Liberalas liberalui - vilkas: kaip tėvas E.Gentvilas savo sūnų Seime protegavo

Anonimusas
+ 4 - 3
Автор: Naglis Puteikis
Источник: https://www.facebook.com/notes/naglis-puteikis/liberalas-lib...
7535-11-23 (2017 г.), читали 1334
2


Vienas Gentviliukas vertas daugiau dviejų mokslo daktarų: gimininė (feodalinė) hierarchija partijose yra aukščiau bet kokios logikos

Eugenijus Gentvilas Seime proteguoja savo sūnų Simoną - siekdamas jį išsaugoti Seimo Aplinkos komiteto pavaduotoju, E. Gentvilas išstumia iš Seimo Kultūros komiteto pavaduotojo pareigų kitą liberalą - buv. kultūros ministrą A. Gelūną.

Ir dar dėl pastarojo išstūmimo veidmainiškai kaltina valdančią koaliciją. O iš tikrųjų yra taip - suskilus socdemams ir daliai jų perėjus į opoziciją, turėjo būti perskirstytos opozicijai priklausančios komitetų pirmininko pavaduotojų kvotos.

Liberalams teko du pavaduotojai vietoj buvusių trijų. Jie turėjo rinktis, kuriuos du iš trijų - ekonomikos mokslų daktaro K. Glavecko, filosofijos mokslų daktaro A. Gelūno ir Simono Gentvilo pasilikti.

Logiška būtų buvę, kad jauniausias ir neturintis mokslinio laipsnio E. Gentvilo sūnus būtų užleidęs vietą labiau išprususiems. Bet liberalai paaukojo A. Gelūną - liberalų vadas ir tėvas paprotegavo sūnų. Ir dar melagingai apkaltino valstiečius.

Liberalas liberalui - vilkas?


57% Плюс 57% Plus
43% Минус 43% Minus
4   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 2

2. Laurynas 1 0
2017-11-23 21:05:51

Liberazmo ideologijoje už bet kokią logiką ir racionalius sprendimus yra kraujo giminystė ir paklusnumas hierarchijai.
Todėl liberastų - vagių ir išgamų - partijėlės pirmininko sūnelis yra statomus į postus vietoj visokių mokslo daktarų, o tie mokslo daktarai klusniai kramto skreplius, kuriais juos apdergė.

1. Anonimas 3 0
2017-11-23 19:51:28

žydai, vaikai....

ar jūs pasivadinę į liberalų gaują ar į koncervatorių, nespykite!

na nebent žydų etiketas to reikalauja gojus taip apgaudinėti - na tada riekitės, nes vėl bus rinkimai, reitingai (kuris patinas garsiau rėks, gal gojų patelėm (namų šeimininkautojoms) patiks?

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают