LDiena.lt atsiprašo Algimanto Lebionkos už teksto iškraipymus

Anonimusas
+ 15 - 0
Автор: LDiena.lt
Источник: http://ldiena.lt...
7535-10-26 (2017 г.), читали 1345
4

LDiena.lt atsiprašo Algimanto Lebionkos, už tai, kad LDiena.lt informacijos talpinimo savitarnos sistemoje buvo patalpintas jo tinklapyje lebionka.blogspot.lt paskelbtas straipsnis "Signataras Zigmas Vaišvila: „pabėgėliai“- nusikaltėliai, o lietuvių diskriminacija jų atžvilgiu – neteisėta" iškraipytu pavadinimu.

Raginu visus, besinaudojančius LDiena.lt sistema informacijos platinimui, gerbti kitų autorių kūrybą bei intelektualines pastangas ir neiškraipyti perpublikuojamos informacijos.

Jeigu kam nos kas nors nepatinka - išsireiškite komentaruose ar prierašuose, kad galima būtų atskirti kur yra originali autoriaus mintis, o kur - neoriginali perpublikuotojo nomonė.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 4

4. A. Lebionkai 2 0
2017-10-26 19:41:16

Na ir ką laimėsite uždraudęs? Tik ldienos dėka sužinojau, kad yra toks ponas Lebionka, kuris visai neblogai (nors ir su klaidom) rašo aktualiomis temomis, ir labai produktyviai, pvz., pats vienas parašo daugiau nei visas propatria portalas. O ir ldiena vėl pasidarytų nuobodi, neaktuali ir vulgari.

Dar prašyčiau p. Lebionkos nepasirašinėti svetimų straipsnių (mano verstos O. Četverikovos) savo vardu: "Parašė A. Lebionka".

3. Laurynas 2 0
2017-10-27 13:08:14

Gerbiamas Algimantas tiesiog įsižeidė, kad į jo rimtą požiūrį į tam tikrus asmenis buvo pasižiūrėta labai nerimtai.

Įsižeidė pagrįstai.

O kokių atsakomųjų "represijų" imtis dėl to prieš LDieną.lt - visai kitas klausimas.

Mano asmeniniu požiūriu - bet koks draudimas "platinti, naudotis ir perdirbti" BET KOKIĄ INFORMACIJĄ yra šizofreniškas ir kenkėjiškas. Ypatingai, jeigu toji informacija turi reikšmės visai arba daliai visuomenės.

2. Petia 0 0
2017-10-26 17:00:26

geros naujienos. Maziau neapykantos cia bus. 

1. Algimantas Lebionka 0 0
2017-10-26 16:51:19

Dėl draudimo portalui Ldiena.lt perspausdinti mano publikacijas.

Šiandien portalas Ldiena.lt perkėlė mano publikaciją „Signataras Zigmas Vaišvila: „pabėgėliai“- nusikaltėliai, o lietuvių diskriminacija jų atžvilgiu – neteisėta“.

Ldiena.lt paskelbtas straipsnis buvo patalpintas su iškraipytu pavadinimu, kuris buvo įžeidžiantis signatarą, mano pasaulėžiūrą, iš esmės iškreipiantis prasmę.

Man pareikalavus, pakeitimai buvo pataisyti.

Už šį akibrokštą, kuris buvo padarytas man nežinant, be mano sutikimo, aš atsiprašau gerbiamo Signataro. Nenorėdamas, kad ateityje būtų tokie ekscesai, aš, blogo lebionka.blogspot.lt autorius, draudžiu portalui Ldiena.lt perspausdinti mano publikacijas.

Algimantas Lebionka

http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/del-draudimo-portalui-ldienalt.html

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают