Povilas Gylys: Lietuvoje kovoja su kitų pažiūrų žmonėmis

Anonimusas
+ 15 - 0
Автор: SputnikNews.lt
Источник: http://sputniknews.lt/society/20171122/4419224/povilas-gylys...
7535-11-25 (2017 г.), читали 2027
2

Povilas Gylys, archyvinė nuotrauka
Povilas Gylys, archyvinė nuotrauka

Buvęs užsienio reikalų ministras Povilas Gylys pareiškė, jog Lietuva išsiskiria tarp kitų ES šalių tuo, kad ji netinkamai laikosi Konstitucijoje paskelbto žodžio laisvės principo

VILNIUS, lapkričio 22 — Sputnik. Buvęs užsienio reikalų ministras Povilas Gylys pasakė, kad Lietuvoje vyksta kova su su kitų pažiūrų žmonėmis, praneša naujienų portalas Baltnews.lv su nuoroda į politiko interviu laikraščiui "Express nedelia".

"Manau, kad galima pareikšti savo nesutikimą su kieno nors nuomone, tačiau kai atsiranda isterinė reakcija, sudaromas įspūdis, kad ji tam tikru mastu organizuota", — sakė Gylys.

reklama

Buvęs ministras pabrėžė, kad Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, kuris davė sensacinį interviu Sputnik Lietuva, turėjo teisę pareikšti savo nuomonę.

Anksčiau Statkevičius davė išskirtinį interviu Sputnik Lietuva, kuriame giežtai pasisakė apie Lietuvos vidaus problemas ir jų sprendimo nebuvimą, kritikavo lietuvišką propagandą ir išreiškė meilę Rusijai. Po to Statkevičių užgriuvo kritikos lavina socialinuose tinkluose ir žiniasklaidoje. Tada dizaineris, jautęs spaudimą, pradėjo atsiprašinėti, sakydamas, kad nesupratęs su kuo šneka. Tačiau Sputnik paviešino garso įrašą, kuris patvirtino viską, ką pasakojo dizaineris.

Taip pat Gylys pabrėžė, kad aktualių temų svarstymas tik "virtuvėje" neatitinka demokratinių standartų, kurie leidžia visiems kalbėti atvirai. Pasak buvusio ministro, kai šalyje viešpatauja tikroji demokratija, niekas neturi "monopolio tiesai".

Gylys tvirtina, kad Lietuvos Konstitucijos 25 straipsnis skelbia žodžio laisvės principą, tačiau kitų ES šalių fone Lietuvoje jo deramai nesilaikoma.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 2

2. kaimietis apie niekus 7 4
2017-11-25 12:02:02

Prie komunizmo (jo idėjiniu atstovu buvo žyds gerb. P gylus), žodžio laisvės nebuvo ir tai tarnavo valdžiai, žydams esantiems tenai. Gojai apraminti , nesukils, o apie politiką (gojų valdymo matomąją fasado pusę) anie kalbėdavo tik virtuvėse prie stalo, šeimoje. Įbauginti.

Prie Kapitalizmo, kuriame, konkrečiai viename jų, neoliberaliame ž-ų judėijme kur per mergaitės kančias prie lovio pakliuvusios šušaros (ir labai norinčios ten gryžti kur šilta ir saugumas garantuotas liet. Tautos mokesčių pinigais) gerb. ž. Povilas Gylys žino ir supranta, kad gojams demokratijoje ir kapitalizme nėra didesnės zabovos kaip turėti kiekvienam "sąvą teisybę" ir nuolat pasidalinus į grupes jos siekti - rietis , diskutuoti apie tas niekingas tiesas, mums (gojams) primestas žydų. Trupmai ir ašikiai - aiškiau jau nebūna!

O Tiesa -yra viena ir nekintama, nedaloma į teisybes!!!

1. Zose 0 0
2017-11-26 09:23:42

Aha, kodel prieš daugelį šimtmečių niekas žmonių neskaldė į partijas?

Iš kur visas tas skaldymas eina?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают