.

 

 

 

4. Durnių Laivo Kapitonė 5 0
2018-03-12 22:52:13

Antrojoje „Laisvės TV“ projekto R.I.T.A  laidoje vėl šaudoma tuščiais šoviniais

 R.I.T.A. Delfyje rašo,jog ,, Kęstučiui Pūkui ar kitiems Seimo nariams patalpų valymo
programos mokinai teikia įvairias paslaugas,,
 R.I.T.A. Delfyje rašo, jog ,,Anužienė  nepasiekiama nei telefonu, nei per sekretorę,
nei atstovą spaudai, nei per gimines.,,
Kad patalpų valymo programos mokinai valė Seimo nario Kęstučio Pūko namus Laimutė
Anužienė kolegoms prisipažino pirmajame susirinkime po keturis mėnesius trukusios
jos ligos
 Ką projektui sako Pūkas? Va ką: ,,„Niekas mano namų nevalė, jokios studentės jokios
praktikos neatlikinėjo ir nieko nebuvo“, – teigė jis.
  Kad nemokamos paslaugos buvo teikiamos įtakingiems valdžios asmenims, Seimo nariams,
 ir tai įprasta praktika – pripažįsta  kai kurie mokyklos darbuotojai.
Tikrai yra daug artimos aplinkos žmonių, labai daug giminaičių, grupiokų, klasiokų,
Seimo narių giminaičių. Ir kiekvienas Seimo narys, ministras atvesdavo žmonių, kuriems
reikia darbo, ir jie tą darbą gaudavo. Nesvarbu, koks tavo išsilavinimas, svarbu per ką
tu atėjai.“ - pripažįsta  kai kurie mokyklos darbuotojai
  Vyksta „Laisvės TV“ projekto R.I.T.A antrosios laidos tęsinys. Persekiojama Anužienė:
- Delfyje- R.I.T.A.-  Anužienė jau turi naują darbą.
  Dabar paanalizuojam ,,Laisvės TV,, antro projekto eigą ir rezultatus.
  Persekiojama kažkokia Anužienė nors yra paminėti:
- Seimo nariai (???)
- Įtakingi valdžios asmenys (???)
- Seimo narių giminaičiai (???)
- ministras (???)
  Kodėl nėra paminėtos ministrų Seimo narių Seimo narių giminaičių ir įtakingų valdžios
asmenų pavardės? Kas su projektu vyksta? Projektas pavardes žino, bet sąrašą laiko
stalčiuje su tikslu šantažuoti ministrus Seimo narius Seimo narių giminaičius ir įtakingus
valdžios asmenis? Galima tokia prielaida.
  Keistos pastangos sergančiame miške paimti ir bandyti nupjauti vieną medį kai serga
visas miškas. Tai juk sisteminiai dalykai - Lietuvą vis dar valdo komunistai... KGBistai-
rezervistai... Įslaptintieji KGB bendradarbiai.
  Matau reikia pvz:- Štai Grybauskaitė Burokevičiaus partinės mokyklos fukcionierė
o balsus per Grybauskaitės rinkimus skaičiavo Burokevičiaus partinės mokyklos aspirantas
Vaigauskas. Sistema veikia vis dar nepriekaištingai. Nematot per medžius miško?
  Dar pvz? ėLėRTėHąDė. Dirba dauguma senų sovietinio raugo kadrų. Nu Miliūtei pasakoti
nereikia? Šeimyninė ranga- Lapėnienė Lapėnaitė Lapienis. Man kažkodėl atrodo jog jie
giminaičiai. Tapinas ėLėRTėHąDė veda kažkokią š... laidą ,,Auksinis protas,, ar tai
,,Auksinis balsas,, Pasakojama jog sovietmečių LRT vadovavo žmogus pavarde Tapinas.
Koks mielas sutapimas.
 

3. Durnių Laivo Kapitonė 3 0
2018-03-12 22:41:33

Miliūtės tyrimo analizė.
R.I.T.A. Gyvenimą pašventė Lietuvai, o dabar tenka kovoti dėl kompensacijų   

Įžanga
Mano tėvas apie 1960 metus buvo pašauktas į kariuomenę kaip
visi to meto vyrai be jokių loterijų. Pateko į žvalgybą. Vakarų
karinėje apygardoje. Minske. Kodėl tokia vieta netoli sienos su
Vokietija ir žvalgyba? Kad ranka nesudrebėtų. 1942 metais jo
tėvą(mano senelį) sulaikė vokiečių patrulis. Palaikė šnipu.
Egzekucija. Nebuvo jis joks rusų šnipas.
 Tai va. Tėvas pasakojo, jog formuojant dalinių asmeninę sudėti
karo metu niekada nepapuls vadovauti kareiviams karininkas juos
mokinęs. Kadangi šoviniai ne mokomieji ir gali būti likes koks
piktumas nuo taikos metų. Kaip pavyzdžiui:
Virgilijus Savukynas iš ėLėRTėHąDė
apie vokiečių planą atsigrąžinti Memelland Kraštą

   Į sąmokslininkų ratą buvo įtrauktas Francas Jokūbaitis. Jis jautė Blumenau
didelę nuoskaudą. Prieš metus Blumenau jį buvo uždaręs daboklėn dėl to, kad
Jokūbaitis savavališkai apleido kareivines ir nuėjo pas merginą. Francas
Jokūbaitis, radęs progą atkeršyti, nuėjo į savo sužadėtinės Bertos Kramer
namus ir ten surašė viską, ką žino apie sukilimo planus. Ryte jis pasirodė
pas policijos komisarą Valterį Varšuką. Taip Lietuvos valdžia ir sužinojo
apie rengiamą sukilimą.

Miliūtė mums pasakoja.
Cituoju nieko neišsigalvodamas:
1- karys Laisvės TV laidai R.I.T.A. pasakojo tarnybos metu turėjęs
traumų, kurios nebuvo fiksuojamos dėl to, kad vadai neatlikinėtų
tarnybinių tyrimų, kad nepakenktų pats sau Karo medicinos tarnyboje
per patikrinimus.Būdavo baimė kad gali perkelti į kitokias pozicijas.
Kad to išvengtum, tos visos traumos būdavo nuslepiamos
2- Navys teigia, kad tokiu būdu atleistas žmogus, kuris savo gražiausias
dienas atidavė tarnybai ir Lietuvai, lieka net be kompensacijos.
3- Krašto apsaugos ministerijos Personalo departamento Socialinės saugos
ir sveikatos priežiūros politikos skyriaus vedėja Aušra Kazlauskienė aiškino,  
„Kiek žinoma, jam ir buvo siūlyta kitos pareigos, kuriose jis galėtų tęsti
tarnybą, tačiau karys nesutiko ir vis tiek išėjo iš tarnybos.

  Dabar paimam ir pabandom pamodeliuoti.
Karas. Kuopos vadas gauna įsakymą. Liepti kareiviui perbėgti per mišką
perplaukti upę prašliaužti per lauką prisėlinti prie priešo štabo sargybinio
jį apsvaiginti kumščiu į smilkinį. Tada isiveržti į priešo štaba. Ten
pagauti priešo karininką surišti jam rankas kojas ir atnešti Lietuvos
Karo ministrui tardyti ir atskleisti visas  karines paslaptis.
 Pagal asmens bylas kuopos vadas parenka ,,A,, sveikatos lygio kareivį
ir pasiunčia jį vykdyti užduoties. Bet kuopos vadas nežino, jog karys
nuslėpė traumas ir jo sveikatos lygis yra ,,E,, lygio.
  Suprantat? Tas karys nuslėpdamas savo sveikatos būseną galėjo sužlugdyti
svarbią karinę operaciją. Tai tikrų tikriausias sabotažas. Tas karys už tai
nusipelnė ne pensijos o tribunolo.
  Antras momentas- tas karys nuslėpdamas traumas buvo aukštesnėje pozicijoje.
Tai yra jis gaudavo didesnį finansinį užmokestį. Jis mulkino Valstybę.
Jis apgaudinėjo kariuomenės finansinę tarnybą. Ar neturėtų grąžinti jam
permokėtus pinigus?
 

2. Durnių Laivo Kapitonė 1 0
2018-03-12 22:40:17

PAREISKIMAS APIE NUSIKALTIMA
Žiniu Radijas - Atviras Pokalbis 2016.08.16 9.10
Septintoje DISKUSIJOS(cha cha)minuteje Monika ir sako:
,,...žodžiu dabar yra daug tu perturbaciju, o kalbant apie Rusijos
veikima Vakaruose, tai reikia suprasti toki dalyka jie veikia jie
puikiai naudojasi. Putinas pats budamas diktatorius savo mafijineje
Valstybeje aiškindamas savo propagandiniais kanalais, kad Vakarai yra
šiokie tokie ir anokie ištiže vakarai geiropa ir t.t. jis tos europos tu
Vakaru infrastukturomis puikiai naudojasi jas korumpuoja naudojasi
laisvu žodžiu apeliuoja i ta laisva žodi kitose valstybese naudojasi
teismais persekiodamas savo oponentus ir priešus kiršina juos ivairiais
budais korumpuoja politikus ir t.t. ...,,

 Putkinas blogas geras - ne apie tai... Vyr redaktore mums pateiks
nuoroda i šaltini kuriame Putkinas vartoja žodžius: ištiže vakarai ir
geiropa? Ar reikes patiketi vyr, redaktores garbes žodžiu, kad Putkinas
tuos žodžius yra pasakes?
 Kodel laidos vadovas nesustabde Monikos? Juk ji apveme mikrofona...
Gal pats laidos vedantysis mums pateiks šaltini kuriame Putkinas sako:
,,geiropa,, ir ištiže Vakarai,, ?
 o ka reiškia ,,korumpuoja politikus,,? Kaip suprantu- Europos?
Irgi noretusi sužinoti kada koks teismas pagavo ir nuteise Putkino
nupirkta Europos politika. Juk mes esam Teisineje Valstybeje?
  Kaip man dabar gyventi kai Garbaciauskaite visu ES politikus ir teismus
ivardino kaip korumpuotus? Juk ir Lietuva priklauso ES. Tai ir
Lietuvos visi politikai ir teismai korumpuoti? Gal kas antras?

 

1. Durnių Laivo Kapitonė 1 0
2018-03-12 22:39:23

tai paimta iš LRT ,,vasaros studija,, laidos kuri vyko 2014.08.20
diena nuo 11 iki 12. (15.01min irašo minute)

DELFI vyr. redaktore Monika  ir sako
(15.01 irašo minute) :
-Taip,mes turim problemu su tokiais komentatoriais.Ir jau turim
 kuri laika.ir jie prasidejo sakyciau užaštrejo sulig Lietuvos
 pirmininkavimu Europos Sajungai.Po to seke Socio olimpiada.Ir
dabar intervencija Ukrainoj. Prieš tai buvo pastebeta - komentarai
 yra labai kryptingi - siekiama sumenkinti musu pasitikejima savimi ,
 savo Valstybe , savo kariuomene ir abejojama musu misijomis
 Afganistane musu galimybe sekmingai pirmininkauti. Ir tie komentarai
 dažnai yra rašomi iš tu paciu IP.
IR MES SU JAIS KOVOJAM VALOM BLOKUOJAM.MES PAPILDOMAI SKIRIAM PAJEGU
VAKARAIS SAVAITGALIAIS, KAD ŠIE KOMENTARAI BUTU VALOMI.
----------------------
KONSTITUCIJA sako:
25 straipsnis
Žmogus turi teise tureti savo isitikinimus ir juos laisvai reikšti.
Žmogui neturi buti kliudoma ieškoti, gauti ir skleisti informacija
bei idejas.Laisve reikšti isitikinimus, gauti ir skleisti informacija
negali buti ribojama kitaip, kaip tik istatymu, jei tai butina apsaugoti
žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privaciam gyvenimui, dorovei ar ginti
 konstitucinei santvarkai.
 TODEL KOMENTARUS TRINTI DRAUDŽIAMA...
=========================
 (,, propagandinis metodas - ištrinti KITOKIAS nuomones ir palikti
,,TEISINGAS,,)

 

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают