Girtas Prezidentės patarėjas arba nauji girto Seimo nario nuotykiai

Anonimusas
+ 11 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-12-15 (2017 г.), читали 1657
0

Dėl pavadinimo dvejojau. Gal geriau "Girtas Prezidentės patarėjas arba girto Seimo nario pėdsakais"?  

Dabar taip. Aš ne Tapinas todėl neteigiu ir netvirtinu jog paskutiniuose epizoduose Balsys buvo girtas išgėres ar apsvaiges nuo narkotikų. Balsio personos nuotykiai bus puiki iliustracija. Ir nesvarbu buvo jis blaivas apsvaiges nuo vaistų  ar pervargęs nuo įtempto darbo Seimo rūmuose. Liko tokis blogas prieskonis. Kodėl tokia istorija išvis įvyko ir ar ateity vėl tokių istorijų nepasikartos.

Tai kas gi ten vyksta Seime?

- 2017 m. lapkričio 8 d. Parlamentarai kaltina L. Balsį lankantis Seime išgėrus
- 2013 m. rugpjūčio 29 d Seimo narys E. Vareikis oro uoste - galimai girtas?
- 2009 m. birželio 16 d Neblaivus vairavęs A.Vidžiūnas liks nenubaustas
- 2008 m. balandžio 17 d. Apsvaigęs parlamentaras G.Mikolaitis glumino Seimą
- 2006 m. liepos 10 d. Sustabdytas girtas vairavęs parlamentaras J.Palionis

reklama

Tai tiek pagautų ir užregistruotų girtų išrinktųjų. O kiek neužfiksuota? Darosi aiškiau, kodėl priimami įstatymai ir visokie projektai kokių girti indėnai nepasirašinėtų. Problema aiški. Seimo narių ir seimūnų girtavimas.

Ką daryti?

Daryti tai ką daro verslas. Įeidamas į seimo rūmus kiekvienas Seimo narys jo padėjėjas sekretorius atsipučia į alkotesterį. Ir išeidamas. Rezultatai fiksuojami ir transliuojami gyvai per ėLėRTėHašdė. Alkotesterių įsigijimas finansuojamas iš lėšų pieštukams ir tušinukams. Jei išeidamas Seimo narys pripučia daugiau 0.1 promilę - jo visos sesijos balsavimai anuliuojami. Kai seimūnai tikrinsis kelis kartus per dieną blaivumą - nekils abejonių žurnalistams.

Šiaip tai reiktų tikrinti Seimo narius ir dėl narkotikų bent kartą į savaitę. Rinkėjai tokiai minčiai pritars. Jei seimūnai nedrąsūs - paklauskit referendume. Ane?

Kas vyksta Prezidentūroje?

Kartais. Tiksliau- dažnai Prezidentė nusišneka kaip girčiausias indėnas. „Man buvo pasakyta, kad Linas Balsys iš prezidentūros buvo atleistas dėl problemų, susijusių su alkoholio vartojimu“, – tokią versiją LRT TELEVIZIJOS laidoje „Dėmesio centre“ iškėlė Seimo narė Aušra Maldeikienė.

Viskas aišku. Ir Prezidentūroje turi būti visi tikrinami alkotesteriais. Prezidentė. Patarėjai. Patarėjos. Skyrių vadovai vadovų pavaduotojai buhalteriai sargai. Visi iki vieno. Ir vieną kartą per savaitę testas dėl narkotikų vartojimo... Juk jei Balsys būt išaiškintas Prezidentūroje su savo žalingais įpročiais - jis nebūt patekes į Seimą. Nebūt maišęs balsų kandidatuodamas į Prezidento kėdę...

reklama

O ministerijose kaip su žalingais įpročiais?

-"Gegužės 27-ąją jubiliejų šventęs Jakilaitis šią šventę prisimins ilgai.  Dėl teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų nevykdymo piniginė bauda skirta Užsienio Reikalų Ministerijos atstovei spaudai Rasai Jakilaitienei. Pažymima, kad Užsienio Reikalų ministro Lino Linkevičiaus atstovė spaudai Rasa Jakilaitienė ne tik nepakluso pareigūnams, bet ir atsisakė sėsti į tarnybinį automobilį tam, kad būtų nustatyta jos tapatybė."

Toks pirmas skambutis Jakilaitienei ir Užsienio Reikalų ministrui Linkevičiui. Ši moteris turi problemų dėl alkoholio vartojimo. Kažin kodėl žurnalistai plačiau nenušvietė šio įvykio? Klanas? Užsienio Reikalų ministro Linkevičiaus kokia pozicija dėl girtos savo atstovės spaudai nepaklususios pareigūnams? Tapinas galėjo painterviuoti policininką kuriam nepakluso Užsienio Reikalų ministerijos atstovė spaudai. Kokius žodžius naudojo. Kokius gestus rodė. Idomu juk tautiečiams. Ką Tapinai? Paklausinėsi?

- 2008-10-13 11:01 Socialdemokratų štabe neblaivus LRT generalinis direktorius A.Siaurusevičius sukėlė skandalą. Po vidurnakčio į viešbutį atvykęs, kaip įtariama, neblaivus LRT vadovas sumaišė duris ir pateko į elektros skydinę"

Todėl visos biudžetinės įstaigos organizacijos mokyklos darželiai ministerijos turi būti aprūpintos alkotesteriais. Kaip Prezidentūra ir Seimas. Štai toks alkoholio problemos spręndinys biudžetinėse įstaigose. Alkotesterius pradėti supirkinėti ir montuoti nedelsiant. Numatyti lėšų 2018 metų biudžete.

Kažkodėl žurnalistų Gurui Valatkai neatrodo, jog alkoholio lietuviai vartoja daugokai. Švelniai tariant...


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают