Per LRT yra daroma galimai neteisėta įtaka politiniams procesams

Anonimusas
+ 21 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7536-01-26 (2018 г.), читали 1611
2

Komentaras Delfyje po Miliūtės straipsniu:
2018.01.26 Rita Miliūtė. Gera atmintis – blogų darbų priešas

Apie kryptingai daroma politinę įtaką patiems neturtingiausiems rinkėjams.

Jei LRT yra "visuomeninis" tai kodėl kritikuojami tik konservatorių priešininkai? Jei teigiama "skleidžiama visapusiška informacija"- tai kodėl apie Ukrainos perversmą informacija vienpusiška? Klausimų LRT yra daugiau.

Delfi, juk pas jus infa irgi yra 99 procentai į konservatorių dūdą... Kryptingai trinami komentarai kurie tvarkingai parašyti, bet yra prieš konservatorius.

Esate ponuliai šališki. Kas nepuošia žurnalistų. Būti šališkiems tai propagandistų valatkų ir budrienių dalia... Bet jūs delfi ęsate komercinis. Todėl kaip ir nusišvilpt, kad jūs angažuoti ir parsidavėliai...

reklama

Štai tas puikaus žmogaus puikus komentaras. Ačiū Tau:
CITATA

"Rimas 2018-01-26 17:12 IP: 78.xx.xx.109

Kažkodėl visi bijo įvardinti faktą, kad LRT (ir visiems žurnalistams, susijusiems su šia įstaiga) būtina atlikti ne tik finansinį, bet laidų turinio įvertinimą.

LRT, kaip iš mūsų visų pinigų finansuojama įstaiga, privalo būti nešališka, objektyvi, proporcingai ir vienodai teisingai pristatanti visų politinių partijų atstovų nuomonę. O visokių makaronų ir kritikos per akis užteks iš komercinių TV.

Dabar gi matome, kad jakilaičiai, miliūtės, laučiai ir kiti LRT ‚ruporiukai‘ labai nuosekliai, kryptingai ir angažuotai ištisus metus pila srutas ant valstiečių. Tai daroma akivaizdžiai, tiesiogiai, parenkant „gudrius“ rakursus, klausimus, per kviestinius pašnekovus ir t.t., tačiau formaliai prisidengiant „sveikos kritikos“ skraiste. Tai vadinama "žodžio laisve"!

O pvz. G.Nausėda (tų pačių žurnalistų pateikiamas jau kaip „be 5 min. prezidentas“) ir kiti kruopščiai atsijoti veikėjai nuolat kviečiami į laidas maloniems pokalbiams, tuo būdu vėlgi tikslingai formuojant visuomenės nuomonę, šiuo atveju išskirtinai teigiamą.

Tą paskaičiuoti, palyginti ir įvertinti būtų visiškai nesunku (visi laidų įrašai yra), o patikrinus vaizdelis parodytų galimą LRT prekybą poveikiu, kryptingą įtaką politiniams procesams ar (kas gali paneigti) netgi sąmoningą siekimą versti esamą valdžią.

Klausimas tik, ar jie visa tai daro iš savo ‚durnumo' ir įtikėjimo nebaudžiamumu, ar juos kažkas tampo už virvelių, sudarydami „LRT ir Seimo priešpriešos“ vaizdą?

Panašu, kad marionečių variantas labiau įtikinamas."


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
21   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 2

2. Taigi Kaipgis 4 0
2018-01-29 06:51:12

Kad LRT yra konservų ir liberalų ruporas, tai pastebi jau dauguma. Bet lieka neatsakytas klausimas kodėl? Nes ten ta publika už dyką juk piršto nepajudins. Vadinasi kažkodėl jiems tai naudinga? Nes patys būdami neskaidrūs leidžia ir LRT būti neskaidriais? Ar gal konservai LRT valdžiai papildomai juodais pamoka? Iš tų Kubiliaus ofšorinių sąskaitėlių?

1. Vytautas 19 0
2018-01-26 22:01:18

LRT visuomeninis transliuotojas yra aiškiai virtęs konservatorių partijos pažiūrų  skelbėju. 

Žiūrėjau antradienį po Karbausko spaudos konferencijos jau vakaro žinias per LNK, Info. Ten Karbausko įvaizdį stengtasi juodai sudirbti, mat užkliudyti konservatorių ruporas ir (ar) lesykla... Vienintelė TV 3 maloniai nustebino, - tikrai išsamiai ir nešališkai parengė žinių reportažą apie vykusią spaudos konferenciją. Įdomu, kodėl TV 3?  Kas tai- pinigai, pažiūros, profesionalumas ar kiti dalykai? Paklausčiau to TV3 žinių redaktoriaus pats, bet nesitikiu, kad atsakytų tiesiai... 

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают