Kodėl Lietuvoje žurnalistai bedančiai arba vergo genas

Anonimusas
+ 24 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-11-27 (2017 г.), читали 1445
1

Vergo genas. Ir kodėl Lietuvoje žurnalistai bedančiai.

  • 2015 gegužė - Butkevičius: Lietuva turi realias galimybes priimti 30-40 pabėgėlių.
  • 2015 gegužė - Lietuva apsispręndė dėl pabėgėlių. Priims 86 pabėgėlius
  • 2015 gegužė - EK siūlo į Lietuvą perkelti 207 pabėgėlius
  • 2015 birželis - Vyriausybė apsispręndė dėl 250 pabėgėlių perkėlimo
  • 2015 birželis - URM: 250 pabėgėlių atitinka Lietuvos galimybes
  • 2015 rugsėjis - Dargis: Lietuva be vargo galėtų priimti ir 50 tūkst. migrantų.

Skaitydami pajutot koks yra valdžiagyvių stuburas? Kaip plienas. Ne. Kaip iš titano padarytas. Pasakė skaičių - kaip kirviu nukirto. Ar tai ir yra Lietuvos varguolių interesų atstovavimas? Nemanau. Kodėl jie tai taip daro? Atrodo jie žiūri savo karjeros. Juk jei akis draskysi ES tai nepasiūlys kokių nors pareigų Briuselyje. Todėl ir vykdo nuolankiausiai ponų iš ES norus ir nurodymus.

reklama

Laikrodžio rodyklių  sukiojimas. Nepritaria sukaliojimui 80 procentų gyventojų. Valdžia ką? Valdžiagyviui reikia nurodyti sekretorei parašyti laišką pasirašyti ir nusiųsti ES komisijai, kad dauguma Lietuvos gyventojų nepritaria. Ir tada ES komisija 2020 metais atsižvelgs (gal?) į Lietuvos poziciją ir leis nebesūkioti rodyklių. Bet valdžiagyvis negali išsišokti. Valdžiagyvis turi visada rodyti ištikimybę ir nuolankumą ponui. Tada ponas gal numes kaulą pakviesdamas kokioms nuolankaus liokajaus pareigoms Briuselyje. O jei priešgyniausi - ponas atsimins. Briuselio ponas užsirūstins.

Žurnalistai. Davai pavardėmis. Man taip atrodo iš šono nieko neskatinu nekurstau ir neneigiu. Paimkim Jakilaitį. Jo laidą per nacionalinį "Dėmesio Centre" ir URM ministrą Linkevičių. Teko porą kartų stebėti kaip Jakilaitis su juom kalba. Kaip brolis su broliu. Oi ne. Brolis broliui aštresnį žodį pasako. Bendravo kaip Popiežius su eiliniu Vyskupu. Jokio aštraus klausimo. O Linkevičiui klausimų yra daug dėl jo tarnybos. Galvojau ogi kodėl taip. Juk tikras žurnalistas dirbdamas už gyventojų mokamus mokesčius turėtų  luptį kailį nuo bele kokio valdžiagyvio. Paskui supratau. Kai sužinojau, jog Jakilaičio Jakilaitienė dirba pas Linkevičių URM atstove spaudai. Neabejoju, jog įdarbinta pagal visas taisykles ir konkursus. Bet...

reklama

Ar gali Jakilaitis uždavinėti aštrius klausimus Linkevičiui? Ar gali Linkevičius bandyti atleisti Jakilaitienę? Tai ir yra korupcija.

Kiekvienas žurnalistas (Miliūtė, Garbačiauskaitė, Perednis, Tapinas...) tikisi pakliūti prie lovio prie pinigų kurie semiami iš biudžeto. Todėl jie neužduos aštraus klausimo valdžiagyviui. Karbauskis nesiskaito. Karbauskis ir Skvernelis yra tik laiko klausimas. Ir va tada ateis Anūkas Nr.1. Tai ir jam yra rodomas nuolankumas ir lojalumas.

Va Tapinas jau dasikapstė iki Burokevičiaus TSKP partinės mokyklos Vilniuje ir mokyklos vadovo. Tik reikėjo jau dėti ir apie Grybauskaitę. Bet dar nelaikas. Grybauskaitė gali gauti postą kur nors NATO ar ES. Gali pasiūlyti pelningas pareigas. Todėl kąsti Grybauskaitei į ranką negalima. Bet parodyti lojalumą galima pakalbant apie Burokevičių ir Jarmalavičių, nutylint apie Grybauskaitę. Tai ženklas Grybauskaitei - žiūrėk. Aš tau lojalus ir ištikimas. Juk galėjau ir apie partškolos dėstytoją papasakoti... Čia ant dienų Tapinas pasakojo apie naudingus idiotus. Ir nenaudingus.

Partškola. Ar galėjo nelaimėti rinkimų partškolos dėstytoja Grybauskaitė, jei balsus skaičiavo partškolos aspirantas Vaigauskas? Matot kaip viskas susiję.

Va tokia mano nuomonė. Jei klystu- pabandykit pataisyti,

Kad tekstas atrodytu protingesnis - reiktų įkomponuoti  keletą protingų žodžių. Jų į tekstą nedėjau. Bet pateikiu atskirai: apologetai, eklektiškas, diskursas, imperiatyvas, pradigma,kridencialai, nonsensas, isteblišmentas, fragmentacija, koncentruotai, konceptas, helpas, būminti...

Panaudokit ten kur jums atrodo geriau. ŽR Perednis lb megsta protingus žodelius įterpti.
Nors jie NX nereikalingi.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
24   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Vytautas 8 0
2017-11-28 13:08:24

Liūdina,  kad Lietuvoje didelė dalis žurnalistų tėra tik Briuselio padlaižių padlaižiai. Laikai per kelis dešimtmečius tik pasikeitė, - seniau juk buvo Maskvos padlaižių padlaižių... Didžioji problema gal net ne tai.

Vyrauja dorovės,  sąžinės, žmogiškumo trūkumas politikų ir jiems bedirbančios žiniasklaidos veikloje. 

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают