L. Linkevičius smogė V. Landsbergiui ir apsišovė

Ekspertai.eu
+ 9 - 0
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/llinkevicius-smoge-vlandsbergiui-ir-...
7536-01-13 (2018 г.), читали 2147
5

Screen%20Shot%202018-01-13%20at%206_01_07%20am.png
Konservatorius V. Landsbergis sako kalbą Laisvės gynėjų susitikime. Nuotr.  lrs.lt

Konservatorius Vytautas Landsbergis sausio 12 d. Seime kalbėdamas Laisvės gynejų susitikime teigė, kad dabar saugumo padėtis yra blogesnė nei Lietuvai kovojant už nepriklausomybę prieš 27 metus.

„Esame tokie nesaugūs kaip niekad, nes grėsmės pasikeitė“, – pasakė konservatorius.

Į tokią buvusio Aukščiausiojo Sovieto vadovo teiginį griežtai sureagavo Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

Pasak buvusio jaunuolio, nors grėsmės yra objektyvios ir realios, o kaimyninės valstybės okupuoja ir aneksuoja kitų valstybių teritorijas, nereikia pamiršti, kad priklausome NATO erdvei, kuri užtikrina tvarų šalies saugumą, kaip niekada anksčiau. 

Tačiau po tokių dviejų kardinaliai skirtingų pareiškimų, tapo visiškai neaišku – saugūs mes esame kaip niekada anksčiau, ar kaip niekada esame nesaugūs?
Visuomenei iš karto kilo klausimas – netikėti V. Landsbergiu ar netikėti L. Linkevičiumi? Arba, tiksliau, kuo tikėti?

Atrodytų, jau šį kartą tikrai V. Landsbergis perlenkė lazdą. Tačiau taip nėra.

Ekspertai.eu primena visą glaustą chronologiją, kurios gale bus galima suprasti, kodėl V. Landsbergis yra visiškai teisus, pasakęs, kad dabar saugumo padėtis yra blogesnė nei Lietuvai kovojant už nepriklausomybę prieš 27 metus.

Kaip žinoma, situacija valstybėje yra sudėtinga ne tik dėl išorinio priešo kėslų – galimos Rusijos karinės invazijos, bet ir dėl destruktyvios diversantų veiklos mūsų valstybės viduje, apie ką buvo informavęs Seimo Nacionalinio saugugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, žaliųjų valstiečių Juknevičiene tituluojamas Vytautas Bakas.

Daugelį mėnesių iš eilės pagrindiniai didžioji Lietuvos žiniasklaida – valstybinis-komercinis transliuotojas LRTHADĖ, nepriklausomas konservatorių portalas delfi.lt, Kurlianskio žiniasklaidos tinklas bei kiti svarbūs sistemos viešinimo kanalai nuolatos skelbė, kad Rusijos ir Baltarusijos pratybos „Zapad“ pagaliau turėtų baigtis ne tik karine intervencija į NATO ir ES valstybę Lietuvą, bet ir Baltarusijos okupacija.

reklama

Rusija jau ilgą laiką realiai grasina kariniu susidorojimu ypač ji aktyviai tai darė prisidengdama puolamojo pobūdžio pratybomis „Zapad“, o taip pat kiekvieną dieną stengiasi palaužti Lietuvą savo skleidžiama propaganda.

Lietuvos užsienio reikalų ministras, buvusia socialdemokratų Juknevičiene tituluojamas buvęs jaunuolis Linas Linkevičius yra informavęs, kad Rusija galėjo pulti NATO šalį Lietuvą dar iki 2017 m. sausio 20 d., t. y. dar tik rengiantis naujai išrinktam prezidentui Donaldui Trampui (Donald Trump) užimti JAV prezidento postą. Laimei ši prognozė nepasitvirtino.

Kiek anksčiau garsus konservatorių politikas Žygimantas Pavilionis mūsų šalies žmonėms buvo pranešęs, kad Rusija visai netoli Vilniaus rengiasi invazijai į Lietuvą, kuri bus paskutinė.

Baltijos šalių gynybos ekspertai yra įspėję, kad siekdami užkariauti Lietuvą ir Baltijos šalis, pirmiausia rusai puls Švediją, kuri nepriklauso NATO, ir užims strategiškai svarbią Gotlando salą.

Taip pat yra tikimybė, kad puolimo prieš Lietuvą provokaciją gali suorganizuoti iš priešiškos šalies atvažiavę turistai į Klaipėdą.

Nereikia pamiršti, kad be to Rusija atnaujina ketvirčio amžiaus senumo bylas apie iš TSRS kariuomenės dezertyravusius kareivius ir imasi teisinio jų persekiojimo. 

Galiausiai Rusija gali pradėti Trečiąjį pasaulinį karą užimdama Latvijos miestus, o Juodkrantėje laipinasi Rusijos specialiosios paskirties karinių daliniai ir t.t.

NSGK pirmininkas V. Bakas 2017 m. sausio pabaigoje Lietuvos visuomenę informavo, kad ties Lietuvos-Rusijos siena telkiamos beprecedentės rusų karinės pajėgos ir technika.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, dar 2017 m. vasario mėnesį viešėdama Baltijos valstybių viršūnių susitikime Rygoje, pasakė: „Matome, kad grėsmės yra įvairios, jos didėja, tame tarpe mes laukiame su nerimu „Zapad 2017“ pratybų, kurių metu koncentruojamos labai didelės ir agresyvios pajėgos, demonstratyviai karui ruošiamasi su Vakarais“.

Šiemet prezidentė su „Sniego susitikimo“ dalyviai aptardama geopolitinius iššūkius, Europos ir transatlantinį saugumą perspėjo visus, kad NATO turi būti pasirengęs labai greitai pereiti iš taikos į karo režimą, turint omenyje, kad rusai gali pradėti puolimą bet kurią akimirką.

Kad Rusija turi kėslų pulti Europą yra kalbėjęs ir Lietuvos draugas Michailas Saakašvilis, apie tokią grėsmę yra užsiminęs ir kitas Lietuvos draugas, Ukrainos prezidentas, milijardierius Petro Porošenka ir t.t.

Taip, visas aukščiau minėtas grėsmes Lietuva atlaikė ir Rusija vis dar nedrįso pulti karine ir ekonomine prasme stiprėjančios Lietuvos.

reklama

Tačiau dabar ekspertai.eu primins tai, ką primiršo L. Linkevičius ir ką turėjo omenyje V. Landsbergis, sakydamas, kad dabar saugumo padėtis yra blogesnė nei Lietuvai kovojant už nepriklausomybę prieš 27 metus.

Praėjusių metų rugsėjo mėnesį Kultūros ministrė Lijana Ruokytė-Jonsson pranešė, kad Rusijos satelitas, diktatoriaus valdoma Baltarusija planuoja 2018 m. sausį Vilniuje parodyti Baltarusijoje pastatytą baletą „Vytautas“. Ministrė tai tiesiogiai susiejo tai su Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio programa ir pareiškė, kad tai yra minkštosios galios demonstravimas bei provokacija.

„Vienareikšmiškai neigiamai vertinu pasirodymo organizatorių bandymą prisišlieti prie Valstybės atkūrimo šimtmečio renginių“, - Lietuvos visuomenę perspėjo žaliųjų valstiečių ministrė.

Štai apie ką pamiršo L. Linkevičius ir štai ką omenyje turėjo V. Landsbergis!

Pirmą kartą Lietuvoje pristatomas Baltarusijoje pastatytas 2 veiksmų baletas „Vytautas“ skirtas ne bet kam, o tyčia, specialiai Lietuvos nepriklausomybės šimtmečiui. Ir minkštosios galios demonstravimas bet kurią akimirką gali pavirsti į kietosios galios demonstravimą!

Po V. Landsbergio kalbos, tampa akivaizdu, kad Rusija, Baltarusijos baleto meistrų (kurie reikiamu metu gali pavirsti ir žaliaisiais žmogeliukais) rankomis ir kojomis, sausio 28 d., Vilniuje, Siemens arenoje mėgins suduoti hibridohidroturbokutūrkiberkvantinį smūgį Lietuvai, prieš kurį gali būti bejėgiai ir neseniai pradėti įsigyti vokiškieji boxeriai.

Štai apie ką perspėjo Lands-ber-gis!

Screen%20Shot%202018-01-13%20at%207_27_42%20am.png

Screen%20Shot%202018-01-13%20at%207_06_23%20am.png
Keli vaizdai iš puolamojo pobūdžio baleto „Vytautas“. Nuotr. tiketa.lt

Pažiūrėkime, kad apie šį klastingą baletą skelbia šios, nebijokime to žodžio, karinės diversijos organizatoriai.

„Lietuvos didžioji kunigaikštystė atgims scenoje kartu su iškiliausiomis to meto Lietuvos asmenybėmis. Šiame balete žiūrovai išvys Vytauto Didžiojo ir Onos meilės istoriją, Vytauto tėvą kunigaikštį Kęstutį ir jo žmoną Birutę, Jogailą ir jo sumaniąją žmoną Jadvygą. Istoriniai vingiai persipins su meile, neapykanta, pavydu ir kerštu. Kiekvienas žiūrovas galės pažvelgti į šią istoriją per savitą prizmę. Tai baletas, kuris dar niekada nebuvo rodomas Lietuvoje, sukurtas Lietuvos Didžiajam kunigaikščiui Vytautui atminti. Žiūrovai sugrįš į Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės laikus, kai miškų valdovu buvo šlovinamas stumbras, kai gyvavo Trakų ir Krėvos pilys. Baletas „Vytautas“ leis žiūrovams persikelti į didingiausius Lietuvos laikus.

Pirmieji šį baletą pastatė Baltarusijos akademinio didžiojo nacionalinio operos ir baleto teatro kūrėjai, todėl siekdami padovanoti Lietuvai nepriklausomybės šimtmečio progą dovaną, bendradarbiaudami su Baltarusijos akademiniu didžiuoju nacionaliniu operos ir baleto teatru nusprendėme surengti išskirtinę šio spektaklio premjerą Lietuvoje. Derybos dėl „Vytauto“ baleto premjeros Lietuvoje prasidėjo dar 2015 metais, todėl labai džiaugiamės, jog jau sausio 28 d. šis spektaklis bus pristatytas Lietuvos žmonėms.

Didžiulis iššūkis laukia Lietuvos technikų, kurie turės Siemens areną paversti tikru teatru, siekiant areną pritaikyti baletui „Vytautas“. Visos dekoracijos bus gabenamos iš Baltarusijos akademinio didžiojo nacionalinio operos ir baleto teatro, todėl Lietuvos žiūrovai pamatys originalią šio spektaklio versiją ir pilną pastatymą. Spektaklio metu pasirodys geriausi Baltarusijos teatro baleto šokėjai. Jau dabar yra žinoma, jog prie šio spektaklio įgyvendinimo dirbs didesnė nei 130 žmonių komanda, iš kurių pusė yra baleto šokėjai. Scenos paruošiamieji darbai prasidės likus kelioms dienoms iki spektaklio. Siemens arena virs vienu didžiausiu operos ir baleto teatru visame pasaulyje“, - nurodoma puolamojo pobūdžio baleto organizatorių pranešime.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 5

5. Durnių Laivo Kapitonė 5 1
2018-01-13 13:21:32

LRT 2016 gruodžio 5d 07.09 LAPENIENES CITATA:
Kremliaus kontroliuojama televizija apkaltino Baltijos šalis isukta neregeta bauginimo akcija, žmones esa gasdinami Rusijos karine gresme.
 (( lb butu idomu sužinoti kokias algas gauna iš mano sumoketu mokesciu LRT lapenienesVALINSKASsavukynaiTAPINAS? ))

DELFIO (15min) ANTRAŠTEs ((puikiai atgraso investicijas i Lietuva)):
- Neturekite jokiu iliuziju: Rusija tvirtai ketina laimeti kara 2017 m. kovo 4 d. 07:0
- Baltijos šalys atsilaikytu prieš hibridini konflikta, bet konvencinio karo metu
Rusija jus užimtu per 36-60 valandu --- 15min 2017.02.25
- I. Melianas. Krymo scenarijus gali pasikartoti su Klaipeda?2017 m. vasario 15 d. 10:03
- Iš VSD – nerimo signalai del Rusijos kariniu planu: šikart gali neapsiriboti
 pratybomis 2017 m. vasario 9 d. 13:5 saldziunas
- Rusija baltijos salis galetu uzimti per 36-60 valandu. 2017.01.10 delfis
- R. Bogdanas. Pavojus Lietuvai yra gana rimtas 2017 m. sausio 2 d. 09:11 LRT
- Senatorius J. McCainas: Lietuvai kyla gresme    BNS 2016 m. gruodžio 29 d. 16:52
- Analitikas: Treciasis pasaulinis karas gali prasideti Baltijos šalyse
- Ekspertas: Rusijos karinis biudžetas – ne pasirodymui ar šantažui, jis – karui
- V. Putinas išsitrauke nauja ginkla: rengiamasi žutbutiniam karui
- Rusijos politikas apie gresme Lietuvai: yra pagrindo nerimauti
- V. Putinas žada nenaudoti branduoliniu ginklu prieš Baltijos šalis
- Rusijoje jau raginama ivesti karius i Baltijos šalis
- Prezidente: Po ukrainos busime mes.
- Respublikoje susidare labai pavojinga padetis del Rusijos
- Politologas: ginti Baltijos šalis pasiryžo visas Aljansas
- Prezidente: NATO tikrai mus gins
- Rusija rengiasi ,,prevencinei Baltijos šaliu okupacijai,,
- Buves JAV ambasadorius Ukrainoje ,,Neturetume stebetis jei Rusija
pasikesintu i Baltijos šalis,,
- Tyrimas: Ka Lietuvos gyventojai daro bijodami karo
- Kaip jusu elgesi paveike karinio konflikto gresme?
- Baltijos juros regione galima konfrontacija tarp Rusijos ir NATO pajegu
- Lietuvos pašoneje- nutylima, bet neprognozuojama karine gresme
- Kuria šali Putinas pasirinks - Lietuva Latvija - kaip galvojate?
- Rusu pulimas Baltijos šalyse nebutu toks jau sekmingas?
- Lietuva su Lenkija jungiantis Suvalku koridorius Rusijos gniaužtuose
- Kasparovas: Putinas gali pulti dar šiemet - liepa rugpjuti arba rugseji
- Nemokamuose kariu ekskursijose - patarimai kaip stabdyti rusu tankus
- Panomariovas: Vladimiras Putinas dar šiemet kesinsis i NATO šali,
greiciausiai Lietuva

4. Durnių Laivo Kapitonė 6 1
2018-01-13 13:20:09

JUS VISI MIRSIT...a! a! a! a! a! MIRSIT NUŠVITINTI RADIOAKTYVIU SPINDULIU...
Saldžiunas už karo kurstyma mirs pirmas. Jo žarnas les varnos...
 a!a!a! Gyvieji pavydesit mirusiems... Jus mirsit nuo spindulines ligos...
Tuoj puls putkinas. Jo desantininkai pavogs jusu klozetus... ai!ai!ai!ai!
Ruskyno bombonešis subombarduos tiltus ir lieptus bei užtvankas.
Mokytojai policininkai gydytojai noretumet didesniu atlyginimu? Nieko nebus...
reikia pirkti patranks ir amunicija. O jus galit emigruoti... Apsieisim be jusu...
 Visi bekit iš Lietuvos... Šeimomis... Uždarykit firmas... Išvežkit iranga i saugias
 Valstybes... Užsienieciai net negalvokit investuoti Lietuvoje... putkino bombonešiai
 vis tiek subombarduos... JUS VISI MIRSIT.... negimdykit... kas dar galit darykites
 abortus... Nepasmerkit vaiku kancioms... Kas turit galimybe atsisakykit Lietuvos
pilietybes ir priimkit kitu valstybiu nes busit pasaukti i kariuomene ir mirsit kare.
jums mina nutrauks koja arba snaiperis peršaus dilbi ir chirurgas amputuos ranka...
 Prezidente sake kad baltarusiai tycia susprogdins savo atomine ir nuodys lietuvius..
 Imkit bankuose kreditus. Ju gražinti nereikes... Parduokit viena inksta ar kepenis ir
Džiaukites paskutinemis gyvenimo akimirkomis... Baliavokit... uostykit...
Prezervatyvai? Kam- vistiek mirsit... ir  jusu nešcios moterys mirs...

3. Durnių Laivo Kapitonė 5 1
2018-01-13 13:19:34

Visiškai slaptai!
Slapta pažyma Nr. 016/182 Skirta tik Valstybes vadovybei

 Išsiaiškinus tikrUOsius Priešo kariuomenes  pajegumus Yra nustatyta
kad apginkluota haubicomis tanketemis ir prieštankiniais šautuvais savanoriais
sukomplektuota Lietuvos  kariuomene atsilaikys tik 36-48 valandas prieš galavariezus.
 Todel atgrasymas yra pradedamas informaciniame fronte.
Kiekviena diena visuose portaluose ir visose televizijose turi buti skiriama
30-50 nuošimciu laiko negatyviai informacijai skleisti apie Lietuva.
  Pasakoti apie žmogžudystes, vaikžudystes, alkoholizma, narkomanija, vagystes,
plešimus, korupcija ir etc.
 Ir tada priešo ambasados analitikai susidarys nuomone ir ja praneš i Kremliu
kad ta Valstybe yra neverta to benzino kuri išdegins tankai ja užimdami.
 Informacine kampanija pradeti nedelsiant.
 Portaluose nevykdanciuose atgrasymo kampanijos pakeisti vyr redaktorius ir
žurnalistus.
 Vienas portalas D***** (islaptintu pavadinimu) už veika atgrasant Rusijos
agresija yra apdovanotas Prezidentiniu treciojo laipsnio ordinu..
 Ir portalo D***** vyr redaktore M***** (kurios tapatybe yra islaptinta) buvo
apdovanota vardiniu revolveriu Nagan.
 Kuo mažiau investiciju ateis i Lietuva ir kuo daugiau firmu pasitrauks iš
Lietuvos - tuo mažiau Lietuva bus patraukli pulti agresyviai Rusijai...
 Testi toliau Lietuvos juodinimo ir purvinimo tendencija...
     Mes nugalesim! Musu reikalas teisus! Pergale neišvengiamame kare bus musu!
 Na investiciju neswulauksime - bet tikslas pateisina priemones

2. Durnių Laivo Kapitonė 7 1
2018-01-13 13:18:59

Labai daug valdžiagyviai ir NEW Seimo nariai kalba apie kara ir pasiruošima karui...
 - Kiek yra nupirkta ir išdalinta civiliams dujokaukiu? Ir apmokyti naudotis.
 - Kiek tonu maisto atsargu ir medikamentu yra nupirkusi Vyriausybe civiliams?
 - keli kilnojami elektros generatoriai yra nupirkti darželiams mokykloms ligoninems?
Kaip tai isivaizduoju aš. Žvalgybine diversine aštuoniu kariu grupe gali paralyžuoti
milijoninio miesto veikla. Tai kai yra naikinama infrastruktura ir komunikacijos.
Paimkim kaip pvz Kauna. Penki tiltai. Trys elektros linijos. Keli GSM ryšio
bokštai. Keli geležinkelio tiltai. Tai galima sunaikinti ir raketiniais smugiais
iš laivu dislokuotu už 1000 kilometru.
 Dažniausiai tilto konstrukcijose yra sumontuoti elektros kabeliai ryšio kabeliai
interneto optiniai kabeliai šviesoforu valdymo sistemos vandentiekis kanalizacija...
  Atsikelia ryte kaunietis ir: elektros nera. Ryšio nera. Televizija nerodo.
Radijas negroja. Vandens nera.Sildymo nera lauke minus 25.
Nueina i parduotuve nusipirkti konservu - kasos aparatas neveikia
nes nera elektros. Bankine sistema neveikia nes nera ryšio... Transportas
paralyžuotas nes sugriauti tiltai... šaldytuvai parduotuvese neveikia - maistas
 genda.Ir tai tesiasi septynias savaites ar septynis menesius... O gal septynis
metus... Gaisrai. Gaisrininkai pašaukti šaukiniais. Isivaiszduokit per Lietuva
šimta gaisru tokiu kaip Radviliškyje kur taikos salygomis nesugebama užgesinti
pjuvenu kruveles savaite laiko pasitelkus kariuomenes visus sraigtasparnius?
 Arba prakiura po kanalizacijos vamzdi po viena Wilniuje kowne ir Klaipedoje.
Isivaizduojat tris ekstramalias situacijas trejuose dideliuose miestuose vienu
metu?Tik Lietuvos kariuomenes šveikai per pratybas gali nuvažiuoti iš Alytaus i
Klaipeda neforsuodami ne vieno upelio... Jus tikites kad tiltai nebus susprogdinti??
 Kas atstatines elektros linijas geležinkelio tiltus? Bus skelbiamas konkursas
 ir laimejusi statybine firmele gavusi finansavima prades darbus?  O jei
 žiema? Lauke minus 15? Isivaizduojat Šilainius be šildymo? Arba Žirmunus su
neveikiancia kanalizacija tris vasaros menesius? Tai klausimas - KAIP YRA
PASIRUOŠUSI VALDŽIA ,,C,, VARIANTUI? Vokietijos Regierung turi sandeliuose 750
tukstanciu tonu maisto atsargu ypatingai situacijai... TSRS laikais buvo
statybininku (inžinerine) kariuomene kurios tikslas buvo atstatyti tiltus
ir komunikacijas... Va tokia perspektyva.... Kiek tai kainuos atstatyti po karo
veiksmu? Kariniai veiksmai biški skiriasi nuo šaudymo kompo ekrane...
 Gyvenkit taikiai - kare nebus nugaletoju...

1. Durnių Laivo Kapitonė 7 1
2018-01-13 13:18:20

Baudžiamasis kodeksas
 
                                    285 straipsnis.    
Melagingas pranešimas apie visuomenei gresianti karo pavoju ar Lietuvos okupacija

 

 Tas, kas melagingai praneše ar paskleide žinia apie visuomenei ar valstybei
 gresianti pavoju arba karo gresme ar okupacija bus baudžiamas viešaisiais
darbais arba bauda, arba areštu, arba laisves apribojimu, arba laisves
atemimu iki vieneriu metu. Sprendimas bausti priimamas prabegus šešiems
menesiams nuo pranešimo apie pavoju ir jam nepasitvirtinus.

      Jeigu del to pranešimo kils žmoniu sumaištis ar bus sutrikdyta
civiliu pilieciu rimtis, gres bauda, laisves apribojimas arba laisves
atemimas iki dveju metu. Žiniasklaidos priemone platinusi melaginga žinia
yra baudžiama bauda arba veiklos sustabdymu 3 menesiams. Už melaginga
pranešima apie Valstybei gresianti karo ar okupacijos pavoju -Prezidentei
 ir Seimo nariams be Baudžiamojo kodekso straipsnio taikoma ir apkalta.
 Jei karu ar okupacija gasdina Karo ministras ar generalinio štabo
generolai ar žvalgybininkai - pranešimui nepasitvirtinus jie atleidžiami iš
tarnybos per 24 valandas be išmoku ir nesuteikiant jokiu socialiniu garantiju
apie tai paskelbiant Vyriausybes žiniose ir per LRT Panorama.
 
      Visiems užsienio pilieciams Melagingai pranešusiems apie
Lietuvai gresianti karo ar okupacijos pavoju neatsižvelgiant i ju pareigas
 taikoma diplomatine ,,Persona non grata,, kvalifikacija. Suo juo
draudžiama bendrauti Lietuvos Valstybes pareigunams bet kokia forma.
Sulaikius tokius piliecius  Lietuvoje taikoma baudžiamoji atsakomybe ir
teismo nutartis priimama per 48 valandas

neskaitau Užkalnio. Po juo nekomentinu nelaikinu kommentaru ir ju neminusuoju.
 Nieko nepraradau ir jauciuosi geriau. REKOMENDUOJU IR JUMS...

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают