"Krikščioniškos" tuoktuvės penktą kartą - pamaskvės cerkvė sutuokė sodomitų "vertybių" gynėjus

Anonimusas
+ 8 - 3
Автор: Nijolė Aleinikova
Источник: http://3rm.info/main/69585-povenchali-podobnyh-svine-v-podmo...
7535-11-25 (2017 г.), читали 2117
1

Ne taip seniai vienoje pamaskvio cerkvėje žymioji dainininkė  Ala Pugačiova susituokė su  televizijos laidų vedėju ir humoristu Maksimu Galkinu.

Šiose nuotraukose matome A. Pugačiovą su Filipu  Kirkorovu Jeruzalėje,  kur juos sutuokė stačiatikių šventikas Markas (Golovkovas, dabartinis Riazanės metropolitas).

O čia paskutinioji primadonos santuoka.

"Ačiū visiems už sveikinimus!!! Aš visą likusį gyvenimą atgailausiu už pirmąją santuoką ir prašysiu Dievo atleisti. Tai buvo neapgalvotas, spontaniškas ir pakankamai naivus žingsnis. Piktasis suvedžiojo. Garbė Dievui, kad man galima antrą kartą tuoktis. Šiandien tai prasmingas ir teisingas veiksmas vardan meilės ir ištikimybės iki pat mano dienų pabaigos. Viešpatie! Pratęsk mano laimingą gyvenimą kiek įmanoma ilgiau mano vyro ir mano vaikų sveikatai bei gerovei. Amen", — parašė Pugačiova savo paskyroje.

Kai dėl Galkino, tai jis papasakojo, jog stačiatikių krikščioniu tapo prieš pusantrų metų ir visą tą laiką ruošėsi atsakingam žingsniui dėl šeimos laimės.

reklama

"Neseniai aš tapau stačiatikiu. Tai atsitiko maždaug prieš pusantrų metų. Mane pakrikštijo nedidelėje kuklioje cerkvėje. Ryžausi tam sąmoningai. Jeigu myli žmogų, — kodėl gi ne? Aš ilgai ėjau link to ir galop apsisprendžiau. Puiku, kai šeimoje visi vieno tikėjimo. Mano brolis ir jo šeima — stačiatikiai, tėvas buvo stačiatikis, Ala ir mūsų vaikai — taip pat. Tai jau kurgi man dėtis", — pasakė jis interviu "Life".

Humoristas pažymėjo, kad jo tuoktuvės  su Pugačiova vyko nedidelėje pamaskvio cerkvėje, dalyvaujant tik patiems artimiausiems žmonėms. Taip pat jis patvirtino, kad jo žmona gavo specialų  RSC leidimą tuoktis antrąkart.

"Pažvelkite į Cerkvės kanonus. Yra palaiminimo antrai santuokai procedūra. Antroji santuoka Cerkvės nėra uždrausta. Gali būti, kad ji nėra sveikintina, bet yra leidžiama", — paaiškino Galkinas.

Kaip pranešė "Ridus" ("Ридус"), Cerkvės taisyklės leidžia tuoktis iki trijų kartų, esant pateisinamoms priežastims ir oficialiai  nutraukus ankstesnę civilinę santuoką.

Priminsim, jog oficialiai Ala Pugačiova buvo ištekėjusi penkis kartus: ketverius metus gyveno santuokoje su  cirko artistu lietuviu Mykolu Orbaku, nuo kurio pagimdė Kristiną Orbakaitę; trejus metus — su kino režisieriumi Aleksandru Stefanovičium, aštuoneris — su prodiuseriu Eugenijum Boldinu, vienuolika metų su dainininku F. Kirkorovu ir nuo  2011 metų — su humoristu M. Galkinu, su kuriuo pradėjo susitikinėti nuo 2001-ųjų. Dabartinėje santuokoje Pugačiova augina dukterį ir sūnų, kuriuos porai išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina.

Realiai Cerkvė pripažįsta ne tik bažnytinę santuoką, bet ir oficialiai registruotą Civilinės metrikacijos skyriuje:

"... Tie, kurie gyveno teisėtoje santuokoje, registruotoje Civilinės metrikacijos skyriuje, po to išsiskyrė ir ruošiasi tuoktis vėl, Cerkvės yra laikomi besituokiančiais antrąkart  ir užsitraukia epitimiją [tam tikrą bažnytinę bausmę, skiriamą pasauliečiams už Cerkvės kanonų pažeidimus — vert. past.] ir ketinimų tikrumo išbandymą tam tikram laikui kaip nusidėję priesaikai, duotai sutuoktiniui." 

reklama

Tokiu būdu Alos Borisovnos ir Maksimo santuoka yra ne antra, o būtent penkta.

Šv. Grigalius Nazianzietis  apie pakartotines santuokas atsiliepė šitaip:

"Dievo žodis nepritaria dvipatystei, nes jei du Kristūs, tai du vyrai arba dvi žmonos; o jei vienas Kristus, viena Bažnyčios galva, tai ir kūnas vienas, o visa kita turi būti atmesta. O jei priimama  antroji santuoka, tai ką bekalbėti apie trečiąją? Pirmoji yra įstatymas, antroji - nuolaida, trečioji - nedorovingumas. O kas peržengia ir šią ribą, tas panašus į kiaulę ir mažai teturi tokios nešlovės pavyzdžių" ("Apie vyrus ir žmonas").

Priminsim, kad 2016 m. rusų estrados primadona, pasakodama apie savo santykius su dabar jau mirusiu televizijos laidų vedėju Jakobu Dalinu prisipažino, jog davė tris pažadus savo  draugui tada, kai jis gulėjo mirties patale.

Įterptasis vaizdas 1

Pugačiova ir Dalinas susipažino 1980-ųjų pabaigoje, po ko ji tapo dažnu svečiu Stokholme. Primadonos nejaudino tai, kad jos draugužis buvo netradicinės seksualinės orientacijos.

"Galbūt pati stipriausioji mano  meilė buvo Jakobui, – prisipažino Ala Borisovna dar iki pažinties su Galkinu. – Mes su juo negyvenome, ne ...... Tačiau aš negalėjau be jo, o jis – be manęs. Aš pirmoji sužinojau, kad Jakobas serga AIDS, ir buvau šalia jo mirties valandą".

Pugačiova papasakojo, kad mirštančiam pažadėjo:  "Tuomet aš prisiekiau jam   tris dalykus: dalyvauti Eurovizijos konkurse, sudainuoti su gėjais ir ištekėti už gėjo. Štai kaip nori dabar, taip ir gyvenk su tuo! O netesėti negaliu – prižadėjau!

1997 m. žvaigždė išvyko į Euroviziją ir pasirodė ten visų pasaulio gėjų vardu.

Įterptasis vaizdas 2

O po dvejų metų Los Andžele ji sudainavo su gėjų choru (nuotr.)

Dabar dainininkei liko tik ištekėti už gėjo. Jos vyrai – Kirkorovas ir Galkinas jau buvo įtarinėjami homoseksualumu. Beje, savo dabartinio vyro homoseksualumą Pugačiova vis tik paneigė: "Štai su Maksimu viskas gaunasi kitaip. Jis – vyras. O  "priesaika" Jakobui tebuvo pokštas", – Pugačiovos žodžius cituoja portalas "Дни.ру". 

Ar toks nekaltas pokštas buvo Pugačiovos  "priesaika", galima spręsti iš Maksimo ir Alos pasisakymų per TV prieš įstatymą uždrausti homoseksualizmo propagandą.

Parengė Nijolė Aleinikova


72% Плюс 72% Plus
28% Минус 28% Minus
8   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas4 1 3
2017-11-25 10:35:29

Paskutinėje nuotraukoje beveik visi žydai. Panašu jog viršuje kairės gale moteris su skara bus maišyta su vietiniais rusais, o dešinėja pati pasktinė su tradicine skara gali būti tikra rusė. Sunku ką nors nustatyt iš vienos foto. Tokios tokelės - dujų kameros nebuvo o jie pasklido po visas šalis. Kas čia vyksta?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают