Kas pirmieji išeis į karą. II įsakymo dalis

Anonimusas
+ 13 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-11-17 (2017 г.), читали 1467
1

Visiškai slaptai
ĮSAKYMO NR. 0064/2015
Dėl Lietuvos gynybos „Č“ dieną
Antra įsakymo dalis.

Kovotojų pajėgų formavimas:

Trečia

Švenciausią ir svarbiausią Tevynės objektą - Gedimino pilį su Trispalve (Įsakymas ruoštas 2015 kai pilis dar negriuvo- DLK pastaba) paskirti saugoti ir ginti didžiausiai Lietuvoje esančiai realiai jėgai:

- KGB rezervistai, turintys karininko laipsnį. Pvz. kapitonas Valionis (URM), leitenantas Pocius (VSD) ir likę dar gyvi 7284 vienetai.
- KGB padalinio Lietuvoje Antrosios valdybos 400 slaptųjų bendradarbių.
- 1587 įslaptinti 75 metams KGB bendradarbiai kurie prisipažino bendradarbiave.
- 3121 KGB bendradarbis kuris neprisipažino bendradarbiavęs liustracijos komisijai.
- 197 274 Komunistų partijos nariai.

Bet ne visi, o tik tie kurie paslėpė savo partinius bilietus su Lenino atvaizdu ir dabar veiklą vykdo Lietuvos partijose. Laiku išvertę kailį ir todėl labai atsidavę savo naujiems šeimininkams. Bet tie lojalumą Trispalvei turės įrodyti be ginklo - plikomis rankomis smaugti okupantą... Kodėl jiems nebus duodamas ginklas suprantate.

reklama

Suformuoti tris brigadas. Pavadinti „Richardo Zorgės Legionas“. Dėl tam tikrų biografijos faktų Vadu paskirti Ukrainos Reikalų ministrą Linkevičių.

Ketvirta

KARO PROPAGANDISTAI plunksnos virtuozai  kovos propagandiniame kare informaciniame fronte. Užduotis nugalėti Kremliaus melą dar didesniu melu, o Maskvos propagandą įveikti dar didesne propaganda. Karo propagandistams mūšiuose leidžiama ir reikalaujama kovoti be taisyklių.

Pvz., galima sugalvoti naujienas tipo Mauzoliejuje Maskvoje Red Aikštėje palaidotas Putinas. Arba skelbti, jog Rusija pastatys Ostrovece atominę elektrinę su tikslu ją susprogdinti, kad išnaikinti lietuvius Vilniuje. Žinoma tai atbaidys investuotojus į Lietuvą, bet bus galima apkaltinti putlerį, jog tai jis atbaidė investuotojus. Propagandinio karo gladiatoriai pradeda mūšius informacinėje erdvėje be atskiro įsakymo. Dabar iškarto. Tai įsakymas Saldžiūnui, Jakilaičiui, Bruveriui, Laurinavičiui, Kaščiūnui, Kojalai, Pancerovui, Pumprickaitei, Miliūtei, Valatkai, Užkalniui, Tapinui.

Kadangi karo propagandistų nėra daug, suformuojama kuopa. Vadė paskiriama Monika Garbačiauskaitė-Budrienė. Kuopos vadei iškilmingai įteikiamas odinis juodos spalvos ploščius. Juoda odinė kepurė ir ilgi virš kelių odiniai batai. Raudonos spalvos triūsikai ir raudona liemenėlė su plieno spalvos kniedėmis. Ir naganas su vienu šoviniu nesėkmės atvejui. Nu jei operacija nepavyks. Šiltu metų laiku operacijoms vadė vadovaus be ploščiaus taip trikdydama priešo trolių fabriko karius Sankt Peterburge Savuškino 55. Monikai pavaldus  Savukyno „Jorkšyro elfų“ batalionas - 940 narių.

Penkta

Sutartiniai signalai. Stoti į kovą reikia išgirdus per ėLėRTė Haš Dė sutartą signalą. Tas signalas bus Gazmanovo dainos transliuojamos non-stop. Per nacionalinį TV bus pradėta skaityti Dalios Grybauskaitės disertacija bei biografija ir Landsbergio autobiografija. Siaurusevičius ir Paleckis privalo iš anksto pasirūpinti šio dainininko įrašais ir sumokėti honorarą. Išgirdus signalą rinktis nurodytose vietose su ginklais. Ir pradėti kasti apkasus...

Už Lietuvą vyrai!    Mes nugalėsim!

Pasirašo:
Lietuvos Sausumos pajėgų Lietuvos Oro pajėgų Lietuvos Jūrų pajėgų
Lietuvos Specialiųjų operacijų pajėgų Lietuvos Jorkšyrų elfų
Vadė ir Komandorė majorė D.G. Polikarpovna


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
13   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. geras sarkazmas 1 0
2017-11-18 18:25:34
Kaip pirštu į akį,

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают