R. Paksas apie landsberginę rusofobiją ir proamerikietišką karinę psichozę Lietuvoje

Jonas Kovalskis
+ 9 - 0
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://vk.com/club158375857?w=wall-158375857_355%2Fall...
7536-01-22 (2018 г.), читали 1590
1

Jeigu trumpai, kol Lietuva neįvykdys totalinės delandsbergizacijos, neiškrapštys į visas viešojo gyvenimo sritis sulindusių Lietuvos pardavėjų - konservatorių, liberalų, socdemus, nacistų, nacionalistų, fašistų, - šalis ryžtingai judės savęs sunaikinimo link. JAV 5 koloną Lietuvoje - į lietuvių tautos tribunolą! 

Kol neišspręsime valdžiagyvių ir jų liokajų (valstybės tarnautojų, teisėjų, prokurorų, parsidavusios purvasklaidos valkatų-kakilaičių baudžiamosios atsakomybės su viso turto konfiskacija klausimo, parazitai naikins Lietuvą ir jokių permainų į gerą tikėtis nėra jokių prielaidų. 

reklama

O pradėti reikėtų nuo pradžių, kruopščiai ir atidžiai, atsisakant ir kritiškai įvertinant visą Sąjūdžio mitologiją bei visą nacionalistų veiklą nuo 1918 metų, jų kolaboravimą su Vokietijos nacistais, pokario "laisvės kovotojų" teroristinę veiklą, CŽV veiklą ir įtaką valstybės gyvenimui, , posąjūdinio laikotarpio šalies griovimo, prichvatizacijos iniciatorius ir gimusius iš to nusikaltimo oligarchus, korupcinės valdžios piramidės kūrėjus ir atskirus, pasižymėjusius korupcinės sistemos veikėjus. 

Kas valdo praeitį , tas valdo ateitį. Kas valdo dabartį, tas valdo praeitį. 

Rolandas galėtų papasakoti apie Sąjūdžio tamsiąją pusę, bei konservatorių nusikaltimus po Sąjūdžio "spalvotos' revoliucijos, pvz., Viljams aferą, M.Olbright skambučius jam ir jo nuvertimą iš premjero posto prieš Mažeikių naftos vagystę. 

Kol kas R.Paksui taip pat nesinori nulipti nuo sąjūdinio mito apie tai, kaip vlandsbergis "laisvę Lietuvai iškovojo" su bendražygiais. 

Miglota sąjūdžio praeitis ir yra tas numirėlis, kuris landsbergizmo pavidalu tempia gyvąją Lietuvą į kapą.

http://www.ntv.ru/video/1553813/


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Laurynas 3 0
2018-01-22 22:58:55

Kuris pirmasis iš buvusių sąjūdistų išdrįs pasmerkti sąjūdistinių išgamų įvykdytą LTSR valdžios užgrobimą ir Lietuvių Tautos genocidą?

Pakso pautai tam per skysti.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают